Een onvergetelijke geur

De verleidelijke, bloemige geur Yves Saint Laurent Mon Paris Couture is de intense en toegewijde liefde gevangen in een fles. Het was niets minder dan één van de sterkste gevoelens die als interpretatie voor de succesvolle geur diende. Een vleugje chypre komt samen met bloemige noten die zich ontvouwen voor de moderne vrouw van vandaag. De vrouw die niet bang is om romantisch en gepassioneerd te zijn en toch zelfverzekerd. De vrouw die een leven in de fast lane leidt en haar vrijheid eist - zonder rekening te houden met conventies en grenzen. Het parfum Yves Saint Laurent Mon Paris Couture zet de strenge regels van onze moderne samenleving aan de kant: Door ze vakkundig ondersteboven te draaien met een unieke chypre-florale sillage.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Een sillage die blijkbaar alleen bestaat uit dominante tonen van grapefruit in de kop, jimsonweed in het hart en roos aan het eind. Hier is het de buitengewone mix waarin deze accenten samenkomen en samensmelten tot een onvergetelijke geur. Een geur voor vrolijke vrouwen die elke kans die het leven hen biedt, direct en zonder aarzeling aangrijpen.

Drie neuzen voor een meesterlijke geur

Een unieke geur, zoals het parfum Yves Saint Laurent Mon Paris Couture zelf, vereist natuurlijk een creatieve neus die eraan is gewijd. Een of meer neuzen, zoals het geval was met dit parfum. Want Yves Saint Laurent we Mon Paris Couture hebben drie parfumeurs te bedanken, die allen meester zijn in hun vakgebied. Ook hier, zoals zo vaak het geval is bij het creëren van een meesterlijke geur, wordt duidelijk dat veel koks de pap niet altijd bederven.
De drie parfumeurs Dora Baghriche-Arnaud, Olivier Cresp en Harry Frémont, die Mon Paris Couture zich verschuilen achter het verleidelijke sillage van het parfumYves Saint Laurent , hebben meer gedaan dan alleen goed werk. Samen zijn ze erin geslaagd om een gevoel van liefde een geurkarakter te geven. Dit mag echter niet verwonderlijk zijn. Zoals gezegd behoren de drie parfumeurs tot de meest invloedrijke van onze tijd. Ze hebben allemaal samengewerkt met tal van bekende huizen en hebben vele geurklassiekers gecreëerd.
Dora Baghriche-Arnaud werd geboren in Algerije maar groeide op in Frankrijk. Daar kwam ze al snel in de wereld van de geuren. Ze heeft al gewerkt met gerenommeerde huizen zoals Versace en Salvatore Ferragamo. Ze creëerde ook de nobele geur Caligna voor het luxe huis L'Artisan, een eerbetoon aan Grasse, de stad van de geuren.
Olivier Cresp is geboren in Grasse en in een familie van parfumeurs. Hij werkt voor de bekende geurenfabrikant Firmenich en heeft geuren gecreëerd zoals de klassieke engel van Thierry Mugler, Elle voor Carachel Yves Saint Laurent en Gloria voor Carachel.
Harry Frémont hoeft zich ook niet te verstoppen in deze rij. Hij heeft gewerkt voor huizen als Vera Wang en heeft verschillende FiFi awards gewonnen, waaronder de Parfumer of the Year Award 2017 van The Fragrance Foundation. We zijn hem bestsellers en klassiekers als Calvin Klein's CK One en Avons Femme verschuldigd.

Een slim en elegant ontwerp

De fles met de Yves Saint Laurent vrouwengeur is Mon Paris Couture onmiskenbaar vrouwelijk. De elegant gesneden vorm doet aan de ene kant denken aan een edelsteen, maar aan de andere kant ook aan de schoonheid van vrouwelijkheid. Dit wordt onderstreept door de roze geursamenstelling in de fles. Omdat dit van transparant glas is gemaakt, belemmert niets het zicht hierop. Zelfs niet de mooie, transparante dop die als een mooie kroon op de fles zit. Een zwarte strik om de hals van de fles en het gouden logo van het prestigieuze en luxueuze huis zorgen tegelijkertijd Yves Saint Laurent voor veel elegantie en minimale speelsheid. Samen geven ze de fles echter niet alleen een uiterst nobele uitstraling, maar geven ze hem ook visueel zelfvertrouwen - wat op zijn beurt het karakter van de geur Yves Saint Laurent Mon Paris Couture onderstreept en accentueert.

Een geur en een campagne vol passie

Een geur zo intens, toegewijd en verleidelijk als liefde: dit is wat het gelijknamige Mon Paris Couture huis met de geur Yves Saint Laurent heeft gecreëerd. Natuurlijk is het ook liefde dat het luxemerk zich richt op de gehele reclamecampagne van de geur. De geurcampagne Yves Saint Laurent Mon Paris Couture heeft het allemaal. Het is niet alleen ongelooflijk warmbloedig en gepassioneerd, maar ook zeer uitgebreid en gevarieerd. Ze zet zich in voor iets dat te maken heeft Mon Paris Couture met liefde en geurYves Saint Laurent: De stad van de liefde, Parijs.
Ontdek Parijs: De campagne voor Yves Saint Laurent Mon Paris Couture, 2018.
De twee gezichten van de campagne zijn het prachtige Canadese model Crista Cober en de aantrekkelijke Franse acteur Jeremie Laheurte. Wij als geliefden zien de twee, meestal nauw met elkaar verweven, op de meest uiteenlopende plekken in Parijs. Soms laten ze hun passie de vrije loop op de daken van de stad, soms op straat of zelfs in hotelkamers - voor open ramen met zwaaiende gordijnen. Beide modellen zijn echter altijd volledig gekleed. Het huis is hier niet afhankelijk van de naakte huid, maar eerder van intieme kussen, intieme aanrakingen en diepe blikken.
Het luxemerk vertrouwt ook Yves Saint Laurent op de schoonheid van de stad Parijs voor zijn parfumcampagneMon Paris Couture , met talloze clips en motieven voor posters en advertenties. Waar Cober en Laheurte zich ook precies bevinden, op de achtergrond is er altijd een zicht op de stad of de indrukwekkend mooie skyline te zien. Dit maakt de campagne net zo gepassioneerd en toegewijd als de geur die ze moet promoten.