Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Yves Saint Laurent Mon Paris hebben Olivier Cresp, Harry Frémont en Dora Baghriche-Arnaud een fruitig-zoete damesgeur vol sensualiteit, erotiek en verleiding gecreëerd.

Ze hebben vakkundig hints van Parijs bij nacht in een geurelixer gegoten dat even weelderig als elegant is. De zwarte strik op de flacon en de roze tint van het parfum spelen met wellustige vrouwelijkheid.

Yves Saint Laurent Mon Paris goedkoop kopen

De geur +

Yves Saint Laurent Mon Paris, de fruitig-zoete damesgeur

Yves Saint Laurent Mon Paris is een damesgeur gelanceerd in 2016 door het modehuis Yves Saint Laurent. Het eau de parfum verwent de olfactorische zintuigen met fruitige, bloemige en intens dierlijke geurnuances.

De geur opent met een verkwikkende topnoot. De braam die erin zit heeft een houtachtig, kruidig effect en ontvouwt de geurnoten van deze Rubusplant, die tot de rozenfamilie behoort. Aardbei zorgt voor verdere zoete geurelementen die doen denken aan jam. De essence van Calabrische bergamot voegt verfrissende, bittere, lichtzure geurcomponenten toe die associaties oproepen met citroenen. Het hart van het parfum is samengesteld uit de zeer zoete geurcomponenten van datura, die de zintuigen bedwelmen, evenals de geuren van pioenroos, Chinese jasmijn en jasmijn sambac absolu. Het bloemenboeket versterkt het bedwelmende effect van datura en bevat tegelijkertijd contrasterende geurnuances. De frisse bloemige geurnoten worden gecompenseerd door intense oriëntaalse en dierlijke geurelementen. De basisnoten van witte muskus en ambrox versterken de dierlijke component, terwijl Indonesische patchoeli en Guatemalteekse patchoeli houtachtige, aardse, exotisch-zoete geurelementen verspreiden die doen denken aan een bos.

Het parfum wordt zo afgerond op een warme, sensueel zachte, zwaar geurende manier. Het samenspel van zoete, bloemige, houtachtige en dierlijke geurcomponenten maakt Yves Saint Laurent Mon Paris een verleidelijke geurbeleving.

Parfümeur:
Olivier Cresp, Harry Frémont, Dora Baghriche-Arnaud, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Yves Saint Laurent Mon Paris in vergelijking met de SRP