Meer informatie:

Klassieke wenkbrauwpotloden in vele kleuren

Dit Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils zijn de klassieke wenkbrauwpotloden van YSL Beauty. Ze worden aangevuld met een praktische tool die de wenkbrauwen in vorm brengt. De spiraalborstel aan de bovenzijde is een veelzijdige helper. Ze kamt de haren voor het aanbrengen. Maar ook daarna kan het helpen om de verf te verspreiden en te mengen. Op deze manier wordt een natuurlijk uitziend resultaat bereikt.

Het eigenlijke potlood heeft een typisch lood met een houten rand. Het kan dus altijd worden geslepen indien nodig en levert gelijkmatig nauwkeurige resultaten op. In tegenstelling tot veel andere Kajal potloden, moeten de potloden voor de wenkbrauwen een iets romiger textuur hebben. Hoe gladder en vloeiender de kleur, hoe natuurlijker het resultaat. Daarom is de fluweelachtige textuur verrijkt met kokosolie. Het zorgt voor een soepele en zachte applicatie. Het is ook zorgzaam voor huid en haar.

Yves Saint Laurent Het ontwerp is geheel in de stijl van De goudkleurige, metallic glanzende accenten zijn te vinden op de beschermkappen. Het logo van het Franse merk en de gedetailleerde productnamen zijn ook te zien in gouden letters. De zeer slanke pen ligt goed in de hand en biedt volledige controle tijdens het aanbrengen. Korte slagen die doen denken aan de haren zijn het best beschilderd. Hierdoor zien de wenkbrauwen er natuurlijker uit. Ze kunnen dichter worden getrokken, evenals de breedte en de schommel kan gemakkelijk worden gewijzigd.

Voor veel dames zijn de wenkbrauwen de belangrijkste stap in make-up. Ze zijn dus gedefinieerd, zelfs voor een zeer natuurlijk uiterlijk. Dat maakt ze Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils tot een belangrijk cosmetisch product voor elke dag. Ze passen ook als potlood in uw zak, bijvoorbeeld als u na het sporten opnieuw make-up wilt aanbrengen. Het dubbelzijdige ontwerp elimineert de noodzaak om een borstel te dragen. De verschillende nuances bieden natuurlijke kleuren voor veel verschillende haartypes.

Twee kanten voor perfecte wenkbrauwen

Het Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils zijn wenkbrauwpotloden met twee verschillende kanten. Aan de bovenzijde bevindt zich een kleine borstel. Hiermee kan het haar in vorm worden gebracht en kan ook de kleur worden verblind. De andere kant is het eigenlijke wenkbrauwpotlood. Het is een normaal lood dat indien nodig kan worden geslepen. Beide zijden worden beschermd door doppen in glanzend metallic goud.

De pen zelf vertegenwoordigt de nuance, zodat verwarring wordt uitgesloten. Door het dubbele ontwerp moet het niet verward worden met Kajal potloden. Het slanke ontwerp past gemakkelijk in elke cosmetische tas.

De beste keuze voor elk huidtype

De Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils collectie biedt wenkbrauwpotloden voor verschillende haarkleuren. De juiste nuance vinden is niet altijd eenvoudig. Daarom zijn er verschillende helderheidsniveaus en ondertonen die overeenkomen met een scala aan kleuren.

De wenkbrauwen zijn centrale onderdelen van het gezicht en ook van de make-up look. Ze geven definitie en expressiviteit. De vorm is niet altijd perfect, zodat de brouwpennen gebruikt kunnen worden om te helpen. Het doel is een natuurlijk resultaat waarbij nuances samensmelten met de eigen haren. Daarom is de textuur verrijkt met kokosolie. Het heeft een licht verzorgende werking en maakt het lood bijzonder zacht en soepel. Zo kan het over de huid glijden en ziet het resultaat er niet te hard uit.

Elke pen heeft een spiraalvormige borstel aan de bovenkant. Het kan niet alleen gebruikt worden om de wenkbrauwen te kammen, maar ook om de aangebrachte kleur te verniseren. De beste resultaten worden bereikt wanneer kleine, fijne slagen worden gebruikt om de ontbrekende haren te vervangen. Hierdoor kunt u ook de schommeling en de dichtheid van de wenkbrauwen naar wens aanpassen.

Brun Profond heeft een Yves Saint Laurent donkere chocoladetint. Meer kastanje is Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils 3 Marron Glacé. Het middelste bruin heeft een licht roodachtige ondertoon. De Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils 4 Cendré daarentegen is meer asgrauw. Het is ook geschikt voor zwarte tinten of meer speciale kleurnuances zoals pasteltinten. De Yves Saint Laurent donkerste ebbenhouten tint is Dessin des Sourcils 5 Ebène.

In tegenstelling tot poederproducten of gels voor de wenkbrauwen hebben de klassieke potloden ook het voordeel dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Als u onderweg uw make-up wilt opfrissen of opnieuw wilt aanbrengen, kunt u de pen gemakkelijk in uw handtas opbergen. Indien nodig kan het lood worden geslepen met een cosmetische slijper, zodat de resultaten altijd hetzelfde blijven.