Meer informatie:

Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils de eyeliner met intensieve pigmentatie

De Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils collectie zorgt voor goed gedefinieerde ogen. Dit is een eyeliner met een vloeibare textuur van YSL. De bijnaam Shocking kan worden gerelateerd aan de verrassend intensieve pigmentatie. De Shock is ook een populaire mascara met het volume effect van het Franse merk. Veel dames schrikken voor vloeibare eyeliners, omdat zelfs kleine onnauwkeurigheden zichtbaar zijn of omdat ze niet snel drogen en dan wegwrijven. Bij de Yves Saint Laurent pen is gekozen voor een zeer traditionele penvorm Eyeliner Shocking Effet Faux Cils die als een viltstift in de hand ligt. De punt loopt net zo goed en is tegelijkertijd flexibel. Hierdoor kan het intuïtief worden geleid en ontstaan uiterst precieze lijnen.

Net als in de kalligrafie kunnen ze heel fijn of onmiddellijk iets breder getekend worden, afhankelijk van de oriëntatie van het potlood. De kleur is altijd zeer goed gepigmenteerd, zodat in één keer goede resultaten mogelijk zijn. De formule zelf is ook waterdicht en daardoor ideaal voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Eenmaal gedroogd, gaat het tot twaalf uur mee, zonder dat het afbladderen of vervagen. Het is echter gebaseerd op water en kan gemakkelijk verwijderd of gecorrigeerd worden indien nodig. Afhankelijk van het gewenste resultaat is het aan te bevelen om de pen eerst van het buitenste uiteinde van het ooglid naar het midden te leiden. De binnenhoek kan dan worden gedefinieerd en samengevoegd met de eerste regel.

Uiteraard zijn ook gebogen lijnen of grafische contouren mogelijk. Nog meer mogelijkheden worden geboden door het kleurenpalet, dat naast zwart ook blauwe en groene tinten omvat. Zoe Kravitz, dochter van rockster Lenny Kravitz, werd gekozen als gezicht voor de campagne. Er zijn enkele opnames te zien voor hun eigen optreden. Ze legt uit dat haar make-up ook een soort oorlogsverf is om nervositeit tegen te gaan. Met de eyeliners kunt u niet alleen dramatische looks creëren, maar ook meer discrete dagelijkse variaties.

Compact ontwerp, zoals een eenvoudige viltschilder

Ze Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils hebben een vloeibare textuur en zijn daarom verpakt als een inktpotlood. De zeer smalle koffer ligt perfect in de hand en kan met de sluiting worden beschermd tegen uitdrogen. De zwarte, glanzende kunststof wordt versterkt door goudkleurige accenten en belettering. Naast de merknaam kan ook de bijnaam Shocking in handschrift worden gelezen. De eyeliner onderscheidt zich natuurlijk ook door de punt, die bijzonder fijn en van vilt is. Zo blijft het flexibel en maakt het tegelijkertijd een intuïtieve lijn als die van een potlood mogelijk. Het compacte ontwerp is ook ideaal voor op reis of onderweg.

Het productassortiment omvat een breed scala aan kleuren

Ze Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils overtuigen door hun kleurintensiteit en de extreem lange houdbaarheid. De vloeibare textuur is zeer goed gepigmenteerd en kan expressieve resultaten bereiken in slechts één toepassing. Als klassieke pennen met een vilten punt bieden de eyeliners volledige controle over de lijn en de breedte van de ooglidstreek. Het materiaal is flexibel en daardoor ideaal om de individuele oogvorm te benadrukken. Er zijn zowel discrete alledaagse looks als dramatische Cat Eyes, Winged Eyeliner of zelfs grafische ontwerpen mogelijk. Eenmaal gedroogd gaat de formule tot twaalf uur mee zonder te schilferen of te vervagen. Desalniettemin is het gemakkelijk te verwijderen indien nodig, omdat het op waterbasis is.

Net als bij een kalligrafiekwastje ligt de eyeliner goed in de hand en maakt het perfecte resultaat ook voor beginners gemakkelijker. De nuance Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils 01 Deep Black is diep, puur zwart. Het is een klassieker die in elke make-up tas thuishoort en dankzij het slanke design gemakkelijk mee te nemen is. Als alternatief zijn er ook gekleurde varianten. Eyeliner Shocking Effet Faux Cils De Yves Saint Laurent meest opvallende is Majorelle Blue, een staalblauw.

De laatste jaren zijn gekleurde eyeliners weer een belangrijke trend in de cosmetica geworden en worden vaak alleen of in combinatie met de zwarte eyeliner als kleuraccent gedragen. Een subtielere variant op zwart is Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils 03 Deep Blue, een elegante, donkere navyton. Het blauw harmonieert met veel oogschaduwkleuren, waaronder meer zilvertinten. Met Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils 04 Deep Green is er ook een donker turquoise blauw. Het gaat goed samen met noedeltonen, bruin, maar ook met goud. Tegelijkertijd onderstrepen de nuances de individuele oogkleur en kunnen ze deze nog beter accentueren. De Yves Saint Laurent Eyeliner Shocking Effet Faux Cils collectie nodigt uit tot experimenteren en plaatst de ogen in het middelpunt van de make-up.