Geen resultaten resultaat: resultaten:

Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme is door drie ervaren parfumeurs gemaakt. Het resultaat is een bijzonder krachtige en mannelijke mannelijke geur voor mannen met zelfvertrouwen.

Aan zo' n heer is zelfs Vincent Cassel, Franse acteur en reclameboodschap van dit houtachtige en kruidige parfum. Niet een mooie jongen, maar een man met karakter en charisma.

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme de hout-kruidige mannengeur...

De mannengeur van de mannengeur Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme trekt de mannenwereld met zijn houtachtige, kruidige aroma direct in zijn ban. Met zijn mix van kruiden, fruit, bloemen en hout onderstreept de geur de sensualiteit en persoonlijkheid van de drager. De geur, die iets donkerder en krachtiger is dan zijn voorganger L'Homme, is bijzonder mannelijk en opwindend.

De Eau de Toilette opent zijn elegante geurreis met een noot van kardemom en bergamot. Het hart van de geur wordt gevormd door een vleugje zwarte peper, een licht briesje lavendel en kruidig cederhout. De verschillende geurnuances worden gecompleteerd door de geur van tonkaboon en vetiver. Deze aroma's vormen de basisnoot van de Eau de Toilette.

Bovendien geven ze de geur een scherpe mannelijke noot. De Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme mannengeur is bijzonder geschikt voor de avond en voor de koude wintermaanden dankzij de houtachtige, krachtige geur. Bij evenementen en avonden wordt de outfit perfect aangevuld met de geur en krijgt een extra portie elegantie. Eenmaal aangebracht en in combinatie met de natuurlijke lichaamsgeur, straalt de Eau de Toilette een betoverend sensuele geur uit.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Hartnoten:
Lavendel
Cederhout
Zwarte Peper
Basisnoten:
Tonkaboon
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Nothome1991 van 20. november 2014
Beschermt intensief

Goede bescherming, goede verzorging, heerlijke geur. Precies wat ik van een deo verwacht: heerlijk verfrissend, lang houdend en geen sporen achterlatend.

Commentaar Symbee van 04. november 2014
Klasse after shave

De geur van deze after shave is een houtachtige en wordt ook door de mannen in mijn omgeving als zeer aangenaam en mannelijk bestempeld.

Commentaar Dameapardly van 17. augustus 2014
aan te bevelen!

Een zeer goede geur. Ik heb La Nuit de l'Homme op aanraden van iemand anders gekocht en ben zeker niet teleurgesteld! Ik vind de geur echt heel aansprekend!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 162
toepassen
vandaag tot-34%1