Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine bewijst dat hoogglans niet alleen voor tijdschriften is. Deze lipsticks brengen een bijna onwaarschijnlijke glans die de lippen het stralende centrum van het gezicht maakt. Het Franse adellijke merk bereikt dit effect vooral door een uitstekend vormgegeven formule. Olie speelt een zeer belangrijke rol in deze formule. Een oliegehalte van meer dan 60 procent betekent echter niet alleen een optische winst. Omdat de heerlijke glans wordt aangevuld met een hoog verzorgend effect. Dit wordt aangevuld met een textuur waarvan het hydraterende effect niet lang aanhoudt op het huidoppervlak.

De zachte textuur smelt onmiddellijk op de huid en zorgt voor een frisse, mooie kleurschakering met een middelintensieve pigmentatie. Maar kleur is niet alles, dus de serie kan indruk maken met het onmiddellijke effect van het vochtcomplex, voor comfort dat de hele dag aanhoudt. Dit uiterst voedende effect van de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine serie heeft zelfs een blijvend effect, want na vier weken zien de lippen er gezond uit en zijn ze gevoed met vocht. Zes kostbare oliën, elk met zes belangrijke voordelen, zorgen voor het zichtbare en blijvende effect.

Dit omvat de aanvoer van vocht, een heerlijke glans, veel comfort en een zacht gevoel op de lippen. Bovendien behoren de uiterst eenvoudige versmelting van de kleur en een bijna ongelooflijke helderheid tot de voordelen die deze zes oliën met zich meebrengen. En of dat nu meer dan genoeg is, YSL voegt een mango geur toe aan zijn prachtige lippen kleurbereik waardoor het nog verleidelijker wordt. Dit maakt de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine serie de beste keuze voor alle vrouwen die niet alleen een langdurige kleur van een lippenstift verwachten, maar ook een perfecte verzorging door en door.

Het design

Hoewel huidverzorging een zeer prominente plaats inneemt in de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine cosmetica serie, wordt schoonheid niet verwaarloosd, zelfs niet tot in het kleinste detail. Dit begint met de edele glanzende gouden kleur waarmee de kleur van de lippen werd bedekt. De Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine serie is voorzien van een lippenstift die de kostbare inhoud een perfect passende schelp geeft. Een extra esthetisch detail is het elegante buikverband van de pen, waarop niet alleen het YSL-logo te zien is, maar vooral ook de kleur van de betreffende nuance. Elke individuele lippenstift wordt onmiskenbaar en draagt tegelijkertijd de handtekening van dit bekende wereldmerk.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine serie boeit niet alleen met zes kostbare oliën die zowel glans als verzorging naar geheel nieuwe dimensies dragen, maar ook de kleuren zijn op een even hoog niveau. De focus ligt vooral op nuances uit de natuur, die deels geherinterpreteerd, deels nieuw en spannend gecombineerd worden. Dit toont zelfs de zachtste nuance in prachtige perfectie. Het delicate roze van 13 roze in Parijs is net zo zacht als een rozenbot. Iets meer gereserveerd is 32 Roze Caban.

Een betoverend, medium en vooral stralend roze wordt hier het middelpunt, wat voor onvergelijkbare looks kan zorgen. 06 Roze in toewijding is precies goed voor iedereen die iets sterker van zijn roze houdt. De hibiscus was de inspiratie voor deze kleur en het effect van deze baanbrekende nieuwe nuance is even betoverend. 04 Rouge in Danger is iets klassieker. Dieproosrood inspireerde tot een kleur die zeer sensueel is. 33 Fuchsia Intense, waarvan het rood in harmonie met de bessen tinten schommelt, bewijst hoe diep rood kan zijn. En dan zijn er nog de grensovergangen van de cosmetische serie Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine.

Het eerste voorbeeld is 08 Pink Inconfidence, een diepste roze, bijna rood en dromerig veilig op deze grens. Even veelzijdig is de Nuance 16 Orange Impertinent, waarbij de vraag rijst of diep oranje of rood de toon zet en 57 Rouge Spencer felrood toont, wat bijna een oranje is. 58 Orange Tournon daarentegen hoeft deze kleur niet te kiezen, zoals de naam belooft. En dan is er nog het thema koraal, dat de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine serie met 14 Corail in Touch, 12 Corail Incandescent en 30 Coral Ingenious elk onafhankelijk en wonderlijk grillige interpretaties.