Meer informatie:

Het concept

Yves Saint Laurent All Hours Foundation Encre de Peau is een duurzame make-up met een matte afwerking. Of het nu overdag of 's nachts is, de make-up belooft een perfecte houvast op elk uur. De formule moet maximaal 24 uur meegaan. Het is exclusief ontwikkeld door YSL Beauty en is waterdicht. Dit maakt het ook bestand tegen zweet of ideaal voor warmere, vochtige of vochtige klimaten. Bovendien wrijft het niet af. Dit is ideaal voor een zeer lange levensduur, omdat het gemakkelijk is om kleren te verwisselen zonder de fundering aan te tasten. Repareren met andere cosmetische producten, met poeders of met de make-up zelf behoort ook tot het verleden.

Yves Saint Laurent All Hours Foundation Encre de Peau heeft een zeer goed, hoog dekkend vermogen, maar ziet er nog steeds niet uit als een masker. Extreem fijne maar hoog gedoseerde pigmenten zorgen voor een gelijkmatig, perfect resultaat. Shine Control houdt de teint de hele tijd dof. Een speciale olieformule regelt de productie van olie en stopt zo ook ongewenste glans. Tegelijkertijd wordt het verschijnen van poriën verminderd. De formule is verrijkt met verschillende huidverzorgingscomplexen. Zo zorgt hij voor extra verzorging en bescherming bij langdurig gebruik. Een UV-filter beschermt tegen zonneschade en huidveroudering door licht. Andere actieve ingrediënten helpen schadelijke omgevingsfactoren tegen te gaan, zodat de teint er altijd fris uitziet.

De compatibiliteit is dermatologisch getest en ook geschikt voor gevoeligere huidtypen. De formule is niet comedogeen en geschikt voor alle huidtypen. Yves Saint Laurent All Hours Foundation Encre de Peau is ook ideaal voor een actieve levensstijl, omdat de stichting zo lang meegaat en toch comfortabel blijft. Van kantoor tot feest neemt ze veel deel zonder make-up. Voor een nog betere houvast kan het gecombineerd worden met de bijpassende primers van Yves Saint Lauren. De beste manier om de vloeibare textuur aan te brengen en te verdelen is met een funderingsborstel. Van het midden van het gezicht tot de randen kunnen overgangen op natuurlijke wijze worden gecreëerd.

Het design

De Yves Saint Laurent All Hours Foundation Encre de Peau overtuigt met zijn eenvoudige en moderne design. De fles is hoekig, smal en lang. Het satijnglas onthult de vorm binnenin, die aan de onderkant smaller is en brede wanden heeft. Het resultaat is een ontwerp van zeer hoge kwaliteit, dat ook doet denken aan de matte afwerking van de Stichting vanwege de nobele textuur. De met zwart beklede letters All Uours zijn over de fles heen te lezen. De pompdispenser en het deksel zijn van zwart plastic. Dit laatste toont natuurlijk het iconische YSL-logo met de ingewikkelde letters in glanzend metallic goud.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent All Hours Foundation Encre de Peau belooft een extreem lange greep met een hoog draagcomfort. De vloeibare textuur is gemakkelijk te verspreiden en te mengen. Ondanks het langdurige, matte resultaat, is het zeer comfortabel om te dragen en ziet er niet uit als een masker. De formule is waterdicht en transferproof, zodat het ook bestand is tegen een actieve levensstijl. Make-up remakes en poeder verwijderingen zijn ook onnodig, omdat ze kunnen duren tot 24 uur. Dit kan nog steeds ondersteund worden door de combinatie met de YSL primers. Om een kleur te vinden die er zo natuurlijk mogelijk uitziet zijn er veel verschillende kleurnuances mogelijk. De verschillende getallen helpen bij de selectie, waarbij over het algemeen hoe hoger het getal, hoe donkerder de kleurtoon.

Verder staat de toevoeging R voor koeler en D voor warmere nuances. Het kleurnummer helpt zo bij het matchen met andere YSL Beauty huidproducten zoals concealers of poeders. De lichtste kleur is All Hours Foundation Encre de Peau B10 porselein, een zeer licht, neutraal beige. De neutrale All Hours Foundation Encre de Peau B20 Ivoor is iets donkerder. Terwijl All Hours Foundation Encre de Peau BR20 Cool Ivory een koelere variant is, is BD20 Warm Ivory de optie voor vrouwen met warme ondertonen. Nog steeds helder is All Hours Foundation Encre de Peau B30 amandel, een amandeltoon. De coole versie is de Nuance BR30 Cool Amandel. De All Hours Foundation Encre de Peau BD35 Warme karamel vormt een overgang naar de middennuances en heeft een warme ondertoon.

Een tint donkerder is All Hours Foundation Encre de Peau B40 Sand, begeleid door de koele variant BR40 Sand. De All Hours Foundation Encre de Peau B45 Bisque, een lichtgele zandkleur, leidt naar het donkerdere kleurenspectrum. Daarna volgt een donkerdere toon met All Hours Foundation Encre de Peau B50 Honey, aangevuld met de warme Nuance BD50 Warm Honey. De All Hours Foundation is geschikt voor alle huidtypen tot en met een gevoelige huid. De formule is niet comedogeen en dermatologisch getest. Het bevat geselecteerde verzorgende en olieregulerende actieve ingrediënten. Ze beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpen poriën te verminderen en langdurige glans te voorkomen. Het bevat een lichte zonwering met SPF 20, die bescherming biedt tegen zonneschade in het dagelijks leven.