Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Concealer Yves Saint Laurent Touche Éclat werd gelanceerd in 1992 en was een revolutie in de schoonheidswereld. Deze unieke concealer is door de jaren heen een wereldwijde klassieker geworden. De visagist Terry de Gunzburg was een hechte vertrouwenspersoon van Yves Saint Laurent en werkte 15 jaar lang nauw met hem samen. Sinds 2000 heeft ze haar eigen label By Terry. Voor Yves Saint Laurent was ze in de eerste plaats verantwoordelijk voor het uitgebreide uiterlijk van het merk van haute couture shows.
Altijd op zoek naar nieuwe perfecte producten, ontwikkelde ze in 1992 een nieuw type concealer dat een revolutie teweeg moest brengen in de hele schoonheidswereld van die tijd. Zo ontstond het Touche Èclat, dat door zijn potloodvorm ook ideaal is om mee te reizen. Lloyd Simmons, make-up directeur van YSL zei ooit:"Alles wat volgde was uiteindelijk geïnspireerd door deze revolutionaire innovatie in de wereld van cosmetica. De Yves Saint Laurent Touche Éclat is nu een van YSL's best verkochte producten wereldwijd. Het wordt om de 10 seconden verkocht.
Vaak gekopieerd in de afgelopen jaren, echter, het origineel is nooit bereikt en heeft aanspraak gemaakt op de eerste plaats voor jaren. De Yves Saint Laurent Touche Éclat is een highlighter waarvan het kleurmengsel roodheid, oneffenheden en donkere kringen optimaal afdekt. Het zogenaamde lichtaptidecomplex creëert lichtreflecties die het hele gezicht verlichten en de ogen optisch vergroten.
Een humanectine complex voorziet de gevoelige huid rond de ogen van extra vocht. Met een klik mechansimus wordt het product van de binnenkant van de pen op een penseel overgebracht en vervolgens op de huid geabberd. Yves Saint Laurent Touche Éclat beweegt zacht rond en ligt als een tweede huid op de oogcontour. Aangebracht op de oogleden is het de perfecte basis voor de oogschaduw. Het kan ook worden gebruikt in het neusgebied om een smallere verschijning te creëren.
Sterren als Victoria Beckham, Gisele Bündchen, Madonna, Model Hartje Andresen, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Kameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Ellen Pompeo, Katherine Heigl, Sharon Stone en Eva Mendes behoren tot haar schoonheidsfavorieten. In 2012 is ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan een speciale website gelanceerd. Daar kan iedereen terecht voor tips en trucs, maar ook voor specials en interviews om het product op te roepen. YSL lanceerde ook een gouden viering editie. Deze gelimiteerde oplage werd gekenmerkt door een edel gehamerd gouden decor. De ingrediënten van de pen zijn sinds 1992 niet meer veranderd. Het is voldoende voor ongeveer 70 toepassingen en de ontwikkeling van de borstel alleen al duurde 3 jaar.
alle klanten beoordelen positieve
Yves Saint Laurent Touche Éclat
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Super dekkend
Ik heb altijd vele rode adertjes in mijn gezicht. Met deze toverstaf zijn niet alleen de rode adertjes weg, maar straalt mijn gezicht ook heerlijk!

Het design

De serie Yves Saint Laurent Touche Éclat is een echte blikvanger en springt meteen in het oog. De slanke vorm ziet er elegant uit en ligt optimaal in de hand. De Concealer Yves Saint Laurent Touche Éclathat heeft een glanzende, gouden kleur, die zijn eigenheid en schoonheid benadrukt.
De zwarte kleur aan de bovenkant, aan het einde en op de bedrijfsafdruk maakt de concealer Yves Saint Laurent Touche Éclat er niet eentonig uitzien en benadrukt zijn elegantie. Dankzij zijn slanke vorm is de Concealer Touche Éclat gemakkelijk in uw handtas te houden. De hele serie lijkt een mix van elegantie, luxe en moderniteit.

Het assortiment

Hoe kunnen ringen, rimpels, lijntjes en huidirritaties in het ooggebied effectief worden bestreden? Er is geen betere oplossing voor oogverzorging en make-up dan Yves Saint Laurent Touche Éclat. Met zijn vloeibare textuur absorbeert deze inkt snel en ontwikkelt onmiddellijk zijn effectiviteit. Yves Saint Laurent Touche Éclat is een perfecte highlighter die betrouwbaar de sporen van stress, vermoeidheid en huidveroudering verwijdert. Zo zorgt de concealer van Yves Saint Laurent voor een stralende en stralende teint die de hele dag aanhoudt. Lijnen, rimpels en oneffenheden worden afgedekt, terwijl roodheid, donkere kringen en huidirritaties merkbaar worden verminderd.
Yves Saint Laurent Touche Éclat heeft een gemiddelde opaciteit en geeft de oogzone meer contour, volheid en stevigheid zonder een overdreven make-up-effect. Yves Saint Laurent Touche Éclat hydrateert en stimuleert ook de natuurlijke regeneratie van de huid. De inkt van Yves Saint Laurent is dermatologisch getest en de zachte textuur wordt ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Het kan ook op normale huid, droge huid, vette huid en gecombineerde huid worden gebruikt. Yves Saint Laurent Touche Éclat is gemakkelijk en flexibel aan te brengen.
Met de geïntegreerde applicator of met de vingertoppen wordt de inkt gelijkmatig op de huid geabberd en gefineerd om randen te voorkomen. Yves Saint Laurent Touche Éclat is een ideale basis voor het aanbrengen van make-up in de oogcontour. Het resultaat is een frisse, stralende en gelijkmatige afwerking die lang aanhoudt. Bij regelmatig gebruik vermindert de concealer van Yves Saint Laurent aanzienlijk alle sporen van huidveroudering.
Het fijne serum blijkt bijzonder praktisch te zijn op reis en onderweg, omdat het zich in een smalle pen bevindt. Dit maakt niet alleen een eenvoudige, doelgerichte en zuinige dosering mogelijk, maar kan met zijn heldere goudkleur ook een optisch hoogtepunt zijn. Om Yves Saint Laurent Touche Éclat perfect te laten aansluiten bij de natuurlijke huidskleur, is het verkrijgbaar in vijf verschillende kleurvariaties: Rose Lumière, Ivorie, Luminous Vanilla, Peche Lumière en Luminous Honey. Ontdek Yves Saint Laurent Touche Éclat voor oogverzorging en make-up.