Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Olivier Cresp, Harry Frémont en Dora Baghriche-Arnaud creëerden Yves Saint Laurent Mon Paris een fruitig-zoete vrouwengeur vol sensualiteit, erotiek en verleiding.

Ze gieten de echo's van het nachtelijke Parijs vakkundig in een even weelderig als elegant geurenelixer. Het zwarte lint van het flesje en de roze tint van het parfum spelen met vrouwelijkheid.

Yves Saint Laurent Mon Paris kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Yves Saint Laurent Mon Mon Paris, de fruitige zoete vrouwengeur

Yves Saint Laurent Mon Paris is een vrouwengeur die in 2016 werd gelanceerd door modehuis Yves Saint Laurent. Eau de Parfum verwent de olfactorische zintuigen met fruitige, bloemige en intense dierlijke geuren.

De geur wordt geopend door een verkwikkende topnoot. De braambes die erin zit heeft een houtachtig, kruidig effect en ontvouwt de geuren van deze Rubus plant, die tot de rozenfamilie behoort. De aardbei zorgt voor nog meer zoete geurelementen die doen denken aan jam. De essentie van Calabrische bergamot voegt verfrissende, bittere, licht zure geurcomponenten toe die associaties oproepen met citroenen. Het hart van het parfum bestaat uit de zeer zoete geurcomponenten van jimsonweed, die de zintuigen bedwelmen, en de geuren van pioenroos, Chinese jasmijn en jasmijn-Sambac-Absolue. Het boeket bloemen versterkt het bedwelmende effect van jimsonweed en bevat tegelijkertijd contrasterende geurnuances. Zo worden de frisse bloemengeuren intensief tegengegaan door oosterse en dierlijke geurelementen. De basisnoten van witte muskus en ambrox versterken de dierlijke component, terwijl Indonesische patchouli en Guatemala patchouli houtachtige, aardse, bosachtige, exotisch-zoete geuren uitstralen.

Het parfum is dus geperfectioneerd op een warme, sensuele, zachte, schijnbaar zware manier. Het samenspel van zoete, bloemige, houtachtige en dierlijke geurcomponenten maakt van Yves Saint Laurent Mon Paris een betoverende geurbeleving.

Kopnoten:
Frambozen
Aardbei
Calabrische bergamot
Hartnoten:
doornappel
Pinksterroos
Chinese jasmijn
jasmijn-sambac-absolue
Basisnoten:
witte muskus
Indonesisch patchoeli
Guatemala-patchoeli
ambrox
Parfumeur:
Olivier Cresp, Harry Frémont, Dora Baghriche-Arnaud, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Yves Saint Laurent Mon Paris in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-38%1