Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Yves Saint Laurent Paris, de bloemrijke poederige vrouwengeur.

Deze parfumreeks Yves Saint Laurent Paris is een hommage naar Parijs, de stad van de liefde. En toch is er nog veel meer. Het is een gigantisch boeket van bloemen als eerbetoon aan een tijdloze klassieker. Yves Saint Laurent was zelf gefascineerd door de stad van de lichten en bekent zijn liefde met deze geur die de stad Parijs heeft gecreëerd. Sinds 1983 is dit parfum beschikbaar, dat zowel de drager als de mensen die het zijn volle potentieel geven vervoert, ondergedompeld in de sfeer en fascinatie van de romantische stad aan de Seine.

Een adem van het voorjaar en een warme zomerbries waft door de straten en foto's van Montmartre, Sacre Coeur en de Eiffeltoren springen in leven. Met een fruity top noot van cassis, rozenbottheup en limoen, een bloemmix van geranium, heliotroop, mimosa, papaver, oranjebloesem en roos en een groene noot, verleidt de eerste indruk van Yves Saint Laurent Parijs Parijs op vele manieren Parijs. Met dit brede scala aan geuren, de eerste vluchtige indruk die u betovert en vervoert naar een andere wereld.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De hartnoot van Yves Saint Laurent Paris, met zijn wortelaroma's en een delicaat samenspel van diverse bloemengeuren, doet deze tuin hangen. De geur van jasmijn, lelies, limoenbloesem, lelie van de vallei, rozen, violet en ylang-ylang reflecteren de fascinatie en diversiteit van de Franse hoofdstad. Deze geur gaat enkele uren mee en laat je er blijven. De basisnota van Yves Saint Laurent Parijs, die een blijvende indruk achterlaat, is een mix van verschillende geuren.

alle klanten beoordelen positieve
Yves Saint Laurent Paris
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
YSL Paris
Voor alle gelegenheden is deze geur geschikt. Ik draag hem graag en koop hem altijd weer. Prima service en goede communicatie van Easycosmetic. En ook de prijs is helemaal toppie!

Ster parfumeur Sophia Grojsman borgtocht Yves Saint Laurent Parijs

1945 Sterparfumeur Sophia Grojsman, later de grondlegger van Yves Saint Laurent Parijs, werd geboren in Wit-Rusland. Op 15-jarige leeftijd verhuisde ze met haar gezin naar Polen, waar ze naar school en daarna naar de universiteit ging. Na haar studie organische chemie studeerde ze af. Op haar twintigste verliet ze Europa en emigreerde naar de Verenigde Staten.

Yves Saint Laurent Paris begon haar professionele carrière als ontwerper bij IFF, het internationale parfum- en geurbedrijf, als laborant. Met de steun van Ernest Shiftan, een ervaren parfumeur bij IFF en Josephine Catapano, een gerenommeerde parfumeur bij IFF, wist ze haar carrière verder te ontwikkelen in de wereld van parfums. Zelf werd ze een succesvol icoon in de parfumindustrie. Het werd zo succesvol dat het in 1996 de Living Legend Award van de American Society of Parfumers kreeg.

En amper drie jaar later werd ze bekroond voor haar levenswerk in de parfumindustrie. In de loop van haar carrière ontwikkelde ze een heel speciaal handschrift in de creatie van parfumseries, waardoor haar parfums iets heel bijzonders zijn. Haar vrouwengeuren zijn gezellig en tegelijkertijd vrouwelijk en sensueel. Ze combineert bloemige geurcomponenten tot perfecte akkoorden. Sophia Grojsman liet zich voor Yves Saint Laurent Parijs inspireren door de rozen die haar van jongs af aan fascineerden.

De combinatie van bloemige geuren en warme sensuele basennoten onderscheiden de vrouwengeuren van haar. De geurserie vertellen hun eigen liefdesverhaal en laten de drager hun hoofdrolspeelster worden. Dit is ook het geval met Yves Saint Laurent Parijs.

Fles van Yves Saint Laurent Parijs schijnt als een geslepen diamant.

Yves Saint Laurent Paris Een tijdloze klassieke fles met een overtuigende ronde en vrouwelijke vorm. In alle jaren dat de geur heeft bestaan, is noch de geur noch de fles veranderd. Ze zijn dus allebei een perfect paar. Een ronde, bolvormige glazen fles die stabiel is en stevig in de hand ligt. Het glas is transparant en geeft een duidelijk zicht op de kostbare essentie van Paris het Yves Saint Laurent interieur.

Het onderste deel van de dop is aangepast aan de ronde vorm van de fles. Aan de bovenkant wordt het een rechte buis waarvan de bovenkant eindigt in een opvallend rood. Dit kleurenspel wordt ook weerspiegeld in de kartonnen verpakking, die in dezelfde kleur rood wordt gehouden. De rode bovenkant van de sluiting doet een beetje denken aan een noodknop of lippenstift. In ieder geval, de flacon van Yves Saint Laurent Paris deze zeer interessante en laat ruimte voor verbeelding.

Campagne voor Yves Saint Laurent Parijs inspireert met dynamische beelden

In de reclamecampagne voor de parfumserie Yves Saint Laurent Paris is de liefde voor de Franse hoofdstad in beeld gebracht. In de allereerste reeks van foto's ziet u de Parijse geur fles staan op een houten leuning. Een hand met een zwarte handschoen reikt ervoor en tilt hem op. Ze houdt de gegolfde fles ter hoogte van een mooi vrouwengezicht en je kunt haar make-up ogen dicht zien.

Deze zijn geschilderd in goud en zwart. Haar lippen zijn dieprood. Net als de kleurencombinatie van de Yves Saint Laurent Parijse fles en de kartonnen verpakking. Deze beeldsequentie gaat gepaard met een constante windgeruis. Dit geluid wordt vervangen door een gelijkmatige kaantjes, die ertussenin vervangen worden door een knal als een zweepsplinter.

Geïrriteerd door dit geluid opent de Yves Saint Laurent Parijse vrouw haar ogen en zie je het hoofd van de vrouw in de richting van dit geluid kijken. In de sequentie zie je de vrouw in haar geheel: ze staat op het bovenste plateau van een toren en loopt naar het geluid van een helikopter. Ze draagt een roze gekleurde strapless lange jurk met een grote strik op haar rug. Ze loopt direct naar de reling van het plateau waar een helikopter voor zweeft. Een man verlaagt zichzelf als eerste aan een touw.

De vrouw rent hartstochtelijk naar hem en de twee kussen. Deze constante kus wordt begeleid door gepassioneerde vioolmuziek. Dan zwaait de man weer in de richting van de helikopterlopers en stapt terug in de helikopter. Hij vliegt nu weg en de vrouw zwaait verlangend naar hem. Met het wegvliegen beweegt de camera verder terug en herkent men in de totale details. Yves Saint Laurent Parijs - al een klassieker!