Het concept

Als u een volwassen en gestresste huid wilt verzorgen, regenereren en beschermen, neem dan een kijkje in het Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator-gamma. De rijke crèmes, serums en lotions hebben een aangename textuur die ontspant en de normale en rijpe huid nieuw leven inblaast. Ze herstellen rimpels, lijntjes en andere tekenen van huidveroudering door het verfijnen van de structuur van de huid op cellulair niveau. Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator gebruikt ook microkristallijne was om een effectieve beschermlaag te vormen tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. De huid krijgt een soepele, gladde, egale en stralende teint.

De crèmes, serums en lotions zorgen voor een zijdezacht huidgevoel, terwijl de huid elastischer wordt en gevoelens van spanning worden verminderd. Zelfs rimpels rond de ogen, mondhoeken en het voorhoofd worden aanzienlijk verminderd. Al na enkele weken is een duidelijk verbeterde huid te zien. Dit wordt verzekerd door speciale plantaardige actieve ingrediënten die de regeneratie van de huid stimuleren. Bovendien wordt de huid voortdurend van vocht en belangrijke voedingsstoffen voorzien.

Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator reinigt de huid tot in de diepste lagen. Onzuiverheden en make-upresten worden volledig verwijderd. De huid van het gezicht ziet er verzorgd en onberispelijk uit. Alle producten uit het Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator-gamma zijn dermatologisch getest. Ze zijn ook geschikt voor de gevoelige huid en bereiken de beste resultaten op een normale en rijpe huid. De toepassing is eenvoudig en flexibel.

Het assortiment omvat producten voor dag- en nachtverzorging. Ook u kunt vertrouwen op Reinigingsschuim, Oogcrème, Oogzone-serum, Serum, Crème, Nutri Cream, Nachtcrème en Essence-in-Lotion uit de Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator-serie voor een zuivere, verzorgde en onberispelijke huid.

Het design

De producten uit het Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator-gamma vormen een compleet anti-verouderingsassortiment voor hals, decolleté, gezicht en ogen. De huid is ontspannen en volledig beschermd met een zachte textuur. Het geeft de huid een gladde, zachte en stralende teint die de hele dag aanhoudt. Rimpels, lijntjes en oneffenheden zijn al verminderd na een korte inwerktijd.

Daarnaast kunnen de crèmes, lotions en serums overtuigen met een succesvol verpakkingsdesign. Ze zijn verkrijgbaar in praktische potten, tubes en dispensers. Op het eerste gezicht zijn ze te herkennen aan het paarse design en de zwarte kap. De dispensers, tubes en potten zorgen voor een nauwkeurige en economische dosering van de inhoud en kunnen vervolgens weer veilig en schoon worden afgesloten. Door hun compacte vorm zijn ze ook geschikt om mee te nemen op reis. Alle Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator producten zijn te herkennen aan de paarse verpakking en het Yves Saint Laurent logo.

Het assortiment

Als u iets wilt doen aan de tekenen van huidveroudering, moet u nu vertrouwen op de producten uit het Yves Saint Laurent Forever huidverzorgingsprogramma. De rijke serums, crèmes en lotions worden gekenmerkt door een aangename textuur die de huid revitaliseert en ontspant. Lijnen, rimpels en oneffenheden worden op cellulair niveau in balans gebracht met behulp van actieve plantaardige stoffen. De huidstructuur wordt verfijnd om een gladde, gladde, egale en stralende teint te creëren.

Met microkristallijne wax vormen de crèmes, lotions en serums een beschermende laag die schadelijke milieu-invloeden en droogte betrouwbaar afstoot. Er wordt een zijdezacht huidgevoel gecreëerd. Zelfs problematische gebieden zoals mondhoeken, ogen en voorhoofd worden na een korte inwerktijd van lijntjes en rimpels ontdaan. Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en veel vocht. Dit ontspant de huid snel en maakt haar elastischer. Gevoelens van spanning en huidirritaties verminderen.

Het reinigende effect strekt zich ook uit tot in de poriën en zorgt voor een onberispelijke huid zonder onzuiverheden en make-upresten. De producten van de Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator serie zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. De beste resultaten worden bereikt op een rijpe en normale huid.

Het assortiment omvat producten voor zowel nacht- als dagverzorging zoals Reinigingsschuim, Oogcrème, Oogzone-serum, Serum, Crème, Nutri Cream, Nachtcrème en Essence-in-Lotion. Ontdek de langdurige reinigende, verzorgende en anti-verouderende werking van de producten uit de Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator-serie.

Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator voorziet uw huid van waardevolle actieve ingrediënten. Dit verbetert de uitstraling van de huid en herstelt haar elasticiteit en frisheid. Yves Saint Laurent Forever Jongeren Bevrijders Gezichtverzorging biedt een scala aan producten, van reiniging tot exclusief serum, zodat u aan de veilige kant bent, zowel in de dagverzorging als tijdens de opbouwfase van de nacht. Vooral de gevoelige huid rond de ogen zal u dankbaar zijn, want de serie bevat ook speciale verzorgingsproducten voor de ogen. Verwen uzelf en geniet van het jonge uiterlijk van uw huid.

De commerciële

Gebruik Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator op de juiste manier.