Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme is een zoet-kruidige, vooral krachtige en mannelijke mannengeur voor mannen met zelfvertrouwen.

Een van die heren is Vincent Cassel, Frans acteur en het reclamegezicht van het parfum. Niet een knappe man, maar een man met karakter en charisma.

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme de hout-kruidige mannengeur...

De mannengeur van de mannengeur Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme trekt de mannenwereld met zijn houtachtige, kruidige aroma direct in zijn ban. Met zijn mix van kruiden, fruit, bloemen en hout onderstreept de geur de sensualiteit en persoonlijkheid van de drager. De geur, die iets donkerder en krachtiger is dan zijn voorganger L'Homme, is bijzonder mannelijk en opwindend.

De Eau de Toilette opent zijn elegante geurreis met een noot van kardemom en bergamot. Het hart van de geur wordt gevormd door een vleugje zwarte peper, een licht briesje lavendel en kruidig cederhout. De verschillende geurnuances worden gecompleteerd door de geur van tonkaboon en vetiver. Deze aroma's vormen de basisnoot van de Eau de Toilette.

Bovendien geven ze de geur een scherpe mannelijke noot. De Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme mannengeur is bijzonder geschikt voor de avond en voor de koude wintermaanden dankzij de houtachtige, krachtige geur. Bij evenementen en avonden wordt de outfit perfect aangevuld met de geur en krijgt een extra portie elegantie. Eenmaal aangebracht en in combinatie met de natuurlijke lichaamsgeur, straalt de Eau de Toilette een betoverend sensuele geur uit.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Hartnoten:
Lavendel
Cederhout
Zwarte Peper
Basisnoten:
Tonkaboon
Vetiver
Parfumeur:
Anne Flipo, Pierre Wargnye, Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Miled1995
Bavel mij prima

Super cremig, trekt snel in en de geur is echt heerlijk. Ik blijf bij deze dekstick. beschermt prima tegen nare geurtjes.

Commentaar van Dameapardly
aan te bevelen!

Een zeer goede geur. Ik heb La Nuit de l'Homme op aanraden van iemand anders gekocht en ben zeker niet teleurgesteld! Ik vind de geur echt heel aansprekend!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-34%1