Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Bescherming en geweldige kleuren voor de lippen

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture potloden zijn de klassieke lipsticks van het Franse luxemerk. In navolging van de modewereld is er ook een 'garderobe' gecreëerd voor de lippenkleuren. Er moet een flatterende tint zijn voor elke gelegenheid, elk type en elke make-up look. Daarnaast zijn er bij The Mats ook enkele matte nuances die ook volledig in lijn zijn met de trend.

Maar de originele Yves Saint Laurent serie Rouge Pur Couture heeft een elegante satijnen afwerking. De delicate glans is geschikt voor dames van alle leeftijden en ziet er altijd chic en elegant uit. Maar ze zijn nog steeds lang houdbaar. Dankzij de bijzonder rijke en intens gepigmenteerde kleur komt elke tint tot zijn recht. De rijke kleuren zetten de lippen in scène, of het nu een naakt is dat geschikt is voor dagelijks gebruik of in rijke rode en roze tinten. Ze bereiken dekkingsresultaten in één beweging en zijn daarom bijzonder eenvoudig en handig in gebruik.

Maar de formule onderscheidt zich ook door zijn plus in de zorg. Het bevat speciale hydrosferen en diverse actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Beide helpen de lippen de hele dag door te hydrateren. Geselecteerde antioxidanten hebben ook een beschermende werking en beschermen de gevoelige lippen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De combinatie zorgt ervoor dat de kleur zeer aangenaam aanvoelt op de lippen. Bovendien is het nog effectiever omdat de lippen door het extra vochtgehalte een gladder en gelijkmatiger oppervlak hebben.

Voor de ultieme lange houdbaarheid kunnen geschikte voeringen natuurlijk ook als basis worden gecombineerd. Vooral met luide nuances is een zeer precieze toepassing mogelijk. De elegante verpakking van de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lipsticks is ook een chique accessoire om mee te nemen in uw avondtas, clutch of handtas. De licht afgeschuinde vorm glijdt optimaal langs de lipcontouren en geeft in één keer een rijk kleurresultaat.

Van naakt- en mauve-tinten tot rood en koraal, maar ook roze en diepere pruim- en bessenkleuren, voor elk seizoen, elke stijl en elke gelegenheid in het Yves Saint Laurent kleurenspectrum Rouge Pur Couture is er de juiste toon.

Lippenstift als accessoire

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lippenstiften zijn geïnspireerd op catwalk en mode. Geen wonder dus dat deze koffers ook echte modeaccessoires zijn met een luxueus design.

Zij hebben een rechthoekige vorm. Ze zijn niet alleen goed op te bergen en op te bergen, ze zijn ook erg handig. De zeer klassieke lippenstiften zijn te herkennen aan hun edele gouden tint met metallic glans. Een smalle zwarte streep dient als detail. Ook het YSL-logo wordt niet alleen gedrukt, maar als reliëf op de voorkant van het deksel aangebracht. Ze onderscheiden zich ook visueel van de andere texturen en formules van YSL lippenstiften zoals Rouge Volupté of de Glossy Stains.

Fijne glans in vele nuances

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lippenstiften overtuigen door hun intense kleur en een vleugje zorg. Geselecteerde natuurlijke extracten zorgen voor vocht en effectieve antioxidanten beschermen de gevoelige huid van de lippen. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort en is ook ideaal voor drogere lippen.

Elke nuance heeft een vleiende satijnen glans die het beste in je lippen naar boven brengt in het dagelijks leven en bij speciale gelegenheden. Een bloedrode zoals 01 Le Rouge voor de perfecte kussende mond is een must. Een iets rozeere framboos rood is te vinden met de Nuance 04 Vermillion. Een rozerood is 14 rougevuur, terwijl 71 zwartrood een donker wijnrood is.

Ondanks de naam is Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture 50 Rouge Néon niet neonrood, maar fel oranjerood. Als je dit wilt verdoezelen, vind je met 73 Rouge Remix een echt felrode toon. Een zeer klassieke donker of bloedrood wordt gevonden met 72 rouge vinyls. Een zeer luide fuchsiaton is 07 Le Fuchsia, dat is de perfecte combinatie van roze en magenta. Iets donkerder, maar van dezelfde kleurfamilie is 19 Fuchsia Pink, gevolgd door de nog donkerder 57 Pink Rhapsody.

De donkere roos tint van 09 Rose Stiletto is ook een meer bewolkte schaduw, terwijl 58 Mauve Nihiliste is een variatie in Mauve. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture11 Rose Anjer is ook zeer delicaat, gemaakt in de stijl van de populaire pioen. De rozenhouttint van 66 rozenhout kan ook gebruikt worden als naaktvariant.

Een kauwgom of Barbie roze kan worden gevonden in de Toon 22 Roze Viering. Gelijkaardig maar een beetje paars is 26 Rozenblauw. Een helder roze is de kleur 27 Fuchsia Innocent, die iets zuiverder is dan 49 Tropical Pink. Met de zeer donkere tinten is 39 Pourpre Divine een tweede blik waard. De zeer donkere aubergine toon heeft een delicate glans en past bij de laatste cosmetische trends. Interessant is ook het zeer bruinrode van 53 Beige Promenade. Bij de variant 54 Prune Avenue is een edelbruin kastanje verkrijgbaar.

Ook in het oranje spectrum van de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture serie zijn er vele mogelijkheden, waaronder de zeer feloranje van 13 Le Orange. Een iets donkerdere maar even intense versie is 74 Orange Electro. De delicate koraaltoon van 17 Rose Dahlia is zeer lenteachtig. Daarnaast is er de iets roze tint 23 Corail Poétique. Een beetje donkerder en perzikkleurig is 51 Corail Urbain, terwijl Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture 52 Rosy Coral is de roze variatie.

Het wordt meer herfstig met de middelste rood-oranje van 56 oranje indie. Natuurlijk zijn er ook veel tonen die op verschillende manieren als naakt gecombineerd kunnen worden. Dit is inclusief 05 Étrusque, een mix van roodbruin en rosé. Kleur 24 Blond Ingénu lijkt meer op koraal, maar heeft ook een fijn glinsterend effect.

Een pure satijnen afwerking heeft 59 gouden meloen, een overdekte, licht goudgele oranje tint. Een klassiek naakt beige is 70 Le Nu uit de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture serie. Een mengsel tussen koper en bruin is 340 of Cuivre, wat ook een fijn glanseffect heeft.

De collectie wordt gecompleteerd met een aantal zeer bijzondere tinten. Manifest is een populair parfum van Yves Saint Laurent. Met 12 Blanc Manifesto heeft de serie ook een gelijknamige lippenstift. In feite is hij ook wit, zoals de naam al suggereert. Het laat een vorstachtige glans na en kan gecombineerd worden met andere lippenkleuren voor een speciaal effect. Desgewenst kunnen de kleuren uiteraard gecombineerd worden met de bijpassende lippenfolie van YSL.