Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het unieke Yves Saint Laurent parfum voor dames

Ervaren parfumeurs zeiden dat een goed parfum voorafgaat aan een vrouw. Het komt en blijft, ook al is ze al weg. Met een geur beïnvloeden vrouwen niet alleen andere mensen, maar ook zichzelf. Geuren hebben een groot effect op de psyche. Een geur moet daarom niet de natuurlijke schoonheid benadrukken, maar de natuurlijke schoonheid benadrukken. Het Franse Yves Saint Laurent luxemerk heeft oog voor buitengewone schoonheid. Als u een Yves Saint Laurent geur voor vrouwen online wilt kopen, ontvangt u geuren vol sensualiteit en verfijning. Met fantasierijke composities en de combinatie van contrasterende geuren ervaart iedereen zijn eigen individuele en betoverende geurbeleving.

Bekende Serie en Ingrediënten

De meest onvergetelijke geurbeleving in Yves Saint Laurent vrouwengeuren is Zwarte Opium. Met impulsieve sensualiteit en passie combineert de geur de uitstraling van oranjebloesem met zwarte koffie en witte muskus. Hij heeft de flair van een Parijse nacht perfect in zich. Innerlijke schoonheid is niet zichtbaar, je voelt het. Deze geur is zo'n fenomeen. Zelfs het traditionele opiumparfum Yves Saint Laurent kan snel uw favoriet worden. De basisnoot van vanille en wierook, koriander en pruim in de topnoot en de hartnoot met kruidnagel en kaneel bedwelmen en verrijken deze tijdloze geurcompositie.

Met Yvresse by Yves Saint Laurent Parfum maakt de moderne vrouw een gedurfde, frisse start en trekt ze automatisch de aandacht van iedereen. De combinatie van bloemen en vruchten zorgt voor een typische oosterse zintuiglijke indruk, die ervoor zorgt dat de drager niet zo snel wordt vergeten.

In de roze-gouden fles presenteert Elle, de Yves Saint Laurent vrouwengeur, zich met alles wat het spectrum van vrouwelijkheid te bieden heeft: schoonheid, geheimen, sensualiteit en zelfvertrouwen. Pioenroos, roze peper en patchoeli bedekken alles wat een vrouw nodig heeft, van de bloemige noot tot het kruid en de mysterieuze verleidelijke kracht.

De huidige geurencreaties passen perfect bij de make-up collectie van Yves Saint Laurent . Dit cosmetische product biedt grote effecten en is gewild bij vrouwen over de hele wereld. Naast make-up producten en andere hoogwaardige verzorgingsproducten ontwikkelden de experts zorgseries zoals Forever Youth Liberator en Top Secrets Care. Deze staan voor een hoge effectiviteit en stellen compromisloze eisen aan de productie en selectie van ingrediënten. Yves Saint Laurent Parfum voor dames triggert spontane beelden en herinneringen in het onderbewuste. Met deze Kom posities kan iedereen een zeer bijzondere geurbeleving ervaren. Het voordeel is dat Yves Saint Laurent parfum voor dames online gekocht kan worden tegen een lage prijs.

Geuren zijn emoties

Het toegepaste parfum geeft vorm aan het beeld van de drager, onderstreept de eigen geur van het lichaam of transformeert deze. Yves Saint Laurent Geuren voor vrouwen worden gemaakt door beroemde parfumeurs. Het resultaat zijn fantasierijke composities, soms fris, soms als van duizend en een nacht, zoals Zwarte Opium. Wie Yves Saint Laurent parfum voor vrouwen wil kopen, kan zich verheugen op de nieuw ontworpen flessen. Een voorbeeld is de klassieke opium, waarbij de geurverpakking is gebaseerd op oosterse krijgers. In het midden is er een glazen uitsparing, die het zicht op de geurinhoud opent. Verleiding is het beste door de neus, maar het oog wil ook verwend worden. YSL staat bekend om zijn klassieke, tijdloze en uitzonderlijke creaties, zowel in mode als parfum.

Het is heerlijk om jezelf te verpakken in een YSL favoriete parfum, dat je online kunt kopen voor een redelijke prijs. Een grote verscheidenheid aan creaties zijn hier beschikbaar. Een YSL-parfum voor vrouwen is een sensuele verleiding die de harten van bewonderaars sneller doet kloppen. Prachtige parfums in mooie flacons die een lust voor het oog zijn in een mooie verpakking. Opwindende parfums waarmee liefde kan worden weggegeven.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Yves Saint Laurent Damenparfums günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Damenparfums von Yves Saint Laurent erstellt:

günstigstes Yves Saint Laurent Damenparfum teuerstes Yves Saint Laurent Damenparfum
Yves Saint Laurent Black Opium 2,5 ml Klik op & gaan Stylo de Parfum: € 25,99Yves Saint Laurent Black Opium 150 ml Eau de Parfum Spray: € 110,99