Het concept

De cosmeticaserie Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush bewijst dat hybride ook extreem sexy kan zijn en dus niet alleen voor de autowereld gereserveerd moet worden. Omdat deze zeer speciale lippenkleuren gebruik maken van hybride technologie om niet alleen de lippen, maar ook de wangen meer uitstraling en een geweldige look te geven. Hiervoor wordt een formule gebruikt die niet te veel glanst, maar toch een prachtige intensiteit op de lippen vertoont. Een sensuele en opwindende make-up voor de lippen wordt al snel een heerlijke gewoonte. Ook de hybride technologie van de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush serie zorgt voor een uniforme look. De zoektocht naar de bijpassende blush naar de lippenkleuren wordt overbodig en zo wordt een esthetische stijl gerealiseerd met een speelse lichtheid, die door zijn homogene optiek rondom weet te betoveren. In zijn formule gaat Yves Saint Laurent een stap verder dan alleen maar ervoor zorgen dat ze niet te glanzend is voor de wangen. Dit komt doordat er een glinsterend effect wordt gebruikt, waardoor het kleurencomplex mooi glanst en ook zorgt voor frisheid en een stijlvolle look op de wangen. Deze veelzijdigheid geeft het bekende schoonheidsritueel een geheel nieuwe impuls. Dit maakt het mogelijk om looks te maken die voldoen aan de eigen wensen en toch niet te ingewikkeld zijn om te maken.

In de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush wereld worden de mooiste kleuren gepresenteerd, die niet alleen de trends, maar ook de klassiekers omvatten. Zo is de eigen smaak de enige stelregel, hier hoeft niemand zich te onderwerpen aan mode-dictaten die niet overeenkomen met de eigen stijl. Daarom is de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush serie perfect voor al die vrouwen die een stijlvolle, maar ook zeer beknopte en individuele look waarvoor geen grote inspanning nodig is.

Het design

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush cosmetica serie richt zich niet alleen op moderne hybride technologie, maar ook en vooral op esthetiek. Een esthetiek die niet alleen verwijst naar de betoverende kleuren, maar ook naar de container die ze vasthoudt. De kleur is heerlijk helder, want de heldere container presenteert de betreffende nuance in volle schoonheid. Dit is bekroond met een gouden dop die ook de applicator voor heerlijk nauwkeurige resultaten houdt. De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush serie bewijst zijn absolute uitvoerbaarheid en wordt een onmisbaar schoonheidshulpmiddel.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush cosmetische lijn staat bekend om zijn innovatieve en baanbrekende hybride technologie. Om deze geweldige effecten perfect te laten uitkomen, moet zo'n serie ook kleuren bevatten die perfect indrukwekkend zijn.

Omdat kleur altijd bepalend is voor het uiterlijk, toont 10 Nude Inscedent op het eerste gezicht zijn volle kwaliteiten. De donkere naakttoon heeft prachtige innovatieve aspecten en roept een natuurlijke frisheid op. Net zo vers, maar met een groter aandeel rosé, laat 03 Rose Libre een heerlijke frisheid achter op de lippen en wangen. De kleur 08 Pink Hedonist, een kleur die dit decennium met al zijn attributen heeft gevangen, speelt ook in deze competitie. Extravagantie is ook een kwaliteit die de kleuren van het Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush gamma onderscheidt. 25 Mauve Aventureux in een zeer elegant design bewijst dit. Mauve en een paars met een groot roze deel zorgen voor een heerlijk individuele look.

De oranje nuances zijn net zo bijzonder, want 04 Orange Fougue en 24 Orange Intrépide imponeren met hun diepe oranje, wat zorgt voor frisheid en een mooie accentuering. Net zo indrukwekkend is 19 Corail Sulfureux, met een sterke koraaltint om het een zeer subtiele uitstraling te geven.

Ook de kleuren van Yves Saint Laurent scoren hoog in het rode bereik; 18 Rose Provocant levert meteen het zichtbare bewijs, waarvan helder en briljant rood staat voor unieke looks. Een sterk rood met een wow effect brengt 05 Rouge Effrontée in de serie, terwijl een medium rood laat zien dat het niet een beetje op het middenveld speelt, maar bovenaan. De wonderlijk donkere conclusie van de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush serie is 11 Prune Imperti, die de bruine en rode tinten gebruikt om klaar te staan voor diepe en sensuele momenten.

De commerciële

Voor perfect geaccentueerde lippen en wangen: Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush.