Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Yves Saint Laurent Body Kouros, de zoete geur van de mannen

The De geur van de oosterse mannen

Yves Saint Laurent Body Kouros imponeert met zijn kruidige geur karakter, die de geur een vurige, exotische kracht geeft. De Eau de Toilette is bijzonder aantrekkelijk en tegelijkertijd zelfverzekerd door de lichte kruiden. De machtige mannengeur werd in 2000 door Yves Saint Laurent uitgebracht en gecreëerd door geurontwerper Annick Menardo.

De vurige mannelijke Yves Saint Laurent Body Kouros geur opent met een krachtige top noot van wierook, eucalyptus en anijs, geïnspireerd op de oosterse aroma' s. De hartnoot van ceder, nootmuskaat en verse salie verfijnt het exotische vuur verder en ontvouwt de verkwikkende aroma's op mystieke wijze.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De eau de toilette wordt afgerond met een basisnoot van benzoë, karamel, tonka en een zacht tintje sandelhout. Deze speciale mix van Yves Saint Laurent Body Kouros smaken werd geselecteerd in volgens de Griekse mythologie en weerspiegelt op een fascinerende manier de geest van verafgelegen, gecultiveerde en tegelijkertijd militante tijden.

alle klanten beoordelen positieve
Yves Saint Laurent Body Kouros
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Lekkerste geur ever
Eindelijk weer gevonden hier deze heerlijke geur van Yves Saint Laurent. Ik gebruik het al jaren en krijg van iedereen complimenten hoe lekker het ruikt. De bestelling was overigens echt supersnel afgeleverd met de post, bedankt Easy Cosmetic.
Commentaar van
warme, krachtige geur
Yves Saint Laurent Body Kouros eau de toilette heeft een heel unieke en zeer aangename geur. Blijft lang ruiken. Zwaar maar ook licht pittig. Perfect voor mij.

Yves Matthieu Saint leverde een meesterwerk met Yves Saint Laurent Body Kouros

Yves Saint Laurent Body Kouros heeft een succesvolle geschiedenis: Het merk Yves Saint Laurent staat voor toegewijde passie, onuitputtelijke verbeelding en creativiteit. Het onvergelijkbare talent van oprichter Yves Matthieu Saint werd al vroeg herkend. Geboren in Algerije in 1936, werd hij op 21-jarige leeftijd Dior's jongste hoofdontwerper. Zijn zoektocht naar meer en zijn ongelooflijke verbeelding bracht hem ertoe om met succes zijn eigen haute couture huis te openen in 1961. Hij bracht een revolutie teweeg in de damesmode met het eerste broekpak voor vrouwen en zorgde zo voor een herbezinning in de modewereld en bekritiseerde de bestaande genderrollen.

Unieke combinaties van actieve ingrediënten en zeer effectieve formuleringen maken het merk Yves Saint Laurent een van de meest populaire merken in de cosmetica-industrie. De eerste geur, Y, werd geïntroduceerd lang voordat Yves Saint Laurent Body Kouros -1961 en sindsdien Yves Saint Laurent is uitgegroeid tot een van de grote namen onder parfumeurs. Luxueuze geurcreaties, die de drager omhullen in een uniek aura van elegantie, sensualiteit en persoonlijkheid, kenmerken de parfums. De toewijding en verbeeldingskracht van het label komen vooral tot uiting in de creaties van buitengewone geuren die het produceert en die herhaaldelijk veel enthousiasme opwekken. Deze omvatten Yves Saint Laurent Body Kouros.

Fles van Yves Saint Laurent Body Kouros inspireert met mannelijke charme.

Het Yves Saint Laurent Body Kouros Eau de Toilette komt in een vierkant gevormde, platte fles met ronde zijden. De klassieke zwarte fles is stijlvol en tegelijkertijd mystiek. De verwijzing naar de Griekse mythologie is niet alleen zichtbaar in de Yves Saint Laurent Body Kouros parfum zelf, maar ook in het speciale ontwerp .

De zwarte parfumkamer staat verhoogd op een glazen, smallere basis, die de zwarte fles draagt als een Grieks standbeeld en er bovendien doorheen lijkt te lopen als een glaszuil. De klassieke zwarte dop is op de bovenste glazen ring geënt en rond het elegante, elegante ontwerp af.

Op het bovenste derde deel van het Yves Saint Laurent Body Kouros flacons, benadrukt de BODY lettering de mannelijke kracht. De ook klassieke zwarte kartonnen verpakking is gemaakt van glanzend materiaal dat past bij de elegantie van de fles. De schrijfwijze BODY met de blauwe ondertekening KOUROS wordt in zijn stijl aangepast aan het ontwerp van de fles.

Campagne van Yves Saint Laurent Body Kouros provoceert bewust

De reclamecampagne voor de Yves Saint Laurent Body KourosYves Saint Laurent Body Kouros parfumserie is modern en bewust provocerend. Een mannelijk model zit wulps dromerig voor een koele blauwe achtergrond. De toeschouwer vraagt zich meteen af waar de mooie, door de zon gebruinde man aan denkt. Zijn blik dwaalt ver weg, en hij lijkt een moment in zijn hoofd te hebben. Net als het mannelijke model uit de campagne is Yves Saint Laurent Body Kouros sterk, mannelijk, sensueel en onafhankelijk. De levendige frisheid geeft het voorspel in de heldere topnoot.

De verkwikkende frisheid van bergamotcitroenen wordt gecombineerd met de zoetheid van salie en de kruidigheid van koriander. Astringerende mannelijkheid straalt het hart van het parfum uit met mannelijke tonen van leer en tonkaboon, terwijl de heerlijke zoetheid van gouden honing gezellige warmte uitstraalt. Verleidelijke contrasten bepalen de betoverende kruidigheid van kaneel, de verleidelijke en afrodiserende werking van kruidnagel en de sensuele zoetheid van patchoeli. Yves Saint Laurent Body Kouros is een aromatische geursamenstelling met een modern sensueel karakter dat boeit van dynamiek en kracht.

Het Yves Saint Laurent Body Kouros parfumassortiment bestaat uit eau de toilette, aftershave, deodorantverstuiver en deodorant-stok producten die een intense geurbeleving bieden. Het ontwerp van de fles is gebaseerd op elegante minimalisme dat vakkundig is geënsceneerd door klassieke en tijdloze elegantie. De fles is ontworpen in zuiver elegant wit, mat en ondoorzichtig, omhult de kostbare essentie in het. Verchroomde details op de spuitkop zorgen voor elegante lijnen en onderstrepen de exclusiviteit van het parfum.