Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent L'Homme is een frisse en kruidige geur voor mannen en is sinds 2006 op de markt. De spannende start met gember is al overtuigend. U kunt zich verheugen op de rest.

Drie meesterparfumeurs werkten samen om dit parfum succes te Yves Saint Laurent creëren.

Yves Saint Laurent L'Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Yves Saint Laurent L' Homme: Klassieke elegantie voor de moderne man

Yves Saint Laurent L'Homme werd gelanceerd in 2006 en heeft zich sindsdien laten inspireren door zijn frisse en kruidige geur. De Eau de Toilette wordt op de markt gebracht door L'Oréal en is zo populair dat verschillende opvolgende geuren het origineel al hebben gevolgd. Maar het origineel, gemaakt door drie parfumeurs, is het meest gewilde.

De topnoot van Yves Saint Laurent L'Homme maakt van citroenen, bergamot en gember een frisse kruidigheid die versmelt met de zachte kruidigheid van de hartnoot. Het merendeel van de specerijen wordt aangevuld met witte peper, basilicum en subtiel taartviooltjes. De mannelijke geur wordt zachtjes afgerond door vetiver, cederhout en tonkabonen.

De combinatie is een heerlijke geur geschikt voor dagelijks gebruik, die overal en altijd gedragen kan worden. Het is een ideale discrete metgezel aan de universiteit, tijdens vergaderingen, diners, op kantoor of in de vrije tijd. Yves Saint Laurent L'Homme is ook zo comfortabel om te dragen op koele dagen als in de zomer.

Yves Saint Laurent heeft een hele reeks verzorgingsproducten ontwikkeld voor de Eau de Toilette L'Homme, volledig gewijd aan de verzorging van de huid van de man. Met Yves Saint Laurent L'Homme richt het label zich tot alle mannen die het mannelijk maar toch discreet vinden.

Kopnoten:
Bergamot
Gember
Citroen
Hartnoten:
Basilicum
Kruiden
Viooltje
witte peper
Basisnoten:
Tonkaboon
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Anne Flipo, Pierre Wargnye, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent L'Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Tagoink82
onbegrensde levensduur?

Zelden heb ik een dekstick gehad die zo lang houdt en zo verdraagzaam is voor de huid en daarbij ook nog een heerlijke geur heeft.

Commentaar van Hatiou
verrast!

L'Homme van YSL was een echte verrassing voor mij. Aangenaam fris, klassieke en stijlvolle geur. Iedeaal voor leuke avonden in een stijlvolle omgeving!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-35%1