Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Yves Saint Laurent Anti-Cernes producten zijn multifunctionele afdekpennen. Met hun hulp kan de teint geperfectioneerd worden. Kleinere onzuiverheden, roodheid, schaduwen en meer kunnen worden gecompenseerd. Op deze manier ziet de huid er gelijkmatiger uit. De Yves Saint Laurent Anti-Cernes hebben een zeer romige textuur, hoewel ze verpakt zijn als een praktische pen met een voorsprong om los te schroeven. In tegenstelling tot vloeibare camouflagestoppen bereiken ze een zeer hoog dekvermogen. De iets rijkere textuur is ideaal voor het gevoelige gebied onder de ogen, maar kan desgewenst ook in andere probleemgebieden worden gebruikt. De speciale formule bevat actieve ingrediënten die ontstekingsremmende en ook decongestiverende effecten hebben. Daarom vechten ze tegen gezwollen lachrymale zakken en dergelijke. Het bevat onder meer extracten van ginkgo-, sojabonenlipiden en abrikozenpitolie. De speciale pigmenten helpen bij het filteren van het invallende licht. Zo zien ze eruit als een zachte focus die bijzonder vleiend oogt en ook afleidt van grotere onvolkomenheden. De huidskleur is uitgebalanceerd zodat de concealer ook goed onder make-up kan worden gebruikt. Afhankelijk van het gewenste resultaat en huidtype kan het gecombineerd worden met de klassieke Yves Saint Laurent foundation, poeders en andere producten voor de teint. Het compacte formaat past in elke handtas en is ook zeer geschikt voor verfrissende make-up onderweg. De chique, goudkleurige verpakking met geëmbosseerd YSL-logo is een prachtig accessoire en vindt zelfs in kleine avondtassen plaats. De formule moet voor alle huidtypen worden gebruikt. Afhankelijk van de huidskleur kan, vooral onder het oog, een lichte verlichting worden bereikt, zodat de gehele teint er alerter en frisser uitziet. Bij het aanbrengen op onzuiverheden is het aan te bevelen een borstel te gebruiken die hygiënischer is en verspreiding kan voorkomen. Omdat de pen zo romig is, kan hij echter ook direct met de vingers worden gefineerd voor een zeer snelle look.

Het design

De Yves Saint Laurent Anti-Cernes is een klassieke concealer in praktisch pennenformaat. Zo volgt het het designconcept van de edele lippenstiften van YSL Beauty. Het heeft echter een vierkante basisvorm en is dus gemakkelijk te onderscheiden van de bijzonder populaire lipproducten van Volupté. In tegenstelling tot de Rouge Pur lippenstiften heeft het ook het YSL logo in een effen kleur gegaufreerd. Anders wordt de hele koffer in goud gehouden. Hierdoor ontstaat een spel met iets andere texturen of matte en licht glanzende oppervlakken. De omslagstok heeft een ronde vorm met een licht afgeschuinde bovenkant. Zo kan hij direct van het deksel worden gebruikt of kan hij om hygiënische redenen gemakkelijk met borstel of vingers worden verwijderd.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent anti-kernes potloden helpen onvolkomenheden te bedekken en de teint egaler te maken. De dekstiften hebben een zeer romige textuur en zijn daardoor aangenaam en gemakkelijk aan te brengen. Ze bereiken een betrouwbare dekking die zowel onzuiverheden als roodheid of schaduwen compenseert. De formule is speciaal geoptimaliseerd voor de kavel onder de ogen. Het is verrijkt met vochtinbrengende ingrediënten zoals abrikozenpitolie en ook met actieve ingrediënten die een ontzwellend effect hebben. Er zitten onder andere extracten van ginkgo en lipiden uit sojabonen in. Ze hebben ook een licht ontstekingsremmend effect. De pen is zeer handig en compact, zodat hij gemakkelijk mee te nemen is. Afhankelijk van het huidtype en het gewenste resultaat kan het alleen of met andere make-upproducten zoals foundation of poeder worden gecombineerd. De drie verschillende nuances helpen om tot een zeer natuurlijk resultaat te komen. De lichtste versie kan worden gebruikt om het gebied onder de ogen te verlichten. Hierdoor ziet de teint er over het geheel genomen frisser en stralender uit. De pigmenten weerkaatsen licht en zorgen zo voor een bijzonder flatterend resultaat. Het invallende licht wordt zodanig verstrooid dat het wordt afgeleid door kleine onvolkomenheden en verkleuringen. De schuine vorm van de lood is ideaal voor het bereiken van nog kleinere gebieden van de huid. De romige formule kan zachtjes gemengd worden met vingers of een spons of borstel. Hierdoor ontstaan onzichtbare overgangen. Bij gebruik op onzuiverheden is het altijd aan te raden een applicator te gebruiken om verspreiding te voorkomen. Yves Saint Laurent Anti-Cernes zijn geschikt voor alle huidtypen en hun romige formule voorkomt dat ze zich op droge plekken vestigen. Zo zijn ze ook een trouwe metgezel op weg naar een snelle verfrissing van de teint. De gouden kast is zeer elegant en past goed in de hand dankzij zijn hoekige vorm. Het monochrome ontwerp met het YSL-logo is ook gemakkelijk te onderscheiden van de lipproducten van het Franse luxemerk om verwarring te voorkomen. Er zijn de drie varianten Yves Saint Laurent Anti-Cernes Estompeur Multi-Actifs 01 Beige Ivoire voor lichte huidtinten, Yves Saint Laurent Anti-Cernes Estompeur Multi-Actifs 02 Beige Peau voor middelzware huidtinten en Yves Saint Laurent Anti-Cernes Estompeur Multi-Actifs 03 Beige Rosé voor middelzware en meer roze teint.