Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Met Estée Lauder Idealist heeft het Amerikaanse cosmeticabedrijf een huidverzorgingsassortiment ontwikkeld dat de teint duurzaam verfijnt en perfectioneert. Het poriënminimaliserende huidverfijningsserum is getest om poriën onmiddellijk met maximaal 1/3 te verminderen. In totaal werden de poriën over een periode van een maand met 69 procent geminimaliseerd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed zodat droge gebieden en oneffenheden worden gladgestreken. Zo wordt de teint over het geheel genomen helderder en zijdeachtiger, zodat foundations of poedervormige producten ook gelijkmatiger kunnen worden aangebracht. Het herwint zijn natuurlijke lichtsterkte en ziet er dus stralender uit.
Het serum werkt in de huidlagen en begint direct na het aanbrengen afzettingen in de poriën op te lossen. Zo worden ook dode huidcellen geleidelijk verwijderd en wordt het huidoppervlak geklaard. Het antioxidant NDGA helpt irritaties te verminderen terwijl het kastanje-extract de huid gladstrijkt. Een hoog gehalte aan glucosamines ondersteunt de afbraak van dode cellen zodat de huid weer kan stralen. Natuurlijke extracten van moerbei en kruid hebben een milde verzachtende werking, die onregelmatigheden en pigmentvlekken verlichten wanneer regelmatig aangebracht.
De verzorgingsreeks wordt aangevuld met verkoelende oogverzorging en het Even Skintone Illuminator Serum, dat helpt bij roodheid en meer. Alle producten zijn dermatologisch en oogheelkundig getest en niet comedogeen. Estée Lauder, née Josephine Esther Mentzer, staat wereldwijd bekend als een van de pioniers op het gebied van cosmetica. De New Yorker heeft uit het niets een enorm rijk opgebouwd, dat vandaag de dag geuren, verzorging, make-up en tal van andere merken zoals MAC of Bobbi Brown draagt.
Dankzij haar zakelijk inzicht en een flair voor make-up en kleuren inspireerde Lauder al snel veeleisende klanten buiten de grenzen van New York City. Youth Dew, een geurige badolie, werd de eerste bestseller in de jaren vijftig. De oprichter ging eind jaren negentig met pensioen en overleed uiteindelijk in 2004, maar het merk Estée Lauder wordt nog steeds gerund door haar erfgenamen en blijft internationaal actief.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Idealist
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
overtuigd
Ik kan dit product zonder voorbehoud verder aanbevelen. De huid wordt fijner. De prijs is hoog, dat klopt, maar het is de moeite waard.

Het design

De Estée Lauder Idealist zorgserie is ontworpen in een zacht jadegroen. Dit past perfect bij de goudkleurige accenten op het deksel en de belettering, die kenmerkend zijn voor Estée Lauders ontwerp.
De sera van de serie kunnen dankzij een geïntegreerde pompdispenser bijzonder eenvoudig en economisch worden gedoseerd. De oogverzorging is voorzien van een ergonomisch gevormde applicator waarmee het product selectief kan worden aangebracht en vervolgens bijvoorbeeld zachtjes met de vingers kan worden ingemasseerd.

Het assortiment

De Estée Lauder Idealist serie is de juiste intensieve verzorging voor vrouwen die een perfectere teint willen en last hebben van vergrote poriën of roodheid en pigmentvlekken. Het Pore Minimizing Skin Refinisher Serum bevat plantenextracten van kastanje, moerbei en onkruid, antioxidanten en een hoog aantal glucosamines.
Het actieve complex stimuleert de uitwisseling van huidcellen, zodat dode en verstopte cellen geleidelijk worden verwijderd. Hierdoor kan de teint in een nieuwe pracht glanzen en wordt deze na het eerste aanbrengen verfijnd. Zelfs Skintone Illuminator Serum is ideaal voor de huid die gevoelig is voor roodheid, verkleuring of pigmentvlekken. De olievrije verzorging is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur. In ongeveer twee weken tijd helpt het hyperpigmentatie te verminderen en zorgt het voor een gelijkmatiger teint.
Het Cooling Eye Illuminator is speciaal ontwikkeld voor de oogzone. Triple Optic technologie helpt donkere schaduwen en tekenen van vermoeidheid te minimaliseren. De speciale keramische applicator ontwikkelt zijn verfrissende verkoelende effect bij toepassing. De Dual-Action Refinishing Treatment is een peeling van de serie die dode huidschilfers en meer verwijdert. Afhankelijk van de eisen en het huidtype kan het één tot twee keer per week gecombineerd worden voor regelmatige verzorging.