Meer informatie:

Briljante kleuren met een matte afwerking - De Yves Saint Laurent Full Matte Shadow collectie

De Yves Saint Laurent Full Matte Shadow is een oogschaduw met een speciale textuur en afwerking. Het is de matte versie van de populaire Full Metal Shadow, die overtuigde door zijn metallic glans. De romige oogschaduwen combineren een lange levensduur met een groot dekkend vermogen. Het is het eerste product van deze soort van YSL. Ze voelen aan als een tweede huid en zijn daarom uiterst comfortabel om te dragen. De formule belooft tot 16 uur houvast zonder fijne rimpels achter te laten. Dit betekent dat het probleemloos kan deelnemen aan het dagelijks leven en aan avondevenementen.

De matte kleur ziet er elegant en nobel uit. Het is geschikt voor dames van alle leeftijden en kan naar wens gecombineerd worden. Het is zeer geschikt als balans voor intensieve glinsterende oogschaduw, maar ook voor expressieve eyelid lijnen. Als de lippen in het midden van de make-up zitten, kunnen eenvoudigere, matte kleuren het evenwicht bewaren. De applicator was speciaal gevormd. Met de wijde kant kan de oogschaduw over het gehele ooglid worden verspreid. Met het smallere puntje kan de kleur ook gebruikt worden als een langhoudende eyeliner. Deze grafische ontwerpen zijn een grote cosmetische trend. Met het doordachte ontwerp van YSL kunnen zelfs make-up beginners moeiteloos creatief worden en de look bereiken.

De kleuren variëren van meer bewolkte naaktinten, taupe of zacht roze, tot intensere nuances. Opvallender blauw of groen kan helpen de helderheid van de eigen oogkleur optisch te verbeteren. Desgewenst kan de langdurige, matte formule nog steeds worden toegepast als basis voor oogmake-up. Dit kan de houdbaarheid van poedervormige producten verbeteren en een glad oppervlak creëren. Op deze manier kunnen verschillende kleuren naadlozer met elkaar worden gecombineerd. De handige crème oogschaduwen in de smalle hoes zijn zeer geschikt voor een snelle daglook. Hierdoor kunt u snel een harmonieuze en vooral langdurige make-up creëren, zelfs onderweg. De textuur wordt van crèmevloeistof tot poederig en kan naar wens worden gemengd met vingers of een kwast.

Elegant ontwerp in YSL-stijl - De Yves Saint Laurent Full Matte Shadow

De Yves Saint Laurent Full Matte Shadow is een vloeibare oogschaduw. De verpakking lijkt daarom meer op een lipgloss. Het heeft ook een geïntegreerde applicator. De spons is licht afgeschuind. Op deze manier kan de kleur direct worden aangebracht. Het kan ook op de rug van de hand worden geplaatst en vervolgens op de vloer worden gelegd. De bredere zijde is goed geschikt om het gehele ooglid te vormen. Met de smallere punt kunnen kleuraccenten worden ingesteld. Het ontwerp is korter dan de typische YSL glans en de etikettering garandeert ook dat er geen verwarring is tussen de verschillende productsoorten.

Het deksel is in glanzend goud, het onderste deel in satijnachtig kunststof. Een zilverkleurige, reflecterende rand wordt toegevoegd. Het toont het YSL-logo in reliëf. Tegelijkertijd maakt dit het openen van het product makkelijker en zorgt het voor meer grip. De betreffende nuance is daarmee ook goed herkenbaar. Aan de onderzijde vindt u echter de volledige naam en het bijbehorende kleurnummer.

Van neutraal tot kleurrijk - de Yves Saint Laurent Full Matte Shadow Series

De Yves Saint Laurent Full Matte Shadow collectie biedt een verscheidenheid aan matte oogschaduw kleuren. Dit is een crèmige textuur die droogt met een poeder finish. Dit zorgt voor een perfecte aanbrenging van de kleur en geeft een aangenaam gevoel op de huid. Ondanks de intensieve pigmentatie nestelt de oogschaduw zich bijna als een tweede huid. Met de speciale applicator kunnen ze over het gehele ooglid worden verspreid. De overgangen kunnen direct worden verblind met de vingers of een oogschaduwborstel. Bij de puntzijde kan de kleur echter op dezelfde manier gebruikt worden als een eyeliner. Dit geeft de make-up een moderne, grafische look.

Dit bespaart u de noodzaak om een ander product mee te nemen onderweg of op reis. De formule biedt tot 16 uur perfecte ondersteuning. Op deze manier mag het niet in de fijne rimpels op het ooglid neerslaan. De verf mag ook niet vervagen. Hierdoor zijn de neutrale varianten bijzonder geschikt als basis voor verdere oogschaduw. De kleur Yves Saint Laurent Full Matte Shadow 1 Cheeky Pink is een overdekte rooskleur. De rosé is vrouwelijk en fris, maar heeft ook een vleugje beige. Dit maakt het gemakkelijk te dragen en kan worden gecombineerd tot vele kleuren. Van aardetinten tot grijs, het is een veelzijdige toon voor alle soorten vrouwen.

Net zo veelzijdig is de Yves Saint Laurent Full Matte Shadow 4 Innocent Beige. Een lichte, neutrale beige tint kan goed worden gedragen bij andere tinten bruin, maar ook rosé of felle kleuren. De Yves Saint Laurent Full Matte Shadow 5 Reckless Grey is een nobel lichtgrijs. Grijs- en zilveren tinten zijn altijd populair, vooral bij Smokey Eyes. Niet alleen blauwe en groene ogen laten ze weer glanzen. De iets donkerdere tint is ook een goed alternatief voor de kohl. Een van de kleurrijker kleuren is Yves Saint Laurent Full Matte Shadow 6 Rebel Blue. Het staalblauw zorgt voor een kleuraccent en kan ook gecombineerd worden met grijze, zwarte of neutrale beige tinten. De grafische kohl slagen zijn weer een groot trend onderwerp. De Full Matte Eyeshadow laat de toepassing toe door zijn applicator met precieze tip.