Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Hij All Hours Primer bereidt zich voor op make-up.

Om een egale en gladde huid te creëren voor de make-up zijn er de nieuwe primers uit de serieYves Saint Laurent All Hours Primer . Ze worden gekenmerkt door een aangename textuur en een sterke opaciteit. De primer verfrist, verzorgt en structureert de huid. Onregelmatigheden worden gecompenseerd zodat een gladde teint ontstaat. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen van foundation en make-up aanzienlijk. Bovendien verlengen de primers uit de serie Yves Saint Laurent All Hours Primer de grip en zorgen ze voor een gladde, gelijkmatige en stralende afwerking. Dit wordt de hele dag door in stand gehouden en is ook bestand tegen ongunstige weersomstandigheden.

Met de primers uit ook een complexe make-up zonder problemenYves Saint Laurent . Tegelijkertijd wordt de huid effectief gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. De plantaardige actieve bestanddelen voeden en regenereren de huid en geven haar een onberispelijke teint. De primer of primer heeft niet alleen een primende Yves Saint Laurent werking, maar verfijnt ook het uiterlijk van de huid. Het is duurzaam en mat. Alle producten uit de serie Yves Saint Laurent All Hours Primer zijn dermatologisch getest en blijken huidvriendelijk te zijn. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, ook voor de droge, veeleisende en rijpe huid.

Bovendien bieden de primers een eenvoudige en flexibele toepassing. De primer of Yves Saint Laurent wordt dun en gelijkmatig op het gereinigde gezicht aangebracht. Laat enkele minuten intrekken alvorens make-up aan te brengen. De primer kan ook gedragen worden op een normale dagopvang. Het zorgt voor een gelijkmatige, frisse en gladde huid. De huid wordt langdurig verzorgd en voorzien van alles wat ze nodig heeft: Vocht, vitaminen, sporenelementen en mineralen. Ontdek de producten uit de serie Yves Saint Laurent All Hours Primer om uw make-up voor te bereiden.

Een elegant ontwerp in zwart en goud

De producten in het assortiment Yves Saint Laurent All Hours Primer zorgen voor een gladde, soepele en frisse teint die perfect geprimed is voor make-up. Daarnaast zijn de primers voorzien van een succesvol verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in vierkante zwarte flacons. De primers zijn Yves Saint Laurent direct herkenbaar aan de goudkleurige inscriptie en het logo op de voorzijde. Met zijn zachte textuur kan de inhoud nauwkeurig en naar behoefte worden gedoseerd. De fles kan veilig en schoon worden gesloten met een zwarte dop die in een mum van tijd kan worden losgedraaid. Het compacte verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat de primers Yves Saint Laurent comfortabel in elke zak passen, waardoor ze ideaal zijn voor op reis of op reis. In de thuisbadkamer wordt de fles een echte blikvanger dankzij het elegante design.

Een primer die verbergt en onderhoudt

Wat kan er gedaan worden om een ruwe en oneffen huid voor te bereiden op make-up? Traditionele funderingen zijn vaak niet genoeg. Daarom zijn er de innovatieve primers uit de serieYves Saint Laurent All Hours Primer . Het wordt gekenmerkt door een zachte en aangename textuur die een fijne en transparante film vormt op de huid van het gezicht. Dit heeft een beschermende werking tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf en hydrateert de huid voortdurend. Tegelijkertijd wordt de huid glad, gelijkmatig, soepel en fris. Het resultaat is een natuurlijke en matte afwerking. De primers uit deze serie Yves Saint Laurent hebben een sterke ondoorzichtigheid, zodat ze onregelmatigheden, lijnen, rimpels en verkleuringen goed, volledig en betrouwbaar afdekken. De huid wordt gevoed en gerevitaliseerd tot in de diepste lagen met plantaardige actieve ingrediënten. De primende werking is uitstekend en gaat lang mee. De primer verlengt de duurzaamheid van de foundation en zorgt voor een gelijkmatige huidstructuur, wat de make-up ten goede komt. Zelfs in ongunstige weersomstandigheden blijven de primers Yves Saint Laurent met hun vederlichte textuur en uitstekende hechting en dekkracht ook bij ongunstige weersomstandigheden lange tijd duurzaam.

De nieuwe primer All Hours La Base Encre de Peau uit de serie Yves Saint Laurent All Hours Primer biedt ook een uitstekend verzorgingseffect. Een innovatieve formule met actieve ingrediënten vermindert huidirritatie, roodheid, verkleuring, lijntjes, rimpels en oneffenheden snel, betrouwbaar en merkbaar. De kleur van de primer is neutraal, zodat de primer zich automatisch aanpast aan elke huidskleur. Het resultaat is een matte, discrete en gelijkmatige afwerking. Bovendien is de primer bijzonder huidvriendelijk en gemakkelijk en flexibel in gebruik. Het bereikt ook een goede hechting en dekking op gewone huidverzorgingsproducten. Zachte textuur, duurzaamheid en onderhoudseffect zijn de uitstekende eigenschappen van deze primer. Ontdek ook All Hours La Base Encre de Peau en de andere hoogwaardige primers uit de serieYves Saint Laurent All Hours Primer .