Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geur van vrijheid: Yves Saint Laurent Libre is gewijd aan vrouwen die naar hun eigen normen leven. Het bloemig-zoete parfum werd in 2019 uitgebracht en overtuigt met een tijdloze sillage.

Yves Saint Laurent Libre is geen geur voor vrouwen die zich altijd aan de regels houden.

Yves Saint Laurent Libre goedkoop kopen

De geur +

Yves Saint Laurent Libre Tijdloze vrouwelijke elegantie en vrijheid

Het in Yves Saint Laurent Libre 2019 gelanceerde parfum voor vrouwen is bloemig en zoet, met een enorme houdbaarheid en sillage. De parfumeurs Anne Flipo en Carlos Benaïm creëren Yves Saint Laurent Libre een topnoot van neroli en mandarijnen. In de hartnoot verschijnt de absolute Marokkaanse oranjebloesem met jasmijn samba absolue en Franse lavendel. Muskus, amber en Madagaskar vanille leiden de geur in de basis tot de conclusie.

Yves Saint Laurent Libre verpakt zijn drager in een fijne, duidelijk waarneembare, vrouwelijke geur, die zich met een mooie elegantie laat voelen. Het is geen geur voor dagelijks professioneel gebruik, maar eerder een parfum voor 's avonds, om uit te gaan of voor speciale momenten. Vooral in de winter of op koele herfst- of lentedagen laat zien Yves Saint Laurent Libre wat het kan doen. De geur wordt in het koele seizoen nog mooier omdat het zoveel oranje met zich meebrengt. Dit is Yves Saint Laurent Libre precies goed voor alle vrienden van de citrusvruchten, die zo heerlijk aromatisch en verfrissend is. Daarnaast is de zoetheid van jasmijn en vanille en Yves Saint Laurent Libre inspireert altijd wanneer het iets bijzonders moet zijn. En natuurlijk heeft deze geur niets gemeen met Eau Libre uit 1975.

Kopnoten:
Neroli
Mandarijn
Hartnoten:
Marokkaanse-sinaasappelbloesem-absolue
Lavendel
jasmijn-sambac-absolue
Basisnoten:
Madagaskar-vanille
Ceder
Ambra
muskus
Parfumeur:
Anne Flipo, Carlos Benaïm
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten