Meer informatie:

De perfecte look voor elke vrouw

Of het nu gaat om een vergadering of een privédiner, de eyeliner potloden van Eyeliner Yves Saint Laurent zorgen ervoor dat uw ogen er in elke situatie perfect uitzien. De juiste mix van evenwichtige wassen en voedende jojoba-olie verzorgt uw oogcontouren, terwijl de intensieve power pigmenten uw ogen laten stralen.

Door hun buitengewoon zijdezachte textuur zijn de Yves Saint Laurent Dessin du Regard eyeliner pennen veelzijdig in gebruik en zijn daarom ook uw trouwe metgezel op reis. Het eenvoudige en klassieke design weerspiegelt stijlvol de tijdloze elegantie van het merk, die zich weerspiegelt in de kleinste details van elk individueel product en is daarom geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

De intensieve verzorgingsformule van de Yves Saint Laurent Dessin du Regard oogpotloden voorkomt dat uw oogleden ook na vele uren uitdrogen en is daarom geschikt voor alle huidtypes. Het brede kleurengamma biedt voor elke huidskleur en voor elke oogkleur de juiste tint. Of u nu kiest voor het klassieke zwart, het zachte bruin, het metallic grijs of het intense blauw, u Yves Saint Laurent vindt voor elke oogmake-up het juiste eyeliner potlood.

Ondanks de vele verzorgende ingrediënten hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke uitglijden of vlekken van het product. De eyeliner blijft perfect op zijn plaats, zelfs in stressvolle momenten en zorgt ervoor dat u er in elke situatie goed uitziet!

Het design

De Yves Saint Laurent Dessin du Regard eyeliner pen overtuigt door zijn eenvoudige, klassieke en elegante design. Het intense zwart van de verpakking wordt versterkt door stijlvolle gouden accenten. Zowel de deksels aan beide uiteinden van het eyelinerpotlood als het discrete merklogo Yves Saint Laurent in het midden van het product en de houder van het kleine rubberen sponsje dat aan één kant bedekt moet worden, worden in een helder glinsterend goud gehouden dat de tijdloze elegantie van het merk weerspiegelt. De dunne, rechte pen ligt goed in de hand en heeft de perfecte dikte om precieze lijnen te schilderen.

De producten in het Yves Saint Laurent Dessin du Regard cosmetica-assortiment zijn gemaakt van zeer hoogwaardige stoffen. Dit geldt niet alleen voor de ingrediënten van het oogpotlood, maar ook voor de lichte en zeer goed bewerkte buitenkant. Hoe vaak u het lood ook slijpt, het potloodhout voelt altijd zacht en soepel aan en splintert niet, dus hout komt nooit in uw oogzone terecht. De eyeliner pennen van Eyeliner Yves Saint Laurent zijn uw perfecte metgezel en passen in elke handtas.

Het assortiment

De perfecte mix van evenwichtige wassen en voedende jojoba-olie laat je ogen in elke situatie stralen. Deze unieke verzorgingsformule maakt de Eyeliner potloden uit de Dessin du Regard cosmeticaserie geschikt Yves Saint Laurent voor alle huidtypes. De ingepigmenteerde powerpigmenten garanderen een expressieve kleurvrijgave en ondanks het hoge verzorgingsgehalte blijft het product de hele dag op zijn plaats - zonder uit te glijden.

De individuele Yves Saint Laurent kleurschakeringen Dessin du Regard ronden elke oogmake-up perfect af: De kleur 01 Noir Volage is diep zwart en is eenvoudigweg geschikt voor elke gelegenheid. De kleur Yves Saint Laurent Dessin du Regard 02 Brun Murdant is een elegante bruine kleur die je oogmake-up zacht en soepel afrondt. De kleur 03 Gris Lunatique is een metallic grijs dat aan elke outfit dat bepaalde iets geeft. De kleur Yves Saint Laurent Dessin du Regard 04 Bleu Insolent is een intens blauw dat je zelfs op grijze dagen een vleugje kleur geeft. Deze prachtige kleuren bieden het juiste alternatief voor elke huidskleur en elke oogkleur. Door hun fluweelzachte textuur kunnen de eyeliner potloden in drie verschillende varianten worden gebruikt en zijn daardoor de perfecte allrounder:

1. op de waterleidingen

Op de bovenste en onderste waterlijn gaan de producten de hele dag mee, ondanks het permanente vochtgehalte van het oog. Breng de eyeliner aan op de bovenste waterlijn om uw bovenste wimperlijn te definiëren en uw wimpers dikker te laten lijken. Het aanbrengen van Dessin du Regard eyeliner op de Yves Saint Laurent onderste waterlijn maakt je ogen een beetje mysterieuzer.

2. als eyeliner op het ooglid

Om uw oogmake-up perfect af te ronden, kan de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Eyeliner worden aangebracht op uw bovenste, beweegbare ooglid dicht bij de wimperrand. Het geeft je look die bepaalde dingen.

3. als oogschaduw

Het eyeliner potlood kan ook gebruikt worden als oogschaduw door het zachtjes aan te brengen op het gehele beweegbare ooglid. Aan het einde van de Yves Saint Laurent Dessin du Regard pen zit een klein rubberen sponsje dat het aangebrachte product zachtjes over het hele ooglid verdeelt en sluiert.