Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance is het compacte poeder van YSL. Het kan gebruikt worden als poederdeeg of, afhankelijk van het huidtype, in combinatie met andere make-ups. De zijdezachte, delicate textuur versmelt met de huid. Een matte sluier bedekt de teint en biedt een overtuigende, lange duurzaamheid. De huid blijft echter levendig en ziet er niet droog of maskerachtig uit. De gemakkelijk mengbare textuur van het poeder, die met de poederdons of -borstel kan worden aangebracht, zorgt ook voor natuurlijke overgangen. De formule is geschikt voor een normale, vette of gemengde huid. Voor de meer vette huidtypen is Puder Foundation ideaal voor matten. Ongewenste glans kan zo worden geminimaliseerd en het poeder kan ook worden gebruikt voor verfrissing op de weg. Het compacte ontwerp met geïntegreerde spiegel en applicator past goed in uw handtas en is altijd binnen handbereik. Naast de verschillende tinten is er ook de Universele Schaduw. Het witte poeder heeft transparante eigenschappen en is daarom ideaal voor vele huidskleuren. Ideaal voor het fixeren van crèmige of vloeibare foundations of voor het spontaan matteren van de teint. De transparante poeders zijn ook geschikt om concealer- of make-upproducten duurzamer te maken op moeilijke plaatsen. Op deze manier kan make-up in fijne rimpels worden geminimaliseerd. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het matteren en fixeren van lippenkleuren. Dit maakt hen belangrijke en veelzijdige schoonheid helpers. De compatibiliteit van de Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance is dermatologisch getest. Omwille van de duurzaamheid kunnen de elegante poedervormige potten worden bijgevuld. Dit vermindert het afval en is op de lange termijn natuurlijk nog voordeliger. Binnen de Yves Saint Laurent Beauty familie zijn er veel verschillende producten voor de teint. Op deze manier kan voor elk huidtype en elke gewenste look de juiste cosmetica worden geselecteerd. De Powder Foundation is ideaal voor een natuurlijke, zachte look of voor langdurig matteren van de vette huid.

Het design

De uitstraling van Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance wordt op natuurlijke wijze aangevuld met een hoogwaardig en zeer elegant blik. Omdat het een geperst poeder is, is het heel gemakkelijk om mee te nemen in je handtas en om je make-up op te frissen. Het ontwerp is rechthoekig en nogal slank, zodat het zou passen zelfs in een kleinere koppeling. Passend bij de stijl van YSL Beauty, is de poederdoos ontworpen in zwart met goudkleurige accenten. Het ingewikkelde YSL-logo wordt in het poeder zelf geperst. Het is ook gegraveerd op de top van het blik. Het reliëf geeft het ontwerp nog meer hoge kwaliteit. Op de onderkant van de verpakking vindt u de belangrijkste informatie over de kleurbenaming en andere etiketten over ingrediënten en meer. Binnenin zit een royale spiegel verborgen. Dit bespaart u nog een schoonheidshulp, omdat het formaat ook groot genoeg is om lippenstift aan te trekken of zelfs een complete make-up look te creëren.

Het assortiment

Compact en praktisch is de Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance. Het is het compacte geperste poeder uit de YSL Beauty collectie. De teint ziet er perfect uit en krijgt een mat resultaat dat overtuigt door zijn lange duurzaamheid. De zeer fijne textuur is goed verblindend en helpt om de levendigheid en glans van de huid te behouden. Hierdoor wordt ongewenste glans op betrouwbare wijze geminimaliseerd. Het poeder kan gebruikt worden voor een gemengde, vette en normale huid. Afhankelijk van de conditie kan het alleen op de glanzende gebieden zoals de T-zone of het gehele gelaat worden aangebracht. Als poederfundering is het resultaat natuurlijker. In combinatie met andere teint of maskerende producten kunnen verschillende blikken met verschillende opaciteit worden bereikt. De Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance 03 Beige is een iets lichtere en geligere versie. Maar er zijn ook meer roze beige tinten zoals de iets donkerder Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance 04 Pink Beige. De Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universal Shade is geschikt voor bijna elke huidskleur. Het is een transparant poeder dat echt veelzijdig en veelzijdig is. Het verwijdert glans in een paar eenvoudige stappen, maar helpt tegelijkertijd om romige texturen duurzamer te maken. Vooral rond de ogen en de mond, waar zeer fijne expressielijnen voorkomen, kunnen vloeibare foundations of dekcrèmes sneller bezinken. Het transparante poeder kan dit voorkomen. Het kan ook matte lipkleuren of beter fixeren crème oogschaduw. Als u niet zeker bent van de kleurnuance of op zoek bent naar een multifunctioneel schoonheidshulpmiddel, dan is de Universele Schaduw precies wat u zoekt. Elk poeder heeft een grote spiegel in het deksel. Dit is voldoende om de gehele make-up te controleren en zo nodig te repareren. Ook is er ruimte voor een vlakke cosmetische spons in het blik. Er hoeft dus geen extra borstel mee te worden genomen. Natuurlijk moet YSL cosmetica niet zonder een vleugje luxe. Zo wordt de poederdoos in een elegant zwart met goud bewaard.