Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

De wereld met nieuwe ogen bekijken

Grote ogen kijken open in de wereld, lijken aantrekkelijk en betrouwbaar. Yves Saint Laurent Mascara geeft een sterke expressiviteit aan de ogen door de wimpers te verlengen en te verdikken. Het professionele assortiment oogmake-up zorgt voor een perfect resultaat voor elke look. Yves Saint Laurent staat voor extravagante mode en voor een vrouwelijk zelfvertrouwen zonder regels. De Yves Saint Laurent mascara kan van de wimpers artistieke juwelen maken. Er zijn vele kleuren beschikbaar voor moedige vrouwen, van klassiek zwart en bruin tot blauw, groen, rood, goud en wit. De sensationele prestaties zijn er veilig mee. Een delicate nadruk op natuurlijke schoonheid is ook mogelijk met Yves Saint Laurent mascara.

Het Yves Saint Laurent Mascara-assortiment is online te vinden en omvat onder andere de assortimenten:

vinylcouture

Volume Effect Faux Fils

De schok

Vinyl Couture Mascara is een revolutie in de oogmake-up met ongelooflijk levendige kleuren. De gepatenteerde formule combineert langdurige mascara met verlenging, meer volume en een effectieve wimperkrul. Afhankelijk van de stemming, veranderen de ogen van een vrouw van oog. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met deze mascara Yves Saint Laurent om een bepaalde uitdrukking in het gezicht te brengen.

Volume Effect Faux Fils is een van de klassiekers van de schoonheidslijnYves Saint Laurent . Het "Valse Wimpers"-effect van deze Yves Saint Laurent mascara, die de wimpers van de basis tot aan de punt met intense kleuren omhult, is legendarisch. Een extreem lange levensduur, verschillende kleuren en de extreem edele container overtuigen. Deze Yves Saint Laurent mascara is goedkoop te koop in de online shop.

De Shock Mascara voegt direct volume toe aan de wimperlijn. Het borsteltje in de vorm van een horlogeglas met haren van verschillende dichtheid vangt en scheidt elke afzonderlijke wimper. Dikke, dramatische wimpers die niet aan elkaar plakken kunnen met deze Yves Saint Laurent mascara in een oogwenk worden opgeroepen.

Een perfecte oogmake-up maakt het Yves Saint Laurent wenkbrauwpotlood en Yves Saint Laurent de eyeliner compleet. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Yves Saint Laurent Oogschaduw zorgt voor een natuurlijke tot dramatische uitstraling. De verschillende kleuren zijn verkrijgbaar in matte of glanzende paletten of als mono oogschaduw.

Van de modewereld tot de make-up wereld

De modeontwerper hield Yves Saint Laurent van kleuren. Ze zijn altijd al een kenmerk van zijn creatie geweest en hij gebruikte ze vaak in gedurfde combinaties van zijn kleding. Geboren Yves Saint Laurent in Algerije in 1936, verklaarde hij dat de jaren van zijn jeugd een beslissende invloed hadden op zijn kleurenpalet. Hij zou vooral het groen-blauwe contrast erg leuk hebben gevonden. De extravagante kleuren van de Yves Saint Laurent mascara's vervolledigen het beeld van een mooie vrouw voor de heilige Laurent, die haar innerlijk uitdrukt en niet gestoord wordt door conventies. Alle Yves Saint Laurent Mascara producten zijn online te koop.

Expressieve ogen - altijd trendy

De uitstekende kwaliteit van Yves Saint Laurent Mascara overtuigt elke vrouw. Prachtige wimpers, die de ogen accentueren met lengte, volume en veeg, kunnen worden bereikt met slechts één kleurentoepassing. De goed uitgebalanceerde texturen blijven niet plakken en gaan lang mee op de wimpers. Yves Saint Laurent Mascara is bijzonder geschikt voor expressieve ogen. Kajal, eyeliner en oogschaduw kunnen de meest ongebruikelijke oogmake-up en klassieke elegantie produceren. Trendy kleuren met een sterk glinstereffect maken evenzeer deel uit van het palet als delicate pasteltinten. Yves Saint Laurent De gemakkelijkste manier voor zelfbewuste vrouwen om mascara te kopen is in de online shop.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Yves Saint Laurent Augen Produkte günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Produkte von Yves Saint Laurent Augen erstellt:

günstigstes Yves Saint Laurent Augen Produkt teuerstes Yves Saint Laurent Augen Produkt
Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 0,05 g 3 Brun Naturel: € 18,99Yves Saint Laurent Couture Brow Palette 3,8 g Kit Complet pour les Sourcils 01 Light to Medium: € 56,99