Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 369
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Opium pour Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Yves Saint Laurent Opium pour Homme, de oriëntaals-kruidige geur voor mannen

De klassieker onder de parfums is niet langer voorbehouden aan vrouwen. In de geschiedenis van de parfumerie hebben een paar geuren zich zo gevestigd dat ze tot de onovertroffen geurklassiekers behoren. Het vrouwenparfum Opium van Yves Saint Laurent uit 1977 is daar ongetwijfeld één van. Een ongewone samenstelling van verschillende bloemen, kruiden en specerijen. Alleen de naam veroorzaakte destijds een schandaal. Na verloop van tijd nam het tumult rond de naam af en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze klassieke geur tweeëntwintig jaar later ook als mannengeur werd uitgebracht.

Met een ongewone combinatie van steranijs en zwarte bes vangt de topnoot het reukvermogen van de drager of van degenen die de geur ontvangen. Deze geslaagde olfactorische explosie laat een eerste indruk achter. Deze eerste indruk wordt gevolgd door de unieke hartnoot met een samenstelling van peper en galangal. Deze wortelplant verspreidt een kruidige maar houtachtige geur, die een elegante uitdrukking krijgt door de toevoeging van peper, de koning der specerijen. De gedenkwaardige basisnoot is een mix van vanille, tolubalsem en cederhout. De toevoeging van vanille geeft de Yves Saint Laurent Opium pour Homme geur een sensueel maar zorgeloos karakter. Tolu balsem wordt gewonnen uit de hars van de balsemboom en is een ideale samenstelling voor de basisnoot van een geur vanwege het langdurige effect. Het geeft een onvergelijkbaar zoet maar ook rokerig karakter. Ceder, met zijn kruidige, houtachtige en sensuele geur, is de perfecte toevoeging aan de basisnoot van de geur. Deze unieke samenstelling maakt de geur van Opium pour Homme oriëntaals en kruidig en kan gemakkelijk de hoge standaard van de damesgeur aan.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
1995

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Opium pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Castand
YSL Opium pour Homme

Prijs goed, levering snel, goede service. Mijn vrouw vindt de geur superaantrekkelijk... Hebben door deze geur al vele leuke uurtjes gehad ;-) Ik kan iedereen aanraden de geur eens uit te proberen! ;-)

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten