Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

De geur +

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum - voor de onafhankelijke vrou

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum combineert tegenstellingen tot een opvallende geur die een duidelijk statement maakt: Here I am and I'm going my way! De damesgeur, gecreëerd in 2022, behoort tot de categorie bloemig-zoete geuren. Het eau de parfum begint echter kruidig-heet met bergamot, saffraan en gember. Mandarijn met zijn fruitig-zoete noten leidt naar het hart van de geur, dat bestaat uit lavendel en oranjebloesem absolue. De oranjebloesem verspreidt een weelderige geur, terwijl lavendel voor wat koelte en poederigheid zorgt. De basis is uitgesproken warm en vleiend. Tonkaboon, vanille, honing en vetiver zorgen voor een romige, licht houtachtige en zoete finish van dit sterke parfum. Duurzaamheid en sillage zijn bovengemiddeld, wat de geur voorbestemd maakt voor mooie avonden, maar ook voor het koelere seizoen.

De fles van Yves Saint Laurent Libre Le Parfum maakt deel uit van het typische ontwerp van de Libre-serie. De vierkante fles wordt aan de hals omlijst door een gouden schakelketting en de zwarte vierkante dop krijgt stijl en elegantie door het afgeschuinde vlak. Aan de onderkant wikkelen de initialen YSL zich om de fles, die op zijn kant ligt en glanst in goud. Libre Le Parfum valt op door zijn kleur, gebrande sienna glinstert door het transparante glas. Het verspreidt een mysterieuze warmte, kracht en elegantie. Het roodbruine contrasteert prachtig met de gouden ornamenten. Over het geheel genomen geeft de flacon de indruk van een warm vuur.

Anne Flipo en Carlos Benaïm hebben Yves Saint Laurent Libre Le Parfum gecreëerd. Zij komt uit Frankrijk, hij uit Marokko. Zij houdt van oranjebloesem, hij van kruidige en zoete noten. Beiden werken voor IFF. Net zoals de uiterlijke kenmerken in deze constellatie verschillen, heeft de geur ook dit innerlijke conflict. Maar net als de geur hebben beide parfumeurs dingen gemeen die hen tot dit bijzondere werk hebben gebracht. Zo weerspiegelt Libre Le Parfum onze maatschappij, ons leven met al zijn tegenstrijdigheden en overeenkomsten - en blijft altijd hartelijk.

In de reclamecampagne van Yves Saint Laurent Libre Le Parfum zien we de mooie flacon op een glanzende gouden richel staan tussen wit marmer en zwart marmer. Het zwarte marmer is versierd met gouden elementen. Het goud en de roodbruine kleur van de vlacon creëren een intense warmte in het midden van het beeld die de koelte van zwart en wit overtreft. Ook hier verwijst de afbeelding naar tegenstellingen en het overwinnen ervan, wat olfactorisch wordt gerealiseerd in de geur.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Mandarijn
Gember
Marokkaanse saffraan
Hartnoten:
Marokkaanse-sinaasappelbloesem-absolue
Lavendel
Basisnoten:
Bourbon-vanille
tonkaboon-absolue
Honing
Vetiver
Parfumeur:
Anne Flipo, Carlos Benaïm
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-32%1