Yves Saint Laurent Het cultuspotlood van getinte dagopvang

De Yves Saint Laurent populaire formule is nu ook Touche Éclat All-In-One Glow verkrijgbaar in een zeer lichte make-up versie. Het is ideaal voor alle vrouwen die in één stap goede resultaten willen bereiken. Het is een multifunctioneel product dat ook zeer eenvoudig te gebruiken is. Net als een getinte dagverzorging combineert de formule natuurlijke opaciteit, bescherming tegen de zon en verzorging in één.
De bijnaam Glow geeft al de afwerking aan, wat de helderheid van de huid onderstreept. Tekenen van vermoeidheid en een bleke teint behoren tot het verleden. Zeer fijne pigmenten bereiken een gemiddelde opaciteit, zodat de All-In-One-Glow ook alleen kan worden gebruikt. Indien gewenst kan het ook gecombineerd worden met concealers en andere producten voor de teint uit de populaire Touche Éclat collectie. De formule is vervaardigd in Frankrijk en bevat alleen geselecteerde ingrediënten. Zo wordt de toevoeging van sulfaten, parabenen, gluten en talkpoeder vermeden. Dit ondersteunt een goede tolerantie voor veel verschillende huidtypen. De huid voelt zo goed verzorgd aan en is niet overbelast.
De formule is vrij van olie en niet comedogeen. Het is dermatologisch getest en is daarom ook geschikt voor de gevoelige of vette huid. Het bestaat voor 70% uit water voor een aangenaam en verzorgd huidgevoel. Daarnaast zijn er hyaluronzuur, vitamine E en waardevolle antioxidanten. Ze ondersteunen de huid en geven haar een stralende teint. De textuur van de crème blijft echter zeer licht en kan worden ververst, zodat de crème ook in de zomer of bij warmere temperaturen kan worden gedragen. Afhankelijk van de textuur van de huid creëert een dunne laag een zeer lichte, natuurlijke dekkracht die kan worden versterkt. Breedband UV-bescherming met SPF 23 ondersteunt de huid in haar dagelijkse strijd tegen blootstelling aan de zon en kan zo beschermen tegen zonnevlekken en andere tekenen van huidveroudering door lichtinwerking.

De praktische tube voor elke dag

Het Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow is een nieuwe getinte dagcrème. Daarom is het verpakt in een praktische koker. Het heeft echter een praktische pompdispenser verborgen onder het goudkleurige deksel. Op deze manier is elke dosering altijd zeer zuinig en hygiënisch. Dit zorgt ervoor dat de buis ook na langdurig gebruik zeer schoon blijft. Het kan ook gemakkelijk worden meegenomen, bijvoorbeeld om na het sporten een lichte make-up aan te brengen of om tijdens het reizen een lekvrije, vloeibare ondergrond te hebben.
De buis is in het midden transparant, zodat de vulhoeveelheid en kleurnuance altijd zichtbaar blijven. De accenten zijn Yves Saint Laurent in glanzend goud, passend bij de stijl van het goud. Zwarte details en het YSL-logo ronden de elegante en toch functionele totaalindruk af. Op de bovenzijde van het deksel is het logo van het merk ook te zien als een reliëf. Voor een veilig transport is de make-up nog steeds verpakt in een goudkleurige kartonnen doos.

Het productassortiment van de Touche Éclat All-In-One Glow getinte vochtinbrengende crème

De Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow Tinted Moisturizer is een ander product voor de teint van de populaire Touche Éclat familie. Het is een getinte dagverzorging met verzorgende, beschermende en natuurlijk perfectionerende eigenschappen. De verrassend lichte en frisse textuur bevat ruim 70% water. Op deze manier wordt de huid aangenaam verzorgd en voelt ze de hele dag door optimaal gehydrateerd aan. Hyaluronzuur, antioxidanten en vitamine E zijn ook inbegrepen. Allemaal ondersteunen ze een stralende teint en een gelijkmatigere huidstructuur. De opaciteit kan variëren van licht en natuurlijk tot medium. Omdat de formule olievrij en niet-comedogeen is, is het ook geschikt voor de gemengde en vettere huid.
De verdraagzaamheid is ook dermatologisch getest. Elke huid profiteert van het afzien van talk, sulfaten, gluten en parabenen. De dagverzorging bevat SPF 23 lichtbescherming. Zonlicht belast ook de huid in het dagelijks leven. Het kan de lichte huidveroudering en daarmee de vroegtijdige vorming van rimpels of zonnevlekken bevorderen. Dit kan worden verminderd met All-In-One Glow. Slechts één applicatiestap is nodig, waardoor de formule de ideale begeleider op de weg is. Op vakantie of na het sporten is de crème gemakkelijk aan te brengen en kan ook met de vingers worden verblind.
De kleurenselectie is zeer groot en biedt ook fijnere gradaties voor verschillende huidtinten. De Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow B20 Ivoor is een van de helderste tonen, een vrij neutraal ivoorbeige. Iets donkerder is de Mandelon B30 Almond, maar er is ook een koelere versie met BR30 Cool Almond. De warmere varianten zijn de zandkleur Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow B40 Sand met de nog warmere, enigszins gouden Touche Éclat All-In-One Glow BD40 Warm zand. In het middensegment van het kleurenspectrum vindt u Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow B50 Honey met de stille-gouden BD50 Warme Honey. Iets donkerder en een beetje roodachtig is de Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow B60 Amber. Met de pomp op de slang kan de make-up optimaal gedoseerd en naar wens met de vingers, een borstel of een spons aangebracht worden.

De commerciële

Zoë Kravitz en haar stralende teint.