Meer dan alleen lippenstift

De Yves Saint Laurent cosmeticaserie Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick is heerlijk gevarieerd en nodigt bijna uit tot spelen. Deze serie richt zich zowel op je eigen creativiteit als op het verlangen naar de perfecte look. Maar voor zoveel variatie moet absolute perfectie ook op andere gebieden de boventoon voeren. In de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick serie betekent dit vooral dat er een formule wordt gepresenteerd die het effect van de individuele kleuren in elk opzicht ondersteunt. De compacte balsem glijdt over de lippen en laat een onvergelijkbare kleur achter. Dit wordt gewaarborgd door de hoge pigmentatie, die in sommige nuances zelfs wordt aangevuld met glinsterende componenten. Ondanks alles is er een matte afwerking, die niet al te veel Chichi in de look brengt en toch voor kleurrijke accenten zorgt.

Daarom zijn de kleuren niet alleen geschikt voor de lippen. Omdat ze ook in staat zijn om de wangen te laten glanzen. En ook hier zijn de voordelen van de ingenieuze formule op het eerste gezicht te zien. De huid is stralend, de kleur kan gemakkelijk gefineerd worden en de perfecte rouge wordt een lichtheid die extreem weinig inspanning vergt. Een ander voordeel van deze dubbele operationele paraatheid is ook onmiddellijk zichtbaar. Want rouge en lippenstift harmoniëren wonderwel met elkaar. Dit voorkomt op betrouwbare wijze dat er te veel energie wordt verspild aan het vinden van de rougetoon die overeenkomt met de lippenstift. Dankzij de innovatieve hybride technologie van de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick serie krijgt de make-up een harmonieuze look die nog steeds sterke accenten weet te zetten. Dit maakt deze cosmetische serie ideaal voor al die vrouwen die creatief willen zijn, maar nooit compromissen willen sluiten op het gebied van allround kwaliteit.

Ongebruikelijk en toch precies goed

Het assortiment Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick cosmetica is indrukwekkend in zijn verscheidenheid aan kleuren. Om deze verschillende effecten te bereiken zijn containers ontwikkeld die volledig zijn aangepast aan de verschillende toepassingen. Ondanks het gelijktijdig aanbrengen van twee kleuren is de stick smal genoeg om goed in de hand te passen. Er is echter nog steeds voldoende ruimte om elke kleur zijn effect solo te bewijzen. De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick serie laat zien dat het Franse edele label zijn perfectie tot in het kleinste detail doorbreekt en zo het hoogst mogelijke comfort biedt. De kleuren van de verpakking zijn beperkt tot felrood, zwart en goud.

Meng volgens uw wensen!

De Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick beautylijn draait allemaal om het helpen van kleuren om hun volledige effect te bereiken. Deze stokken zorgen voor een zeer bijzondere variëteit. De twee nuances kunnen bijvoorbeeld individueel worden gebruikt. Maar er is niets eenzijdig, want de ene kleur kan de bovenlip versieren en de andere de onderlip. Of een nuance wordt gebruikt voor de lippen en de tweede kleur voor de wangen. Mengen is ook hier een motto, wat voor een adembenemende uitstraling zal zorgen. Om zoveel looks te bereiken, moeten de kleuren natuurlijk ook een grote veelzijdigheid hebben.

01 Van Marrakech naar Parijs is hier een zeer indrukwekkend voorbeeld van. Moerbei en oranje domineren hier en zorgen voor een sterke uitstraling. Met een glinsterende en matte textuur worden hier ook twee afwerkingen gepresenteerd, die een verscheidenheid aan looks kunnen bieden. Net zo gevarieerd is combinatie 03 Van schattig tot duivels. Hier bewijst de Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick serie dat zelfs in harmonie verschillen nog steeds zichtbaar zijn. Voor dit effect wordt gebruik gemaakt van sinaasappel en zalm, die er fris uitzien. Door het te mengen of als solokleur te gebruiken, kunnen prachtige effecten worden bereikt. 04 Van mij naar jou is net zo harmonieus. Twee rozen in die Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick rij betekent niet dat er twee looks zijn. Het diepe roze en het intense oude roze zorgen voor een heerlijk genuanceerde look die nooit saai wordt en, dankzij de verschillende mengelingen van de twee kleuren, nooit op single-track fashion reizen gaat. De nuances van 07 From Mild to Spicy bewijzen dat extravagantie ook veel variaties kan laten zien. Twee dieprode tonen die op zichzelf al dramatisch zijn en zelfs een beetje excentriek kunnen overkomen. Maar toch blijft elke blik elegant en vol fascinerende intensiteit.

De commerciële

Van mij naar jou: Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo.