Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lippenstift collectie

De lippenstift collectie Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim kan worden onderverdeeld in drie kleurenspectra om elke vrouw de perfecte kleur te geven. De naakt en mauve tinten zijn ideaal voor de dagelijkse look. Ze vleien alle vrouwen van alle leeftijden en kunnen verschillende oogmake-ups maken door aandacht op de ogen te werpen.

Het tweede kleurenpalet daarentegen bevat verschillende tinten rood en koraal en schreeuwt om aandacht. Rechte rode lippenstiften zijn klassiekers, die in geen enkele collectie of handtas mogen ontbreken. Ook hier tonen de Laboratiores de Beauty van YSL Beauty ware meesterschap. Het kleurenpalet varieert van licht tot donker, met unieke variaties van rood en oranje, dus ondanks de vele lipsticks op de markt is er nauwelijks een kopie te vinden.

Zoals de naam van de collectie "Rouge Pur Couture" voorspelt, zijn de tonen als haute couture: op maat gemaakt, zeldzaam en luxueus. Ze onderscheiden zich van de kleuren die je in de drogisterij vindt. Ze symboliseren vrijheid, kracht en moed. Elke vrouw die het draagt straalt kracht uit. Het derde kleurenpalet in de serie Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim omvat roze en pruimtinten.

De eerste superslanke "de Slim" lippenstift overtuigt met een matte afwerking. De toepassing wordt ook vergemakkelijkt door de aangepaste tip. Het glijdt als boter op de lippen en vervangt een lippenstift, omdat je met de unieke tip de liprand precies kunt traceren. Om een gelijkmatige en langdurige applicatie te garanderen, is het aan te raden om voor het aanbrengen een lippeeling uit te voeren. Droge en dode huid wordt verwijderd en de lippenstift hecht beter op een gelijkmatige basis. De sterke pigmentatie van de kleuren van de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim potloden zorgt voor een langdurige draagbaarheid die noch voedsel noch drank kan beschadigen.

Creatief directeur Tom Pecheux heeft de kleuren onafhankelijk van elkaar ontwikkeld en geperfectioneerd zodat ze perfect aansluiten bij de modecollectie van het designhuis. Ze zijn ontwikkeld voor elke huidskleur en overtuigen door hun fijne toepassing, die zo licht is als een veer dat je de lippenstift op je lippen niet voelt. De formule droogt de lippen niet uit en hydrateert ze de hele dag terwijl ze mat glinsteren. Yves Saint Laurent Het Rouge Pur Couture The Slim is een stukje haute couture voor de lippen.

Pure luxe in design en op de lippen

De lippenstift Yves Saint Laurent collectie Rouge Pur Couture The Slim is net zo stijlvol en luxueus als een accessoire. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lippenstift wordt aangeboden in de typische en bekende gouden glanzende metalen buitenverpakking die men gewend is van de schoonheidsartikelen van het designerhuis. De kwaliteit is van super hoge kwaliteit en stelt niet teleur. De YSL De Slim Lipstick is beduidend smaller dan de klassieke bekende lipstick op de markt en ligt door de nieuwe vorm zeer goed en stevig in de hand. De gouden kast ziet er luxueus en elegant uit, waardoor badkamercosmetica Yves Saint Laurent een echt deco wonder is.

De punt van de lippenstift doet denken aan een vierkant, waardoor het universeel gebruikt kan worden. Als de lippenstift voorzichtig met één hoek van de punt wordt aangebracht, kan deze ook worden gebruikt als lippenstift om bloeden of lekken te voorkomen. Het deksel van de lippenstift collectie is matzwart en staat in een groot contrast met de gouden stijl. Op het deksel is de naam YvesSaintLaurent gedrukt in de bekende spelling.

Sterke kleuren voor sterke vrouwen

De lippenstift Yves Saint Laurent collectie Rouge Pur Couture The Slim biedt vierentwintig betoverende kleuren. De perfecte nuance is er voor elke vrouw, want alles van naakt tot rood tot oranje is beschikbaar. Welke toon u ook verkiest, de ontwerpers van het YSL Beauty Laboratoire hebben hier een waar kleurenwonder gecreëerd. De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim kleurnuances zijn sterk, sexy en expressief. Elke lippenstift beschrijft een levenshouding en onderstreept de persoonlijkheid.

De Rouge Pur Couture kleuren Ambigious Beige en Nude Antonym zijn ideaal voor natuurlijke vrouwen. Deze twee naakte nuances in de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim serie passen gewoon bij elke huid- of haarkleur. Ze perfectioneren de make-up en vestigen de aandacht op de ogen. Ze maken de vrouwelijke look compleet en kunnen bijvoorbeeld dagelijks gedragen worden om te werken.

Wie het dagelijkse leven saai vindt en het wat wilder vindt, zal de kleuren Yves Saint Laurent van Rouge Pur Couture The Slim Rouge Extravagant, Rose Curieux, Rouge Paradoxe en Corail Antinomique des te meer waarderen. Ze zijn gemaakt voor de zelfbewuste vrouw van nu. Sterke kleuren, die in hun roze, rode en magenta ondertonen symbool staan voor pure joie de vivre. Hier is het dragen van een statement. Deze lipsticks verfijnen elke look en brengen de lippen onmiddellijk in beeld. Hier moet de oogmake-up discreter zijn om de aandacht niet van de lippen te stelen.

Romantiek onder vrouwen zal genieten van de roze tinten in de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim lippenstift collectie. De kleuren Peculiar Pink, Red Enigma, Nu Incongru en Rosewood Oddity zijn vier verschillende tinten rozenhout. Van licht tot donker, van delicaat tot expressief - er is voor iedere liefhebber iets te vinden.

De trendkleur oranje is ook verkrijgbaar in twee lippenstift kleuren: Strange Orange en Corail Antinomique hebben beide de perfecte oranje basis. Een must voor de gebruinde huid.

De commerciële

Prachtige nuances in slanke vorm.