Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Opium is de beroemdste van alle YSL-geuren. Met een flinke portie oosters-kruidige rebellie geeft de nieuwe versie de drager ook veel extravagantie.

Ondanks zijn buitengewone uitstraling is YSL Opium vrouwelijker dan bijna elk ander parfum. Voor het eerst gelanceerd in 1977 en opnieuw gelanceerd in 2009, zou de geurenmarkt ondenkbaar zijn zonder.

Yves Saint Laurent Opium kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een verleider voor de verleider

Yves Saint Laurent Opium is de herinterpretatie van het originele Eau de Parfum Opium uit 1977. De nieuwe Opium is net zo bovengemiddeld lang houdbaar en sillage en heeft een oriëntaals-kruidige geur. Maar de compositie uit 2009 van Antoine Maisondieu is moderner en minder opulent. De meester-parfumeur heeft maar zes akkoorden nodig voor de geurpiramide, iets wat ondenkbaar zou zijn geweest in de tijd van het origineel.

Tegenwoordig heeft Yves Saint Laurent Opium topnoten van bergamot en mandarijn, hartnoten van mirre en jasmijn, en een basis van amber en opoponax. De moderne Yves Saint Laurent Opium is dus niet alleen anders van samenstelling, hij ruikt ook anders en heeft daardoor veel nieuwe vrienden gemaakt.

Yves Saint Laurent Opium is allesbehalve een alledaags parfum, het Eau de Parfum is iets speciaals voor de speciale uurtjes. Voor lange clubavonden, romantische uurtjes voor twee of de grote entree 's avonds. Yves Saint Laurent Opium verleidt zelfs de meest verleidelijke vrouwen met haar verrassend opulente uitstraling die zo intens is. De nieuwe Yves Saint Laurent Opium is een waardige opvolger die niet alleen de vrienden van het origineel overtuigt, maar ook in de 21e eeuw.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Myhrre
Jasmijn
Anjer
Basisnoten:
Amber
Opoponax
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Opium met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar van Trome1982
Wordt vaak aangesproken

Een heerlijke creme die de hele dag houdt. Wordt vaak door vrouwen aangesproken om te vragen wat ik draag. Al meerdere jaren is Opium Rich Body Cream mijn absolute lievelingsgeur.

Commentaar van Theim1977
Heerlijke douchebeleving

De morgen moet voor mij met een heerlijke doucheervaring starten. Anders kom ik niet op gang. Deze douchegel bevalt mij echt heel erg goed.

Commentaar van Andoes
Goed

Ik ben tevreden, maar de deospray beviel mij beter. De geur houdt lang aan waardoor hij zuinig in het gebruik is. Dus toch een goed cijfer.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Yves Saint Laurent Opium in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-38%1