Meer informatie:

Het concept

Voor kleurrijke momenten - Mascara Vinyl Couture van Yves Saint Laurent - is het niet in de laatste plaats het spel met kleur dat het gebruik van make-up zo aantrekkelijk maakt. Het cosmeticabedrijf Yves Saint Laurent lanceert samen met zijn kleurentovenaar, make-upkunstenaar Lloyd Simmonds, de spectaculaire mascaravinylcouture, die een revolutie teweegbrengt in de oogmake-up.

De kleurnuances van Vinyl Couture Mascara kunnen gebruikt worden om spannende nieuwe effecten en accenten te creëren. Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture is een make-up product voor moderne, zelfbewuste vrouwen die hun persoonlijkheid en stemming willen benadrukken met een verfijnde look. De selectie van kleurrijke mascara's nodigt uit om met kleur te spelen. In meer dan vier jaar onderzoek werd de gepatenteerde vloeibare vinylformule ontwikkeld voor Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture. Dit maakt de mascara bijzonder glad en gemakkelijk aan te brengen. Het kleeft niet en vormt geen vervelende kruimels.

Sterk geconcentreerde kleurpigmenten maken de mascara bijzonder duurzaam. De wimpers krijgen een expressieve vinyl glans en natuurlijke krul. De afgeronde punten maken het bijzonder gemakkelijk om de wimpers nauwkeurig te definiëren met de gepatenteerde mascaraborstel en ze te bedekken met kleur en glans. Zo wordt in een mum van tijd een exacte oogmake-up bereikt. De wimpers zijn perfect mascara, zowel in klassiek zwart of bruin als in effectieve glanzende kleuren.

Waardevolle oliën zoals argan-, distel-, zoete amandel- en rhizinusolie zorgen bovendien voor de wimpers en de subtiele geur van mandarijn, viooltje, cassis, basilicum en jasmijn maakt zelfs het aanbrengen van mascaravinylcouture een genot.Individualiteit, durf en sensualiteit, gecombineerd met een vleugje luxe, de Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture wekt de vreugde van het experimenteren met extravagante oogmake-up en een nieuwe kijk op de wereld.

Het design

De goudkleurige verpakking van Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture neemt de designtaal van het bedrijf over met het typische logo bestaande uit de drie beginletters van de bedrijfsnaam en de hoekige vorm. Tegelijkertijd ligt de mascaraborstel goed in de hand door het brede deksel en kan de kleur gelijkmatig verdeeld worden.

De gouden kleur van de verpakking is elegant en luxueus. Omdat het onderste deel, waarin de kleurvloeistof zich bevindt, transparant is, is de kleur van de mascara van buitenaf al te herkennen. De speciale, gepatenteerde mascaraborstel heeft afgeronde punten en brengt de kleur gelijkmatig aan op alle wimpers. De mascara is een absolute blikvanger in elke badkamer en in elke beauty bag.

Het assortiment

De intense, expressieve kleuren van Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture nodigen uit om te experimenteren met een reis door de tijd in de kleurrijke jaren '80. Sterke kleuren en glanzende oppervlakken hebben de mode gevormd en gedurfde, individuele looks gecreëerd. Met zelfvertrouwen en opgewektheid ontstaan er steeds weer nieuwe foto's, tegelijkertijd modern en magisch, die door de kleureffecten een bijzondere charme hebben.

Met de nuances van Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture kan elke vrouw altijd een nieuwe kant van haar persoonlijkheid tot uitdrukking brengen. Zelfs de schijnbaar poëtische namen van de individuele kleuren nemen je mee in de wereld van de fantasie. YouTube-video's van Yves Saint Laurent bieden verrassende stylingtips en suggesties.

Yves Saint Laurent Vinyl Couture Mascara 1 Zwart steekt de wimpers in een gelijkmatig glanzend, klassiek zwart. Als je iets meer moed hebt voor kleur, maar niet meteen een kleurrijke mascara wilt pakken, kun je ook speciale effecten creëren met de witte Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture 'Top Coat 00 I'm the Endless. Andere deklagen voor extra effecten spelen met glanseffecten.

De Nuance Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture Top Coat 7 Ik ben de Storm en verspreid zilverdeeltjes over de wimpers en Top Coat 8 Ik ben de Vuur en is een gouden mascara. De Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture biedt 3 Green, 4 Brown, 5 Blue of 6 Pink voor de pure kleurige rush van oogmake-up, met talloze mogelijkheden voor steeds nieuwe, speelse looks, afhankelijk van de gelegenheid en stemming.

Deze kleuren zijn ook individueel toe te passen of te combineren met andere kleuren. Oogbandpunten met bijvoorbeeld gekleurde accenten hebben ook een geraffineerd effect. Bijzonder mooi zijn deze rijen wimpers met sterk zwart of een andere donkere nuance mascara. Extra variaties brengen gekleurde oogschaduw en eyeliner in beeld. Sprookjesachtige kleurenspelen en briljante accenten brengen je uit het grijs van het alledaagse leven in het rijk van de fantasie.