Geen resultaten resultaat: resultaten:

Yves Saint Laurent Opium

De geur +

Een verleider voor de verleider

Yves Saint Laurent Opium is een herinterpretatie van de oorspronkelijke Eau de Parfums Opium uit 1977, een nieuwe opium met bovengemiddelde houdbaarheid en kuilvoer en een oosterse kruidige geur. Maar Antoine Maisondieu's compositie uit 2009 is moderner en minder weelderig. Voor de meesterparfumeur zijn slechts zes akkoorden voldoende voor de parfumpiramide, iets wat ten tijde van het origineel ondenkbaar zou zijn geweest.

Vandaag de dag draagt Yves Saint Laurent Opium een topnoot van bergamot en mandarijn, een hartnoot van mirre en jasmijn en een basis van amber en opoponax. De moderne Yves Saint Laurent opium is niet alleen anders van samenstelling, het ruikt ook anders en heeft zo veel nieuwe vrienden gemaakt.

Yves Saint Laurent Opium is verre van een alledaagse geur, het eau de parfum is iets speciaals voor die speciale uren. Voor lange clubavonden, romantische uren voor twee of de grote prestaties in de avond. Yves Saint Laurent Opium verleidt zelfs de verleiders met zijn verrassend weelderige verschijning, die zo intens is. De nieuwe Yves Saint Laurent Opium is een waardige opvolger die niet alleen de vrienden van het origineel overtuigt, maar ook in de 21e eeuw.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Myhrre
Jasmijn
Anjer
Basisnoten:
Amber
Wierook
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Opium met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar Theim1977 van 13. november 2014
Heerlijke douchebeleving

De morgen moet voor mij met een heerlijke doucheervaring starten. Anders kom ik niet op gang. Deze douchegel bevalt mij echt heel erg goed.

Commentaar Andoes van 01. november 2014
Goed

Ik ben tevreden, maar de deospray beviel mij beter. De geur houdt lang aan waardoor hij zuinig in het gebruik is. Dus toch een goed cijfer.

Commentaar Citter van 05. oktober 2014
Yves Saint Laurent Opium parfum

Altijd kom ik weer bij mijn klassieker terug. Er zijn inmiddels veel lekkere geuren op de markt maar deze weliswaar zware, maar ook heerlijke geur is mijn absolute favoriet.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 162
toepassen
vandaag tot-29%1