Het concept

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats collectie is gewijd aan een van de grootste make-up trends van de afgelopen jaren. De matte lippenkleuren worden een steeds belangrijker thema, of het nu naakt of helder is. YSL heeft ook zijn iconische lippenstiftformule geherinterpreteerd als satijn of mat.

Beiden overtuigen door hun hoge kleurintensiteit. Een hoog gepigmenteerd resultaat kan worden bereikt met slechts één toepassing. Dit vergemakkelijkt de toepassing en is bovendien nog zuiniger, zodat u heel lang van de edele lippenstift kunt genieten.

Naast de briljante kleur is de formule ook voedend. Het bevat hydraterende ingrediënten. Dit is niet alleen zeer comfortabel om te dragen, maar helpt ook om een gelijkmatig resultaat te bereiken. Vooral bij donkerdere nuances of felle kleuren zijn kleine rimpels of droogtelijntjes beter waarneembaar. Het verzorgende aspect helpt om ze glad te strijken en een gelijkmatiger resultaat te bereiken. Tegelijkertijd bevat het nog steeds antioxidanten. Deze helpen schadelijke milieu-invloeden tegen te gaan en houden de lippen soepel.

Voor de perfecte toepassing is het aan te raden om een geschikte lipliner of een transparante versie te combineren. YSL biedt het ontwerp van de Levres Lipliner in overeenkomstige kleurnuances aan. De lippenstift kan dan van het midden naar de rand en naar de andere zijden worden aangebracht. Het kan meerdere malen worden toegepast voor nog intensievere resultaten. Als alternatief kunnen de contouren perfect worden opgevuld met een lippenseel.

De matte versies zien er ook bijzonder goed uit op de zeer gladde lippen. Een zachte peeling van de lippen voor het aanbrengen kan helpen om een gelijkmatig resultaat te bereiken. De decoratieve en luxueuze verpakking vervolledigt het concept.

Het Franse modehuis YSL staat al lang bekend om cosmetica en parfums. Rouge Pur Couture is permanent verkrijgbaar als satijnen en matte collectie. Seizoensgebonden limited edities met trendkleuren of speciale bekledingsontwerpen zijn ook verkrijgbaar.

Het design

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De Mats overtuigen niet alleen door hun verscheidenheid aan kleuren, maar ook door hun uiterlijke design. De cover is ontworpen in een edele, metallisch glanzende gouden tint. De hoekige vorm is bijzonder handig en maakt het voor make-upverzamelaars gemakkelijker om hun sieraden rechtop te bewaren. Zo zijn de kleurnuances goed van elkaar te onderscheiden.

Het YSL-logo met de verstrengelde letters is op de voorkant gegaufreerd. De sluiting heeft ook een delicaat zwart kader. De dop beschermt tegen vuil en klikt stevig vast. De lippenstift zelf kan zoals gebruikelijk worden losgeschroefd. Het heeft een licht hellende vorm die zich aanpast aan de lippen.

Het assortiment

Rouge Pur Couture De matten van Yves Saint Laurent hebben verschillende nuances, allemaal met een matte afwerking. Hierdoor zijn ze een trendbewuste aanvulling op de klassieke satijnen varianten.

Net als het origineel overtuigen The Mats door hun intense kleur en zeer goede pigmentatie. Met één bestelling kunt u dekkende resultaten behalen. Indien nodig kunnen echter meerdere lagen worden aangebracht. De formule heeft ook een verzorgend aspect. Naast vochtinbrengende ingrediënten bevat het ook antioxidanten.

Het kleurenspectrum kan worden onderverdeeld in de categorieën neutraal en mauve, rood en koraal, roze en pruim. Een medium oranje met een rode component is Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats 201 Orange Imagine. Roodachtiger en geïnspireerd door de veenbes is Rouge Pur Couture The Mats 202 Rose Crazy. Rouge Pur Couture De Mats 203 Rouge Rock is een klassiek rood met veel kleurdiepte en -dimensie.

Een donkerder, ietwat bruinrood is Rouge Pur Couture The Mats 204 Rouge Scandal. Het is een kastanjebruine kleur die perfect is voor het herfst- en winterseizoen. Een nog donkerder wijnrood is Rouge Pur Couture The Mats 205 Prune Virgin. Een donkerrood met een hoog bruingehalte is Rouge Pur Couture De Mats 206 Grenat Tevredenheid.

De rosé tinten zijn ook zeer veelzijdig en interessant. Een meer gedempte, poederachtige roze is Rouge Pur Couture The Mats 207 Rose Perfecto. Een heldere framboos Toon is Rouge Pur Couture De Mats 208 Fuchsia Fetiche, terwijl Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture De Mats 211 Decadent Pink is een bijna neon roze.

Donkere bessen tonen zijn natuurlijk ook een must. De Mats 212 Alternative Plum combineert pruim met violet en bruin. Naast rood en roze wordt oranje ook steeds populairder. Rouge Pur Couture De Mats 213 Orange seventies heeft een licht bruine ondertoon en is daardoor zeer flatteus. Een roze pasta schaduw is Rouge Pur Couture De matten 214 hout op vuur. Rouge Pur Couture De Mats 215 Lust for Pink is een neon roze met violette invloeden.

Een gedempt rood met mauve invloeden is Rouge Pur Couture The Mats 216 Red Clash. De naaktvariatie met mauve en bruine tinten is Rouge Pur Couture The Mats 217 Nude Trouble. Met Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats 218 Coral Remix is er ook een lenteachtige, gedempte koraaltoon. Elke nuance wordt afgerond met een luxe goudkleurige koffer met elegante zwarte details.

De commerciële

Topmodel Cara Delevingne promoot Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats.