Meer informatie:

Een compact en efficiënt poeder

Dit Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance is het compacte poeder van YSL. Het kan gebruikt worden als poederfundering of, afhankelijk van het huidtype, in combinatie met andere make-ups. De zijdezachte, delicate textuur smelt met de huid. Een matte sluier bedekt de teint en biedt een overtuigende, lange levensduur. De huid behoudt echter haar vitaliteit en is noch droog, noch maskerachtig. Natuurlijke overgangen worden ook gegarandeerd door de gemakkelijk mengbare textuur van het poeder, dat met het poederdeksel of een kwastje kan worden aangebracht. De formule is geschikt voor de normale, vette of gecombineerde huid. Voor de meer vette huidtypes is de Powder Foundation ideaal voor het matteren. Zo kan ongewenste glans worden geminimaliseerd en kan het poeder ook worden gebruikt om zich onderweg op te frissen. Het compacte ontwerp met geïntegreerde spiegel en applicator past goed in uw handtas en is altijd bij de hand.

Naast de verschillende kleurschakeringen is er ook de Universal Shade. Het witte poeder heeft transparante eigenschappen en is daarom ideaal voor veel huidtinten. Het is bij uitstek geschikt voor het fixeren van een romige of vloeibare ondergrond of het spontaan matteren van de teint. De transparante poeders zijn ook geschikt om concealer of make-up producten duurzamer te maken op moeilijkere plaatsen. Op deze manier kan de afzetting van make-up in fijne rimpels worden geminimaliseerd. In feite kunnen ze ook worden gebruikt voor het matteren en bevestigen van lippenstiften. Dit maakt hen belangrijke en veelzijdige schoonheidshulpverleners.

De compatibiliteit van de producten Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance is dermatologisch getest. In het belang van de duurzaamheid kunnen de elegante poederblikken worden bijgevuld. Dit zorgt voor minder afval en is op lange termijn natuurlijk nog kostenefficiënter. Binnen de Yves Saint Laurent Beauty familie zijn er veel verschillende producten voor de teint. Dit betekent dat voor elk huidtype en elke gewenste look de juiste cosmetica kan worden geselecteerd. De Powder Foundation is ideaal voor een natuurlijke, delicate uitstraling of om de vette huid langdurig te matteren.

Een elegant ontwerp in zwart en goud

De uitstraling Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance wordt natuurlijk gecompleteerd door een hoogwaardige en zeer elegante doos. Omdat het een geperst poeder is, kan het gemakkelijk worden meegenomen in uw handtas en om uw make-up op te frissen. Het ontwerp is rechthoekig en vrij slank, zodat het zelfs in een kleinere koppeling zou passen. Passend bij de stijl van YSL Beauty, is de poederdoos ontworpen in zwart met goudkleurige accenten. Het YSL-logo wordt in het poeder zelf gedrukt. Het staat ook gegraveerd op de bovenkant van de doos. Het reliëf geeft het ontwerp nog meer kwaliteit. Op de onderzijde van de verpakking staat de belangrijkste informatie over de kleuraanduiding en andere etiketten over ingrediënten en meer. Binnenin is er een royale spiegel. Dit bespaart nog een schoonheidsspecialist, want het formaat is ook groot genoeg om lippenstift te volgen of zelfs een complete make-up look te creëren.

De universele helper

Compact en praktisch is de Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance . Het is het compacte geperste poeder uit de YSL Beauty collectie. De teint ziet er geperfectioneerd uit en krijgt een mat resultaat dat overtuigt door een lange levensduur. De zeer fijne textuur is goed fineerbaar en draagt bij tot het behoud van de levendigheid en de glans van de huid. Ongewenste glans wordt betrouwbaar geminimaliseerd. Het poeder kan gebruikt worden voor de gemengde, vette en normale huid. Afhankelijk van de textuur kan het alleen worden aangebracht op glanzende delen zoals de T-zone of het hele gezicht. Als poederfundering ontstaat een vrij natuurlijk resultaat. In combinatie met andere teint of maskeerproducten kunnen verschillende looks met verschillende ondoorzichtigheid worden bereikt.

De Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance 03 Beige is een iets lichtere en meer gelige variant. Maar er zijn ook meer roze-beige tinten zoals de iets donkerder Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance 04 Roze Beige.

De Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universal Shade is geschikt voor bijna elke huidskleur. Het is een transparant poeder dat echt veelzijdig en zeer veelzijdig is. Het verwijdert de glans in een paar eenvoudige stappen, maar helpt tegelijkertijd om romige texturen duurzamer te maken. Vooral rond de ogen en de mond, waar zeer fijne expressierimpels verschijnen, kunnen vloeibare funderingen of dekkende crèmes zich sneller vestigen. Het transparante poeder kan dit voorkomen. Hij kan ook de kleuren van de lippen matteren of beter de crème oogschaduw fixeren. Als u twijfelt over de keuze van de kleur of op zoek bent naar een multifunctionele schoonheidshulp, dan is de Universal Shade precies wat u zoekt.

Elk poeder heeft een grote spiegel in het deksel. Dit is voldoende om de volledige make-up te controleren en indien nodig te repareren. Er is ook ruimte voor een platte cosmetische spons in het blik. Er hoeft dus geen extra borstel mee te worden genomen. Natuurlijk mag een vleugje luxe niet ontbreken in YSL cosmetica. De poederdoos wordt dus bewaard in een elegante zwarte met goud.