Meer informatie:

Een delicate gloed voor de teint - De Yves Saint Laurent Couture Highlighter

Ze Yves Saint Laurent Couture Highlighter helpen om de teint te laten stralen met een geweldige glans. De kleuren complementeren verschillende huidskleuren en maken veel make-up looks compleet. Ze kunnen heel natuurlijk en discreet worden toegepast, maar ook opvallend en dramatischer. De zogenaamde Glow is weer een groot onderwerp in de cosmetica. Een jeugdige, frisse glans laat de huid stralen. Het spel met schaduwen en lichtreflexen kan ook helpen bij het modelleren van de contouren van het gezicht. Verschillende onderdelen worden benadrukt en geaccentueerd, andere worden teruggezet. De bekwame omgang met bronzer en highlighter maakt het verschil. De highlighters zijn nog steeds gemakkelijk te gebruiken en een goede aanvulling op de make-up voor dames van alle leeftijden. Ze kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Bij het oog helpen ze om de blik te openen bij de binnenste hoek of om de ogen groter te laten lijken wanneer ze onder de wenkbrauwen worden aangebracht. Ze kunnen ook worden verdeeld over de punt van de neus, de lipboog of klassiek op de jukbeenderen. Voor een zeer snelle look met slechts één product kunnen de kleuren ook gebruikt worden als oogschaduw, afhankelijk van de huidskleur. Het Yves Saint Laurent Couture Highlighter blikje is zeer geschikt voor onderweg, omdat het zowel een miniatuurspiegel als een royale spiegel bevat. De textuur kan droog worden aangebracht en laat de huid glanzen alsof ze door de zon wordt gekust. Tegelijkertijd kan het ook licht bevochtigd gebruikt worden. Het resultaat is een intensere glans die het licht correct weerkaatst. De nuances zijn gekozen om er flatterend uit te zien op lichte tot donkere huidtinten. Het zijn vrij neutrale highlighters met lichte invloeden van rosé, perzik of bruin. Ze kunnen worden gecombineerd als een complete stap over de make-up. Ze kunnen ook worden gebruikt om een daglook om te zetten in een avondlook. Om de teint op te frissen, voegen ze een frisse glans toe en maken ze de huid stralender en rustiger.

Hoogwaardige poedermarkering - het design van het Yves Saint Laurent poeder Couture Highlighter is stijlvol

Het Yves Saint Laurent Couture Highlighter is een compact geperst poeder. Het volgt daarmee het ontwerp van de hoogwaardige poederdozen van YSL Beauty. Het goud wordt aangevuld met zwarte accenten, waardoor een elegant en hoogwaardig totaalbeeld ontstaat. Op het deksel is in het midden het YSL-logo te zien. In feite is dit ook te vinden op de highlighter zelf en werd het bedrukt met enkele lijnen. De highlighter heeft een rechthoekige, royale vorm en kan daarom worden verwijderd met een grotere borstel, een waaierborstel of zelfs met een vinger voor een snelle look. In het onderste deel van het blikje is ook ruimte voor de miniatuurborstel. Het helpt bij het optimaal aanbrengen onderweg of biedt een optimale aanvulling voor iedereen die geen speciale kwast voor de teint heeft. Het YSL-logo kan ook worden gezien als een detail op het zwarte handvat. Het is breed en smal, zodat verschillende onderdelen zoals de brug van de neus, de jukbeenderen en meer optimaal kunnen worden benadrukt met de Highlighter.

Voor de perfecte gloed - De Yves Saint Laurent Couture Highlighter

Het Yves Saint Laurent Couture Highlighter onderstreept de teint met een grote glans. De intensiteit van de kleur kan individueel worden gekozen. De hoogwaardige textuur van het compacte poeder kan droog worden gebruikt. Dan is het zachter en malser. Het kan ook worden aangebracht met een bevochtigde applicator. Dan komt het naar voren en weerkaatst het invallende licht nog meer. De highlighter benadrukt verschillende delen van het gezicht. Afhankelijk van het uiterlijk, de gelegenheid en de smaak kan het op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het Wet & Dry-principe opent dus nog meer mogelijkheden. Bij de ogen onder de wenkbrauwboog of in de binnenste hoek kan hij de ogen optisch vergroten en accenten zetten. Het ondersteunt een stralende teint op de jukbeenderen. Bij de brug van de neus of de cupidoboog kan het helpen om de neus slanker te maken of om de lippen voller te bedriegen. Door het kundig gebruik van licht en schaduw, bijvoorbeeld een geschikte contourkleur, kan het gezicht naar wens en stemming worden gemodelleerd. De Yves Saint Laurent kleuren Couture Highlighter zijn zo gekozen dat ze er mooi uitzien op verschillende huidtinten en gemakkelijk waarneembaar zijn. De kleur Yves Saint Laurent Couture Highlighter 1 Or Pearl lijkt meer op roze. De Couture Highlighter 3 Or Bronzen variant Yves Saint Laurent heeft een beige tot bronzen glans. Afhankelijk van de huidskleur kan de kleur ook gebruikt worden als oogschaduwvervanger in de fonkelende ogen. Het compacte en tegelijkertijd hoogwaardige design van het blikje nodigt u uit om het mee te nemen in uw handtas. Een miniatuurborstel heeft ook een eigen vakje. Er is ook een spiegel aan de bovenkant. Hierdoor kan de make-up gemakkelijk worden gecontroleerd of opgefrist. De kleuren passen bij verschillende oogschaduwkleuren en zijn daarom zeer veelzijdig. Ze kunnen worden gecombineerd tot uw favoriete make-up. Afhankelijk van de textuur kan de droge of vochtige toepassing worden gekozen. Voor het bevochtigen kan bijvoorbeeld een afwerkingsspray worden gebruikt. Er kan ook een beetje water worden gebruikt. Het reliëf in de markeerstift creëert drie velden met een lichte onderverdeling. Zo kan men bijvoorbeeld ook specifiek voor nat gebruik worden geselecteerd.