Meer informatie:

Absolute schoonheid: Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate

De cosmeticaserie Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate maakt gebruik van de kracht van de edele granaatappel. Op deze manier bereikt het zeer bijzondere resultaten. Omdat deze serie zichzelf tot taak heeft gesteld de saaiheid van de huid te bestrijden. Het verlies aan natuurlijke straling wordt niet langer getolereerd. Uitdroging, gebrek aan energie en gebrek aan vitaliteit staan ook op de lange lijst van taken. Om deze plannen te verwezenlijken, is een sterke hoofdrolspeler nodig.
Deze serie heeft er daarom voor gezorgd dat granaatappel-extract de ster van hun project is geworden. De laatste innovaties werden gebruikt om de edele vruchten perfect te gebruiken. Het toverwoord is: granaatappelnectarinfusie. Deze opmerkelijke innovatie heeft echt veel moeite gekost. Zo worden de granaatappels via een zeer speciaal proces bereid. Hiervoor zijn acht stappen nodig, die ervoor zorgen dat de hele vrucht al zijn kracht in de formule kan zetten. Door dit complexe proces worden de waardevolle ingrediënten van de granaatappel perfect gebruikt. Dit complex van actieve ingrediënten is echter in alle opzichten meesterlijk vormgegeven. De mediterrane granaatappel wordt ook aangevuld met een gepatenteerde gisting op basis van super bessen. Nu is er eindelijk Super Food voor de huid.
Maar zelfs dat is nog lang niet genoeg voor het edele merk, zodat essentiële vitaminen en mineralen zich ook aansluiten bij de ingenieuze formules van de serie. Al deze zorg maakt deel uit van het concept van totale schoonheid. Het doel is een actief, stralend en gezond uiterlijk te creëren. Een gloed, die de huid normaal gesproken pas na het sporten laat zien, moet de teint altijd verleidelijk mooi maken. Dit zijn vele taken die deze serie te maken heeft met een veelheid aan zeer gespecialiseerde producten. Zo kunt u altijd de dagopvang vinden die het verschil zal maken. Het complex van werkzame stoffen kan ook 's nachts zijn werk doen. Door de lange werkingsduur wordt zelfs de natuurlijke huidbarrière versterkt. Zo wordt de granaatappel de garantie voor absolute schoonheid.

Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate - Een rood dat verleidt

Voor verleidelijke schoonheid is de Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate serie waarschijnlijk de beste keuze. Deze zeer effectieve cosmetica zit echter niet verborgen in eenvoudige potten en buizen. De verpakking is ook een grote troef tegen de mainstream. Het belangrijkste is om de kleur te vieren die het kenmerk is van de granaatappel. Zo wordt het belangrijkste ingrediënt in één oogopslag zichtbaar. Het heldere en dieprode wordt zo een exclusieve blikvanger, wat dit cosmetische product zo bijzonder maakt. Maar zoveel weelde mag door niets vertroebeld worden. Daarom is er niet alleen veel zorg besteed aan het zoeken naar het perfecte rood. In plaats daarvan is elke individuele smeltkroes en elke individuele buis optimaal ontworpen. Ze liggen zeer comfortabel in de hand. Maar dat is niet alles wat echt goede cosmetica te bieden heeft. Daarom zijn alle openingen zo ontworpen dat de juiste hoeveelheid crème of lotion niet langer een kwestie van geluk is.

De frisheidskick voor de huid

In de cosmeticaserie Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate wordt alles verzameld wat de huid snel weer een mooi middelpunt van de huid maakt. Het eerste product van de lijn bewijst zelfs deze geweldige effecten.
Radiant Energy Water Gel Cream maakt direct duidelijk dat intensieve verzorging niet al te moeilijk hoeft te zijn. De heerlijk lichte formule ligt als een delicate film op de huid en geeft haar vervolgens alles wat ze nodig heeft voor een stralende schoonheid. Dit zorgt meteen voor een natuurlijk mooie look die echt in het oog springt. Maar dat is niet alles wat deze exclusieve serie te bieden heeft.
Radiant Energy Lotion Intense voorziet de huid van het nodige vocht. Het is daarom uitstekend geschikt voor een matte huid die niet langer op natuurlijke wijze wil uitstralen. Droogte en gebrek aan vitaliteit worden gecompenseerd door de waardevolle ingrediënten en zo wordt de natuurlijke schoonheid hersteld. Vooral de stofferingsfunctie is een groot voordeel. Zo ziet de huid er eindelijk weer vol en fris uit.
Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate Radiant Energy Moisture Creme heeft een nog intensere werking. Deze crème kan de hele dag door de beste resultaten opleveren. Want hier staat niet alleen het aanbod van vocht in het middelpunt van de belangstelling. Door het bijzonder hoge aandeel granaatappelextract wordt de huid zelfs zachtjes ontgift. Dit maakt de look snel stralend en dromerig mooi.
Een uitstekende nachtcrème moet echter nog meer kunnen bieden dan de collega van de dag. Gelukkig is dat geen probleem in de Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate serie. Omdat Radiant Energy Night Cream/Mask niet slaapt. In plaats daarvan voorziet het de huid van alles wat ze nodig heeft voor een gezonde gloed van de ene op de andere dag. De crème ondersteunt zelfs de huidbarrière, zodat de schadelijke invloeden van de dag aanzienlijk kunnen worden verminderd. Voor een nog intensievere verzorging kan Radiant Energy Night Cream/Mask ook als masker worden gebruikt en zo nog meer waardevolle bestanddelen afgeven.