Het concept

Het cosmeticaassortiment van Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres is niet aan conventies onderhevig en past ook niet in een lade. Want het is meer dan een lipgloss en meer stralend dan een lipstick en elke andere lipvlek kan niet spelen in deze competitie. In ieder geval is er een vloeibare lippenkleur die zowel de ultieme glans als het best mogelijke comfort biedt. De kleur is intens en duurt ongelooflijk lang. Deze greep, die alleen maar als radicaal kan worden omschreven, is een van de eigenschappen die deze lippenkleuring uit de massa duidelijk benadrukt.

Het opmerkelijkst is echter de Vinylschijn van de lippenkleuren van Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres. De bijna onwaarschijnlijke glans verandert de lippen bijna in een spiegel, ze schijnen en reflecteren in een geheel nieuwe dimensie.

Om ervoor te zorgen dat dit effect zo lang mogelijk aanhoudt, heeft Yves Saint Laurent besloten een romige textuur te gebruiken. Dit verzekert de diepe en langdurige intensiteit van de kleur en dient als basis voor een uiterst opwindende make-up. Toch ligt de focus niet alleen op het uiterlijk, want Yves Saint Laurent richt zich ook op diepe en merkbare zorg. Zelfs deze intense kleuren drogen de gevoelige huid van de lippen niet uit, maar krijgen een glans die reflecteert en straalt en zo het onbetwiste centrum van het gezicht wordt.

De lippenkleuren van Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres hebben een prachtig kleurenspectrum, of ze nu naakt of verleidelijk vamprood zijn, alle nuances die een onvergelijkbare uitstraling creëren. Dit maakt de Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres serie bijzonder geschikt voor vrouwen die van hun lippen het onbetwiste middelpunt van de look willen maken en voor wie verleiding een kunst is die ze met gemak beheersen.

Het design

YSL. Dit logo is altijd al een garantie geweest voor de meest actuele looks en trends. Daarom kunnen de drie belangrijke letters uiteraard elke container van de serie Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres versieren. Maar deze gouden boodschap is ook de plek waar een applicator verborgen zit die de kleur van de lippen heerlijk makkelijk aan te brengen maakt.

De grootste verrassing is echter de kleur van de container. Ditmaal dompelt het Franse edele merk zich volledig onder in elegant zwart en benadrukt zo de uitzonderlijke positie van de serie Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres in een elegante en zeer koele vorm.

Het assortiment

De cosmetische lijn Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres wordt natuurlijk gekenmerkt door de onvergelijkbare vinyl glans, die ongeëvenaard mooi is. Daarom moeten ook de individuele nuanceringen op een zeer hoog niveau liggen.

De zachtste toon van de serie is hiervan een prachtig bewijs. Want 404 Nude Pulse heeft een gelige naaktint die de lippen in een magisch maar subtiel licht plaatst. Iets meer kleur, een prachtig medium roze, wordt bereikt met 403 Rose Happening, die net zo betoverend is als de 412 Rose Mix Nuance, die overtuigt met zijn perfect op elkaar afgestemde oude roos.

Maar als je meer impact, meer excentriciteit en een grondig warme look wilt, is 405 Explicit Pink, wiens felle Shocking Pink nieuwe standaarden zet, beschikbaar. Evenzo extravagant zijn 410 Fuchsia Live met zijn heldere Fuchsia en 407 Carmin Session, die indruk maakt met een heldere karmijn.

Rood is dan de volgende kleurfamilie zonder welke geen lippenkleuring kan ontbreken. Hier tonen 401 Rouge Vinyle en 413 Bourgogne hun dieprood, dat sensueel is zonder weerga. Iets brutaler is 402 Rouge Remix met het oranje-zware signaal rood, dat van 411 Rhythm Red een even in het oog springende concurrentie uit eigen gelederen krijgt.

Dieper in toon is 409 Bourgondische Vibes, waarvan de stralende Bordeaux is net zo buitengewoon als de blauwachtige en sensuele rood van 415 Fuchsia Beats.

Op de grens tussen oranje en rood zijn er 416 psychedelische chili. Ook sinaasappel is een belangrijk thema in de serie Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres. Want 406 Orange Electro en 414 Rave Orange zijn nuances die laten zien dat oranje terecht een permanente trend is in make-up. 408 Corail Neo Pop met zijn ongebruikelijke compositie is dan de laatste bevestiging dat oranje in de nabije toekomst een van de komende kleuren zal zijn.

De commerciële

Rijke kleur: Yves Saint Laurent Vernis à Lèvre.