Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Electrique kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Yves Saint-Laurent La Nuit De L' Homme Elektrique: Sensuele verleiding

De geur Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique dateert uit 2017 en presenteert zich als zoete en synthetische versie voor mannen . Het begint met een fruitige top noot van verse bergamot, sappige mandarijn en frisse appel. Het hart is samengesteld uit aromatische salie, delicate rozen geranium, geurige lavendel en delicate oranjebloesem.

The woody and sensuele base is een combinatie van romige vanille, elegante vetiver, fijn cederhout, geurige tonkaboon, kostbare kasjmieran en intense patchouli. Het geeft de geur Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique haar langdurige en aangename karakter, dat altijd in onvergetelijke herinnering blijft.

He is perfect voor de man die vol vertrouwen door het leven wandelt. Wat hij wil, hij krijgt. Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique drukt zijn passie nog sterker uit en geeft zijn drager een gedurfde aura .

Maar de geur Yves Saint Laurent La Nuit De L? Homme Electrique staat ook symbool voor sensuele verleiding. Zodra het wordt aangebracht, trekt de drager ervan onvermijdelijk het vrouwelijke geslacht aan. Het kan zowel overdag als's avonds worden gedragen. Dan, natuurlijk een beetje intensiever.

Kopnoten
Bergamot
Mandarijn
Appel
Hartnoten
Salie
Rose Geranium
Lavendel
Sinaasappelbloesem
Basisnoten
vanille
Vetiver
Cederhout
Tonkaboon
Cashmeran
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-27%