Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laruent Manifesto is een parfum voor vrouwen met een sterk karakter die niet willen buigen voor conventies. Anne Flipo en Loc Dong zijn de neuzen achter het zoet-bloemige parfum.

Yves Saint Laurent Manifesto kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Manifesto - een opwindende bloemengeur van vrouwelijkheid

Het modehuis Yves Saint Laurent viert vrouwelijkheid in al zijn fascinatie en veelzijdigheid met het Manifesto vrouwengeur. Uiterst vrouwelijk, bloemig, gepassioneerd, fris, weelderig, gedurfd en tegelijkertijd uiterst sensueel, delicaat, warm en zacht met een vleugje zoetheid, de veelzijdige geur Yves Saint Laurent Manifesto heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht en een verrassend feel-good karakter. Een fijn, nobel parfum gemaakt voor vrouwen die brutaal, intuïtief, gepassioneerd, spontaan, zelfverzekerd, subliem, sensueel, en die bewust leven, stijl en liefde bevestigen. Een olfactorisch manifest van vrouwelijkheid!

Luchtig, licht en verfrissend, opent de compositie de geur met een sensuele topnoot van knapperige groene noten, citrusvers bergamot en de fruitige aroma's van zwarte bes. Ongelooflijk vrouwelijk en zacht, de hartnoot ontvouwt zich met de veelzijdige en bijna magische aroma's van jasmijn, elegant aangevuld met lelietjes van de vallei en andere aromatische witte bloemen. Sensueel, warm en aangenaam zoet op een heerlijke manier, de basisnoot met sandelhout, cederhout, tonkaboon en vanille onderstreept de fascinerende geurbeleving.

Yves Saint Laurent Manifesto is een bijzonder vrouwelijke geur die de drager streelt en zowel bij speciale gelegenheden als in het dagelijks leven kan worden gedragen.

Kopnoten:
Bergamot
Groene Accenten
zwarte besknop
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
witte bloemkroon
Basisnoten:
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Ceder
Parfumeur:
Anne Flipo, Loc Dong
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Manifesto met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Maaike
Wat een heerlijke parfum

Dit is echt een top geur!! Jammer dat hij er niet in 100 ml of meer is want wil hem bijna opdrinken om voor altijd zo heerlijk te ruiken! dit is echt een aanrader!!

Commentaar van Replear
YSL Manifesto

Telkens als ik deze geur draag tijdens het uitgaan, krijg ik veel complimenten. Leuk om nieuwe contacten op te doen en gemakkelijk om een praatje aan te knopen. Wel een beetje vermoeiend soms, haha.

Commentaar van Gredyet
apart

Een heel apart parfum. Bloemig, oosters. Een geur die je niet snel vergeet als je hem eenmaal geroken hebt. Zeker als je hem gedragen hebt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-34%1