Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Yves Saint Laurent Couture Blush linie

Het Franse designerhuis Yves Saint Laurent creëerde een blush met een zachte focus en een innovatieve formule op waterbasis die de huid onmiddellijk doet gloeien. De Yves Saint Laurent Couture Blush lijn is, zoals de naam al aangeeft, geïnspireerd op de hoge kunst van het kleermaken en de Franse haute couture. De gebruikte stoffen en kleuren zijn prachtig en alleen ontworpen voor de veeleisende vrouw. De namen van de YSL-serie Couture Blush draaien om de modehoofdstad van Parijs. Zo werd met Corail Rive Gauche of Rouge Saint-Germain een directe verbinding met de straten en wijken van de Franse hoofdstad tot stand gebracht.

Het brede kleurenpalet van de Blush-serie is ook een eerbetoon aan Marokko, het geadopteerde thuis van de overleden ontwerperYves Saint Laurent . Het combineert de heldere, roodachtige kleuren van oosterse kruiden met de dagelijkse tinten van het moderne Parijs. Dit unieke kleurenpalet verschilt sterk van andere rougeproducten op de markt, omdat de ontwikkelaars van Rouge Yves Saint Laurent hebben kunnen profiteren van de technologische vooruitgang in het creatieproces.

De eerste rouge met water werd vooral geïnspireerd door de verftechniek van de stoffen. Zoals de kleur de stof raakt en met de stof omhult, zo bootst het de huid Couture Blush direct na het eerste gebruik op een ondeugende manier na. Het dringt door in de huid zonder deze te verzwaren. De sterke pigmentatie van de kleuren van het Yves Saint Laurent gezicht maakt het Couture Blush mogelijk om met slechts één penseelstreek voldoende product op te nemen en het vervolgens over beide zijden van het gezicht te verdelen. De blos wordt na het eerste gebruik gemakkelijk door de huid opgenomen en laat een egale teint achter. Indien gewenst kan de intensiteit worden verhoogd door een tweede applicatie of door het bevochtigen van de blush brush. De hoog gepigmenteerde kleuren moeten licht van het penseel getapt worden om het resultaat natuurlijk te houden. De delicate poederachtige textuur smelt met de huid en laat een zijdezachte finish achter.

Yves Saint Laurent Couture Blush - Een klein stukje luxe met een extra borstel

De verpakking van de Couture Blush collectie is gemaakt van goudmetaal en doet denken aan een kleine handtas of koppeling. Het YSL-logo is gemarkeerd met een zwarte opdruk direct op het oppervlak van het blikje. Een grote spiegel maakt het werk gemakkelijker wanneer u onderweg bent of de verf overdag wilt opfrissen. De tas is in de handtas geplaatst, neemt weinig ruimte in beslag en is de ideale metgezel voor uitstapjes of evenementen. De gouden doos reflecteert het licht van alle kanten en fungeert als een decoratief hoogtepunt op elke kaptafel of in de badkamer. De blos komt niet alleen. Als bijgerecht bevat de Yves Saint Laurent Couture Blush lijn een vastgebonden, brede rougeborstel. Met de YSL-print op het handvat past het perfect bij de rest van het ontwerp. De bijgevoegde borstel is gemaakt van synthetisch haar en absorbeert de ideale hoeveelheid product. Het boterzachte haar van de YSL Couture Rouge Brush glijdt zachtjes over de wangen en omhult ze met een vleugje luxe.

Deze kleuren zijn een eerbetoon aan Parijs

De namen van de YSL-serie Couture Blush draaien om de modehoofdstad van Parijs. Zo ontstond met Corail Rive Gauche of Rouge Saint-Germain een directe verwijzing naar de straten en wijken van de stad. De kleuren daarentegen zijn te vinden op de Marokkaanse kruidenmarkten, waar Yves Saint Laurent ooit veel tijd werd doorgebracht. Het kleurenpalet met zijn warme, roodachtige en bruine tinten is bij uitstek geschikt voor lichte, gemiddelde en donkere huidtypes. Als je het intenser wilt, kun je de roze bloskleurige Rose Lavalliere bereiken. De natuurlijke make-up type vrouw vindt in de Couture Blush klei naakte blouse de ideale dagelijkse kleur. Met de Nuance Corail Rive Gauche geeft de moderne fashionista van vandaag haar make-up de finishing touch.