Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Lippenstift van Yves Saint Laurent opwindende sensatie

Volle, sensuele lippen zijn een klassiek schoonheidsideaal. Yves Saint Laurent Lipstick geeft de mond een rijke kleur en langdurige verzorging. De hoogwaardige ingrediënten van Yves Saint Laurent lippenstift zijn goed voor droge, broze en normale lippen. De lippen krijgen belangrijke voedingsstoffen en blijven zeer lang zacht en soepel. Lipstick van Yves Saint Laurent verleidt met prachtige kleuren, van elegante rode tinten tot extravagante roze en oranje tot pruim, het kleurenpalet van Yves Saint Laurent lippenstift - het gemakkelijkst te vinden online. Yves Saint Laurent Lipliner en contourenpen vervolledigen het beeld van de perfect geconfectioneerde mond. Afhankelijk van de smaak en de gelegenheid roept lippenstift Yves Saint Laurent matte, glanzende of glanzende lippen op. Er zijn geen grenzen aan creativiteit!

Van de klassieker tot de brutale lipgloss

Het aanbod van Yves Saint Laurent lippenstift wordt gekenmerkt door verschillende soorten lippenstift. Enerzijds verschijnt lippenstift in vaste vorm in een container om los te schroeven, anderzijds als vloeibare verf voor toepassing met een applicator, die al in het deksel zit.

De klassieke Yves Saint Laurent lippenstift Rouge Pur Couture heeft een hoge pigmentatie, voorziet de lippen direct van vocht en maakt ze voller. De anti-oxidanten beschermen de lippen tegen vroegtijdige veroudering. Rouge Pur Couture heeft een satijnen of matte afwerking en inspireert in 32 kleuren voor de perfecte styling elke dag.

De kleuren van het Tatouage Couture assortiment hebben een vloeiende textuur. De licht schuine applicator brengt de hoog gepigmenteerde kleur precies op de mond aan met behulp van een zachte spons. De innovatieve formule droogt direct op de lippen. De lippen voelen volledig natuurlijk aan en toch lijken ze in de mooiste kleuren lippenstift te zijn die de Yves Saint Laurent lippenstift te bieden heeft. Eén applicatie is genoeg voor een mond die de gekozen kleur acht uur lang draagt - zonder dat er opnieuw make-up wordt aangebracht.

Meer vloeibare texturen van Yves Saint Laurent lippenstift kunnen online worden gekocht.

De Yves Saint Laurent lipgloss Baby Doll Kiss and Blush is een delicate mousse die zowel de lippen als de wangen accentueert met een verleidelijke kleur. De glans is eenvoudig aan te brengen met de applicator. Wie de voorkeur geeft aan een intensere kleur, brengt deze eenvoudigweg meerdere keren aan.

De Rouge Pur Couture lippenstift van Rouge Pur Couture is al sinds 1978 een Yves Saint Laurent favoriet bij vrouwen. Met zijn opvallende kleuren legt hij een link tussen mode en cosmetica. Sindsdien is deze bestseller verschenen in steeds nieuwe edities en in verschillende edities. heeft niet alleen in de modewereld Yves Saint Laurent gewerkt, maar ook voor de beauty lijn, altijd met sensationele modellen, waaronder Kate Moss of Cara Delevingne. Deze laatste heeft de herlancering van de Rouge Pur Couture 2016 met felrode lippen en slechts één zwarte blazer vakkundig in scène gezet. Iedereen die op zoek is naar een grote verschijning of die liever discreet zijn lippen verzint, kan Yves Saint Laurent lippenstift kopen tegen een goede prijs in de online shop.

Perfecte lippen voor elke stijl

Make-up onderstreept de verschillende facetten van een vrouw. Een individuele make-up geeft vrouwen zelfvertrouwen en expressiviteit. Dit omvat van nature perfect uitgebalanceerde lippen. Voor veel mensen is een make-up mond het hoogtepunt van een make-up sessie. Yves Saint Laurent Lippenstift leent zich voor sensuele-elegante of opvallend trendy lippen. Moedige, romantische, trendy en klassieke vrouwen vinden de perfecte lipkleur op Yves Saint Laurent . De vrouwelijke kracht van verleiding komt tot uiting in prachtige texturen en edele verpakkingen. Elke verfijnde vrouw geeft haar lippen de juiste kleur met Yves Saint Laurent lippenstift. Vrouwen kunnen de lippenstift voor elk huidtype en alle gelegenheden eenvoudig online kopen.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Yves Saint Laurent Lippen Produkte günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Produkte von Yves Saint Laurent Lippen erstellt:

günstigstes Yves Saint Laurent Lippen Produkt teuerstes Yves Saint Laurent Lippen Produkt
Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 08 Pink Blouson: € 17,99Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Water Stain 6 ml 608 Flot de Fuchsia: € 34,99