Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Opium pour Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Yves Saint Laurent Opium Pour Homme, de oosterse kruidige mannengeur.

Het klassieke parfum is niet langer voorbehouden voor vrouwen. In de geschiedenis van de parfumerie zijn enkele geuren zo bekend geworden dat ze behoren tot de onovertrefbare klassiekers van de geurstoffen. De vrouwelijke geur Opium van Yves Saint Laurent van het jaar 1977 is er ongetwijfeld één van. Een ongewone compositie van een grote verscheidenheid aan bloemen, kruiden en specerijen. Alleen de naam alleen al zorgde toen voor een schandaal. Na verloop van tijd droeg de onrust over de naam af en dus is het niet verwonderlijk dat tweeëntwintig jaar later deze geurklassieker ook als mannengeur werd uitgebracht.

Met een ongebruikelijke combinatie van Sternanis en zwarte bes, legt de topnoot het reukzingevoel vast van de drager of degenen die de geur ontvangen. Deze succesvolle odour explosie brengt de eerste spreuk teweeg. Deze eerste indruk wordt gevolgd door de unique hartnoot met een compositie van peper en galangaal. Deze wortelplant straalt een kruidige en houtachtige geur uit, die elegant tot uitdrukking komt door de toevoeging van peper, de koning der specerijen. De basisnoot die in het geheugen achterblijft is een mix van vanilla, tolu balsem en ceder. De toevoeging van vanille geeft de geur Yves Saint Laurent Opium pour Homme een sensueel en tegelijk zorgeloos karakter. Tolubalsam wordt geëxtraheerd uit het hars van de balsamboom en is een ideale samenstelling voor de basisnoot van een geur voor het langdurige effect. Het geeft een onvergelijkelijk zoet, maar ook rokerig karakter. Ceder met zijn pittige, houtachtige en sensuele geur is de perfecte aanvulling op de basisnoot van de geur. Door deze unieke compositie is de geur van Opium pour Homme oosterse en kruidige en kan de geur van Opium pour Homme goed gelijke tred houden met het hoge niveau van vrouwengeur.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Steranijs
Hartnoten:
Peper
galgant
Basisnoten:
vanille
Tolubalsam
Ceder
Parfumeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
1995

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Opium pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Castand
YSL Opium pour Homme

Prijs goed, levering snel, goede service. Mijn vrouw vindt de geur superaantrekkelijk... Hebben door deze geur al vele leuke uurtjes gehad ;-) Ik kan iedereen aanraden de geur eens uit te proberen! ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen