Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Yves Saint Laurent All Hours Primer is een nieuw type primer uit de Yves Saint Laurent serie voor een egale en gladde teint voor make-up. Ze worden gekenmerkt door een aangename textuur en een sterk dekkend vermogen. De primer verfrist, voedt en structureert de huid. Onevenwichtigheid wordt gecompenseerd zodat de huid er glad uitziet. Dit maakt het aanbrengen van foundation en make-up een stuk gemakkelijker. Bovendien zorgen de primers uit de Yves Saint Laurent All Hours Primerserie voor een gladde, gelijkmatige en stralende afwerking. Deze wordt de hele dag door in stand gehouden en is ook bestand tegen ongunstige weersomstandigheden. Met de primers van Yves Saint Laurent slaagt zelfs een complexe make-up zonder problemen. Tegelijkertijd wordt de huid effectief gehydrateerd en beschermd tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Kruiden actieve ingrediënten verzorgen en regenereren de huid en geven haar een onberispelijke teint. Yves Saint Laurent's primer heeft niet alleen een priming effect, maar verfijnt ook het uiterlijk van de huid. Het is langdurig en mat. Alle producten uit de Yves Saint Laurent All Hours Primer serie zijn dermatologisch getest en hebben bewezen huidvriendelijk te zijn. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, inclusief droge, veeleisende en volwassen huid. Bovendien bieden de primers een eenvoudige en flexibele toepassing. De primer van Yves Saint Laurent wordt dun en gelijkmatig op het gereinigde gezicht aangebracht. Laat het enkele minuten intrekken alvorens make-up aan te brengen. De primer kan ook gedragen worden op een gewone dagverblijf. Het zorgt voor een gelijkmatige, frisse en soepele huid. De huid is lang gevoed en voorzien van alles wat ze nodig heeft: Vocht, vitaminen, sporenelementen en mineralen. Ontdek de producten uit het Yves Saint Laurent All Hours Primer gamma om uw make-up te bereiden.

Het design

De producten van de Yves Saint Laurent All Hours Primer serie zorgen voor een gladde, soepele en frisse teint die perfect is voorbereid voor de make-up. Daarnaast hebben de primers een succesvol verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in vierkante zwarte flessen. De primers van Yves Saint Laurent zijn direct te herkennen aan het goudkleurige opschrift en het logo op de voorkant. Door de zachte textuur kan de inhoud nauwkeurig en naar behoefte worden gedoseerd. De fles kan veilig en schoon worden afgesloten met een zwarte dop die in een mum van tijd losgedraaid kan worden. Dankzij het compacte verpakkingsontwerp passen Yves Saint Laurent primers comfortabel in elke zak, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op reis. In de thuisbadkamer wordt de fles een echte blikvanger dankzij het elegante design.

Het assortiment

Wat kan er gedaan worden om een ruwe en oneffen huid voor te bereiden op make-up? Conventionele fundamenten zijn vaak niet genoeg. Daarom zijn de innovatieve primers uit de Yves Saint Laurent All Hours Primer serie verkrijgbaar. Het wordt gekenmerkt door een zachte en aangename textuur die een fijne en transparante film op de gezichtshuid vormt. Dit beschermt de huid tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf en voorziet de huid voortdurend van vocht. Tegelijkertijd is de huid glad, gelijkmatig, soepel en fris. Het resultaat is een natuurlijke en matte afwerking. De primers van Yves Saint Laurent hebben een sterk dekkend vermogen, zodat ze oneffenheden, lijntjes, rimpels en verkleuringen grondig, volledig en betrouwbaar verbergen. De huid wordt gevoed en gerevitaliseerd tot in de diepste lagen met plantaardige werkzame bestanddelen. De grondverf is uitstekend en gaat lang mee. De primer verlengt de duurzaamheid van de foundation en zorgt voor een gelijkmatige huidstructuur, waardoor de make-up beter tot zijn recht komt. Zelfs in ongunstige weersomstandigheden blijven de Yves Saint Laurent primers met hun vederlichte textuur en uitstekende hechting en dekkracht lang houdbaar. Ook de innovatieve primer All Hours La Base Encre de Peau uit de Yves Saint Laurent All Hours Primer serie biedt uitstekende verzorging. Een innovatieve formule vermindert huidirritaties, roodheid, verkleuring, lijntjes, rimpels en oneffenheden snel, betrouwbaar en merkbaar. De kleur van de primer is neutraal, zodat deze zich automatisch aanpast aan elke huidskleur. Dit resulteert in een matte, discrete en gelijkmatige afwerking. Bovendien is de primer bijzonder huidvriendelijk en gemakkelijk en flexibel in gebruik. Het bereikt ook een goede hechting en dekkracht op gewone huidverzorging. Zachte textuur, duurzaamheid en verzorgende werking zijn de uitstekende eigenschappen van deze primer. Ontdek alle Hours La Base Encre de Peau en de andere primers van hoge kwaliteit uit de Yves Saint Laurent All Hours Primer serie.