Meer informatie:

Absolute schoonheid: Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate

De cosmetische Estée Lauder serie Nutritious Super-Pomegranate maakt gebruik van de kracht van de edele granaatappel. Op deze manier bereikt het zeer bijzondere resultaten. Omdat deze serie zich tot taak heeft gesteld om de dofheid van de huid te bestrijden. Het verlies van natuurlijke straling wordt niet langer getolereerd. Uitdroging, gebrek aan energie en gebrek aan vitaliteit staan ook op de lange lijst van taken. Om deze plannen te verwezenlijken is een sterke hoofdrolspeler nodig. Deze serie heeft daarom van granaatappel extract de ster van hun project gemaakt. De nieuwste innovaties werden gebruikt om perfect gebruik te maken van de edele vruchten. Het toverwoord is: granaatappelnectarinfusie. Deze opmerkelijke innovatie heeft echt veel inspanning gekost. Zo worden de granaatappels volgens een zeer speciaal proces bereid. Dit vereist acht stappen, die ervoor zorgen dat de hele vrucht al zijn kracht in de formule kan stoppen. Door dit complexe proces worden de waardevolle ingrediënten van de granaatappel perfect gebruikt. Dit complex van actieve ingrediënten is echter in alle opzichten meesterlijk ontworpen. De mediterrane granaatappel wordt ook aangevuld met een gepatenteerde fermentatie op basis van super bessen. Nu is er eindelijk Super Food voor de huid. Maar zelfs dat is nog lang niet genoeg voor het edele merk, dus essentiële vitaminen en mineralen sluiten ook aan bij de ingenieuze formules van de serie. Al deze zorg maakt deel uit van het concept van totale schoonheid. Het doel is om een actieve, stralende en gezonde uitstraling te creëren. Een gloed, die de huid normaal gesproken pas na het sporten laat zien, moet de teint altijd verleidelijk mooi maken. Dit zijn vele taken waar deze serie mee te maken heeft met een veelheid aan zeer gespecialiseerde producten. Zo kunt u altijd de dagopvang vinden die het verschil zal maken. Het actieve ingrediëntencomplex kan ook 's nachts zijn werk doen. Door de lange werkingsduur wordt zelfs de natuurlijke huidbarrière versterkt. Zo staat de granaatappel garant voor absolute schoonheid.

Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate - Een rood dat verleidt

Voor verleidelijke schoonheid is de Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate serie waarschijnlijk de beste keuze. Deze zeer effectieve cosmetica is echter niet verborgen in eenvoudige potten en tubes. De verpakking is ook een grote troef tegen de mainstream. Het belangrijkste is om de kleur te vieren die het kenmerk van de granaatappel is. Zo wordt het belangrijkste ingrediënt op het eerste gezicht zichtbaar. Het heldere en dieprode wordt zo een exclusieve blikvanger, wat deze cosmetica zo heerlijk onderscheidend maakt. Maar zoveel weelde mag door niets vertroebeld worden. Daarom werd niet alleen veel zorg besteed aan de zoektocht naar het perfecte rood. In plaats daarvan zijn elke afzonderlijke kroes en elke afzonderlijke buis optimaal ontworpen. Ze zijn zeer comfortabel in de hand. Maar dat is niet alles wat echt goede cosmetica te bieden heeft. Daarom zijn alle openingen zo ontworpen dat de juiste hoeveelheid crème of lotion niet langer een kwestie van geluk is.

De frisheidskick voor de huid

In deze Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate cosmetische serie wordt alles verzameld wat de huid snel weer tot een mooi brandpunt maakt. Het eerste product van de lijn bewijst zelfs deze geweldige effecten. Radiant Energy Water Gel Cream maakt meteen duidelijk dat intensieve verzorging niet te moeilijk hoeft te zijn. De heerlijk lichte formule ligt als een fijne film op de huid en geeft haar vervolgens alles wat ze nodig heeft voor een stralende schoonheid. Dit zorgt meteen voor een natuurlijk mooie look die echt in het oog springt. Maar dat is niet alles wat deze exclusieve serie te bieden heeft. Radiant Energy Lotion Intense voorziet de huid van het nodige vocht. Het is daarom uitstekend geschikt voor een matte huid die niet langer op natuurlijke wijze wil uitstralen. Droogte en gebrek aan vitaliteit worden in evenwicht gebracht door de waardevolle ingrediënten en zo wordt de natuurlijke schoonheid hersteld. Vooral de stofferingsfunctie is een groot voordeel. Zo ziet de huid er eindelijk weer voller en frisser uit. Nutritious Super-Pomegranate Radiant Energy Moisture Cream is Estée Lauder nog intenser in zijn werking. Deze crème kan de hele dag door voor de beste resultaten zorgen. Want niet alleen de toevoer met luchtvochtigheid staat hier centraal. Door het bijzonder hoge aandeel granaatappelextract wordt de huid zelfs voorzichtig ontgift. Dit maakt de look al snel stralend en dromerig mooi. Een uitstekende nachtcrème moet echter nog meer kunnen bieden dan de collega van de dag. Gelukkig is dat in de Estée Lauder Nutritious Super-Pomegranate serie geen probleem. Omdat Radiant Energy Night Cream/Mask niet slaapt. In plaats daarvan voorziet het de huid van alles wat ze nodig heeft voor een gezonde gloed 's nachts. De crème ondersteunt zelfs de huidbarrière, zodat de schadelijke invloeden van de dag aanzienlijk kunnen worden verminderd. Voor een nog intensievere verzorging kan Radiant Energy Night Cream/Mask ook als masker worden gebruikt en zo nog meer van zijn waardevolle ingrediënten afstaan.