Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Briljante kleuren voor de lippen - De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick Collectie

De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick staat voor intense kleuren en expressieve resultaten. De lippenstift overtuigt zowel door ondoorschijnendheid als helderheid. De lippen worden in één keer in de kleur gewikkeld. De kleurpigmenten zijn bijzonder hoog gedoseerd en bereiken zo hun effect met zowel lichtere als donkere tinten. De rijke kleuren helpen om de lippen voller te laten lijken en de indruk van meer volume te creëren. Tegelijkertijd hechten ze zich optimaal aan de contouren van de lippen. Dit resulteert in precieze resultaten en de lippen kunnen zich naar het midden van de make-up verplaatsen.
Voor een hoog draagcomfort is de formule verrijkt met verzorgende ingrediënten. Het Advanced Moisture Complex is opgenomen als exclusief actief complex. Het zorgt voor aangenaam vocht. De Time Released HyaColor zorgt voor langdurige, mooie en duurzame resultaten. Elke lippenstift heeft een licht fruitige tot bloemige geur die de toepassing compleet maakt. Het kleurenpalet varieert van rode en donkere bessentinten tot naaktvariaties. Elke kleur is zo gekozen dat deze er op veel verschillende huidskleuren flatterend uitziet. Dankzij de hoogwaardige formule met verzorgende plus, is het geschikt voor alle huidtypes en ook voor drogere lippen.
Naast een subtielere crèmeglans is er ook een chromen effect als afwerking. Dit laat een meer metalen glans achter en is iets extravaganter. Biedt Pure Color Desire dus de juiste lippenstift voor vele gelegenheden. Indien gewenst kan dit natuurlijk ook gecombineerd worden met de bijpassende contourenpennen. Maar alleen al de tamelijk platte lippenstiftlood helpt ook om de lippen perfect te vullen en exacte randen te tekenen. Voor nog meer precisie kan een borstel worden gebruikt voor het aanbrengen. Dankzij de twee verschillende glanseffecten is er geen glans nodig. Het kan echter nog steeds naar wens gecombineerd worden om de kleuren nog verder te veranderen. De Pure Color Make-up lijn van het huis Estée Lauder heeft met Desire, Envy en Love veel verschillende texturen en afwerkingen voor de lippen.

Noble Design in Goud - De cover van de Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick

De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick is niet alleen aan de binnenkant overtuigend, maar ziet er ook aan de buitenkant goed uit. De hoes wordt gehouden in de voor het merk Estée Lauder typische gouden tint. Het is een helderder, geelachtig goud met een reflecterende glans. Het logo met de ineengestrengelde initialen E en L is te zien op een rode achtergrond. Het dient als sluiting en is tegelijkertijd een blikvanger. Op de bovenzijde van de dop kan de volledige tekst als reliëf worden gelezen. De basisvorm van de lippenstiftbehuizing is vierkant. Toch heeft het enkele interessante details en een 3D-effect. Dit verbetert ook de grip en de opening van de lippenstift. Het lood zelf is rond en heeft een iets vlakkere vorm met lichte randen aan de bovenkant. Het kan dus gebruikt worden om de contouren van de lippen te bepalen. Er is ook voldoende ruimte om de verf met een lippenstift op te pakken. Details over de kleurnuance en verdere informatie vindt u op de vloer. Binnen de lippenstift hebben de kleuren van Estée Lauder de lippenstift Pure Color Desire een gelijkaardige en toch individuele vormgeving. De Pure Color Envy kleuren zijn bijvoorbeeld middernachtelijk blauw, terwijl de Pure Color Love serie transparante details en een ronde vorm heeft.

Verzorging en kleur in één bestelling - De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick Collectie

Met de Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick zijn er veel intense kleuren voor mooie geconfectioneerde lippen. Bijzonder hoge doses kleurpigmenten zorgen in één beweging voor een ideale dekkracht. Twee exclusieve actieve complexen werken samen om een aangenaam gevoel op de huid te creëren. Advanced Moisture Complex hydrateert en helpt de lippen soepel te houden. De Time Released HyaColor ondersteunt een lange levensduur met een constante, stralende kleur. Deze combinatie is ideaal voor alle huidtypes en kan ook gebruikt worden bij drogere lippen of koeler weer. Direct toegepast vanuit de elegante lippenstiftbehuizing ontstaat al bij de eerste toepassing een intensief resultaat. De lippen kunnen goed gevormd en gedefinieerd worden. De kleurpigmenten helpen om optisch meer volume te creëren. Het resultaat is een kussende mond die elke make-up look compleet maakt. Er zijn twee afwerkingen met een subtielere, romige glans en een meer metallic chroom effect. Zo vindt u veel feestelijke en meer dramatische nuances en noedeltonen.
De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 111 Onuitspreekbaar Chroom is een meer bewolkte palissander tint. Het is een medium donkere kleur met invloeden van rosé en wat bruin. Daarnaast is er het fijne glanseffect. De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 311 Stagger Chrome 311 variant is ook verchroomd. Het is een iets donkerder, iets roestiger rood. Een perfecte mix van rood, oranje en bruin. De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 312 Love Starved Chrome is meer een framboos roze. Het is een licht roodachtig tot violetachtige, medium roze. De verchroomde glans geeft de bessenkap nog meer kleurdimensie. Meer braamkleurig is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 412 Unhinged Chrome. Het is een donkerpaarse bessentint in de verchroomde afwerking.
De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 101 Let Go is een medium naakt. Het is een warmere medium bruine kleur met een licht roze tintje. De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 102 Give In is een medium Mauveton. Het is een veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is en toch een speciaal effect heeft door de paarse ondertoon. Een nog donkerdere variant is de Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 103 Risk It. De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 202 Tell All is een medium roze of een meer intense variant van oud roze. Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 203 Sting is iets donkerder en met een hoger aandeel beige te vinden.
In het medium kleurenspectrum is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 204 Sweeten een rosé met beige invloeden. Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 206 Overdosering is veel sterker en wat magenta-kleuriger. Het combineert roze en violet en heeft een licht blauwachtige ondertoon. Een donkerdere en roodere versie is de Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 207 Waarschuwing.
Eerder lenteachtig en fris is de Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 301 Outsmart. Het is een medium koraaltint met een iets hoger aandeel roze. Een sterker roze is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 302 Stun. Een intens rood met oranje is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 303 Shoutoutout. Een beetje donkerder en roder is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 304 Rouge Excess. Een donkerder, iets roestiger rood is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 305 Don't Stop. Een meer bewolkte, licht rokerige mauve is Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 401 Zeg ja. Een donkerdere versie is de Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 403 Ravage. De Estée Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 404 Fear Not is de laatste donkerpaarse lippenstift.