Yves Saint-Laurent La Nuit De L' Homme Elektrique: Sensuele verleiding

De geur Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique dateert uit 2017 en presenteert zich als zoete en synthetische versie voor mannen . Het begint met een fruitige top noot van verse bergamot, sappige mandarijn en frisse appel. Het hart is samengesteld uit aromatische salie, delicate rozen geranium, geurige lavendel en delicate oranjebloesem.
The woody and sensuele base is een combinatie van romige vanille, elegante vetiver, fijn cederhout, geurige tonkaboon, kostbare kasjmieran en intense patchouli. Het geeft de geur Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique haar langdurige en aangename karakter, dat altijd in onvergetelijke herinnering blijft.
He is perfect voor de man die vol vertrouwen door het leven wandelt. Wat hij wil, hij krijgt. Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique drukt zijn passie nog sterker uit en geeft zijn drager een gedurfde aura .
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Maar de geur Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique staat ook symbool voor sensuele verleiding. Zodra het wordt aangebracht, trekt de drager ervan onvermijdelijk het vrouwelijke geslacht aan. Het kan zowel overdag als's avonds worden gedragen. Dan, natuurlijk een beetje intensiever.

Drie neuzen, één geur: De parfumeurs van Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Electrique

De parfumeurs van Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Electrique zijn Juliette Karagueuzoglou, Anne Flipo en Dominique Ropion.
Juliette Karagueuzoglou had eigenlijk geen andere keuze dan parfumeur te worden. Zelfs toen ze nog een heel jong kind was, was de geur een van haar belangrijkste zintuigen. Ze zegt zelf dat ze haar neus meer gebruikt dan enig ander zintuig. Haar ouders waren verbaasd dat ze bleef rapporteren over geuren.
Een goede geur gaat voor de parfumeur via de neus in het hart. Hij moet emoties creëren die noch naïef noch bloemrijk zijn. Ze werkt graag met houtachtige en kruidige aroma's zodat ze melancholische emoties kan creëren. Het gevoel dat geuren creëren moet vooral voor hen zeer intens zijn. Juliette Karagueuzoglou's creaties zijn onder andere Jimmy Choo L'Eau, Esprit Feel Happy en Salvatore Ferragamo Signorina.
Anne Flipo werkt sinds 2004 voor Flavors & Fragrances. Zelf is zij een van de meesterlijke parfumeurs. Ze kreeg de titel van het IFF. Ze werd uitgeroepen tot de meest ervaren en getalenteerde parfumeur. Haar ervaren neus verstopt zich achter Diesel Bad en Burberry Brit Rhythm For Him.
Dominique Ropion is ook een gerenommeerde parfumeur en heeft vele geuren gecreëerd voor Givenchi, Armani, Lancome en Thierry Mugler. Maar zijn naam komt nooit op de flacons voor. Op de vraag of dat voor hem deprimerend is, zegt hij dat hij het niet erg vindt. Zijn trots is ook niet gekwetst, want hij weet dat als mensen willen weten wie hun parfum heeft gemaakt, ze het op het internet kunnen vinden.

Zuivere mannelijkheid: De fles van Yves Saint Laurent La Nuit De L. Homme Electrique

Yves Saint Laurent La Nuit De L' Homme Electrique's fles ademt op het eerste gezicht een pure mannelijkheid uit. Het is gevormd als een cilinder en bestaat uit transparant glas, wat een zicht mogelijk maakt op kostbare blauwe glinsterende vloeistof b>binnenin. Het eerste deel van de geurnaam staat in witte letters in het midden van de flacon. Hieronder kunt u de naam van de fabrikant aflezen. Aan de onderzijde bevindt zich het tweede deel van de geurnaam.
Het sluiten van de fles Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique is zeshoekig en zwart. De drie initialen van de fabrikant worden bovenaan op een typische manier gegraveerd. Het contrast van de fles en cap g geeft het een zeer interessante en ongewone uitstraling, die over het algemeen zeer elegant, sportief en mannelijk is. Daarom is de fles Yves Saint Laurent La Nuit De L' Homme Electrique de ideaal accessoire voor een mannelijke badkamer.

Electrifying: De reclamecampagne van Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Electrique

De Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Electrique commercial begint met een zwarte achtergrond waarop de namen van de fabrikant en de geur in witte letters kunnen worden gelezen. Dan zijn de mannelijke poten en voeten te herkennen, die 's nachts op een regenvochtige weg onderweg zijn. De poten behoren tot het Nieuw-Zeelandse model Vinnie Woolston.
Electrifying: De plek voor Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Electrique met model Vinnie Woolston, geënsceneerd door Colin Tilley.
Woolston beweegt naar een poort waarachter helder licht te zien is en opent deze. Dan zijn er meerdere mensen en een zangeres op één podium. Hij ziet een vrouw die zich ook van hem bewust wordt.
Tussendoor veranderen de instellingen steeds weer heel snel naar een ander perspectief. De man en de vrouw observeren elkaar en lopen parallel aan elkaar naar het podium. Veel gloeilampen hangen aan het plafond, waarvan sommige plotseling exploderen. De man verlaat de hal terwijl de vrouw voor hem zorgt.
Hij gaat naar een andere kamer waar verschillende mensen zijn. In een depressie is er een man die zich op een vreemde manier beweegt. Plotseling is de mysterieuze vrouw in deze kamer. Waterleidingen barsten open en overspoelen de ruimte. Steeds meer mannen bewegen zoals de eerstgenoemde.
De man gaat verder door een smalle gang en ziet nog twee vrouwen achter een ruit. De andere vrouw jaagt hem achterna. Dan staan de twee ineens tegenover elkaar. Ze omhelzen en kussen nu hartstochtelijk. In een lift rijdt de man vervolgens naar het dak van het gebouw. Na een korte blik op de stad draait hij zich om en loopt terug naar de deur. Opnieuw draait hij zich om en glimlacht.