Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Backstage Borstels zorgen voor onberispelijke resultaten en een perfecte toepassing van make-up. Collecties als de Backstrage Pros en Diorshow zijn geïnspireerd op de modeshows van het traditionele Parijse label. Achter de schermen worden niet alleen outfits veranderd, maar ook uitgebreide kapsels en make-up looks gecreëerd. Er is veel stress en tijdsdruk, zodat zelfs professionele stylisten beginnen te zweten. Betrouwbare accessoires zoals applicatoren, duurzame texturen en intense kleuren, die allemaal eenvoudig te gebruiken zijn, zijn daarom een must.

Sinds 1969 profiteren veeleisende gebruikers over de hele wereld ook van de kennis van de professionals. Want vanaf dat moment is Christian Dior Cosmetics begonnen. Vandaag de dag worden tal van cosmetische lijnen aangevuld met huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, accessoires en ook reinigings- en primingproducten. Elk seizoen worden nieuwe trendkleuren geïntroduceerd en experimenteert het laboratorium van Dior met ongewone texturen en luxueuze actieve ingrediënten.

De Dior Backstage Brushes daarentegen zijn tijdloze aanvullingen op elke make-upcollectie, want hoogwaardige borstels zijn een aanwinst die jarenlang kan worden gebruikt. Door regelmatige reiniging en goede opslag behouden de cosmetische borstels hun oorspronkelijke vorm en leveren zo consistent goede resultaten. Bovendien blijven ze hygiënisch en kunnen dus ook zonder aarzelen gebruikt worden voor de probleemhuid. Als hulpmiddel kunnen ze niet alleen het aanbrengen van een product vergemakkelijken, maar ook de afwerking ervan beïnvloeden. Van onopvallend tot zeer ondoorzichtig, bijvoorbeeld, biedt Dior verschillende funderingsborstels aan, die geselecteerd kunnen worden volgens huidtype en gewenst resultaat.

Oogmake-up kan ook precies met professionele borstels worden aangebracht en kan ook op natuurlijke wijze worden uitgewist. Omdat alle Dior Backstage-borstels hetzelfde tijdloze en elegante design hebben, zijn ze ook ideaal voor het geleidelijk samenstellen van een individuele collectie borstels. Elke dame wordt haar eigen visagiste.

Het design

De Dior Backstage Brushes hebben allemaal een zwart handvat en daardoor een zeer elegant design. De zilverkleurige opdruk en de bijbehorende nummering geven informatie over het type borstel en het doel ervan. De vezels worden dan verschillend gebonden, afhankelijk van de uitvoering. Voor de teint hebben ze vaak een 'kattentong'-vorm die goed aansluit bij de contouren en het aanbrengen van vloeibare producten vergemakkelijkt. Zogenoemde borstels van duofiber combineren de voordelen van synthetische vezels met echt haar en zijn niet alleen zeer robuust, maar maken ook een professionele toepassing mogelijk.

Alle borstels zijn vrij handig en compact, zodat ze ook meegenomen kunnen worden in uw cosmetische tas en op reis.

Het assortiment

De Dior Backstage Brushes zijn speciaal ontworpen voor een toepassing, een product of een gewenst resultaat. Dit maakt de selectie zeer eenvoudig en elke dame kan haar individuele collectie van borstels. De nummering op de handgreep maakt het ook makkelijker om te onderscheiden en toe te wijzen.

De Dior Backstage Borstels Pinceau Fond de Teint Fluide Fini Professionel Light Coverage is een borstel voor het aanbrengen van foundations in vloeibare of crèmevorm. Innovatieve vezels zijn zo zacht als echt haar en zo nauwkeurig als synthetische haren. De vorm is licht afgeschuind en taps toelopend, wat een snelle en gelijkmatige applicatie ondersteunt. De borstel is speciaal ontwikkeld voor lichte dekking en een dunne film.

De Dior Pinceau Fond de Teint Fluide Fini Professionel Full Coverage is ideaal voor vrouwen die een hogere ondoorzichtigheid willen. De vezels zijn dichter en licht afgeschuind zodat grotere hoeveelheden make-up kunnen worden aangebracht. Dit versterkt de dekkracht zonder het effect van een masker.

De Pinceau Fond de Teint Poudre Fini Professionel is een losjes gebonden borstel voor het aanbrengen van gezichtspoeder. Het is ideaal voor het minimaliseren van glans of het fixeren van roomproducten, zelfs op de noodzakelijke plaatsen, zoals de T-zone op het voorhoofd, neus en kin. De Pinceau Poudre Fini Professionel is een borstel voor poedersneeuw of poedersneeuw. De vezels helpen om de pigmenten perfect te verdelen en een gelijkmatige afwerking te creëren. Alle borstels moeten regelmatig met een borstelreiniger of zeep worden gereinigd. Dit zorgt voor een hygiënische toepassing, waardoor ook de verspreiding of vorming van onzuiverheden tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast blijven de vezels altijd in vorm en kunnen ze idealiter de producten schoon absorberen en distribueren.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.