Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick serie is het bewijs dat het nog steeds mogelijk is om cosmetica te maken die in elk opzicht nieuwe standaarden stellen. De uitstekende innovatie van Estée Lauder strekt zich echter niet alleen uit tot kleur. Formule en styling laten hier evenzeer zien dat perfectie haalbaar is. Het samenspel van kleur en ingrediënten zorgt voor deze onnavolgbare look. De bijpassende nuance is direct terug te vinden, of het nu klassiek chic of trendy tijdgeest is, dat is gemakkelijk in deze serie. Hier zal elke smaak zeker een verleidelijke kleur vinden die de eigen stijl perfect afrondt. Maar niet alle Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick series heeft het spel met kleuren in petto. Er is veel zorg besteed aan de ontwikkeling van een hoogwaardige formule. Het resultaat van deze inspanningen zijn lippenstiften met de nieuwste innovaties. Bij het onderzoek naar de ontwikkeling van deze lipkleuren stonden pigmenten centraal. De kleurpigmenten zijn veelzijdig en het resultaat zijn vollere lippen, die bovendien mooi geaccentueerd worden door een delicate glans. Zodat ondanks hoge pigmentatie de verzorging van de lippen altijd in het midden van de formule kan staan, wordt natuurlijk ook voor voldoende luchtvochtigheid gezorgd. Het Vochtcomplex toont onmiddellijk zijn langdurige werking. Omdat de Estée Lauder Pure Color Envy Lustre Lipstick serie het uiterlijk niet verwaarloost ten gunste van de verzorging, zijn deze lippenstiften geschikt voor alle vrouwen die de voorkeur geven aan een goed verzorgde, maar individuele look. Door het hoge gehalte aan verzorgende stoffen zal geen van deze kleuren onaantrekkelijk in rimpels neerslaan, hier is een verleidelijke glans die zelfs de hydraterende stoffen als styling agent gebruikt. Daarom is de Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick serie geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en huidtypen.

Het design

Pianolak en goud bepalen het uiterlijk van de Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick cosmetica serie. Dit betekent dat er oneindige elegantie en opvallende schoonheid is, niet alleen in de kleuren. Deze hoogwaardige uitstraling van de betoverende containers is meer dan een indicatie van hun exclusieve inhoud. En aangezien het Franse edele merk staat voor perfectie, doet het ook op het gebied van mechanica geen onnodige compromissen. De verf is daardoor gemakkelijk te hanteren. De klassieke lipstick tip is ook een geweldige manier om je make-up op te frissen onderweg. Hier kan een lippenstiftborstel gebruikt worden, maar ook zonder lippenstift is het resultaat altijd vlekkeloos. De producten zijn een absolute blikvanger in elke badkamer en elke beautycase door hun tijdloos, elegant design.

Het assortiment

De Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick cosmetische lijn staat voor kleuren die inspireren. Van helder tot schokkend, hier is elke nuance vertegenwoordigd die de make-up zijn eigen en opvallende touch zal geven. Elk facet van de look komt tot zijn recht. Dit is nog een reden waarom Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre lippen voor perfect gedefinieerde lippen zorgen. De innovatieve lippenstiftformule zorgt ook voor de perfecte afwerking. Het grote aantal vochtinbrengende stoffen dient ook als stilistisch hulpmiddel voor een onvergelijkbare uitstraling. Sterke kleuren zoals 230 Pretty Shocking en 310 Hot Chili vallen daarom nooit op. En dat het spel met de spannendste nuances naar een prachtige piek kan worden gereden, bewijst de nuances 420 Thrill Seeker en 320 Drop Dead Red. Kleur wordt hier een statement waarvoor geen verdere woorden nodig zijn. 330 Bad Angel en 220 Sheer Sin, die staan voor pure verleiding, spelen ook in deze veeleisende competitie. Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick kan ook zacht en naakt zijn. 110 Nude Reveal heeft het uiterlijk al in zijn naam staan. Twee andere kleuren zorgen ook voor een moderne naaktlook. 210 Bold Innocent en 410 Power Mode zijn waarschijnlijk de mooiste voorbeelden van een delicate look die niet te veel op de achtergrond blijft. Het andere spectrum van looks wordt niet veronachtzaamd in de Estée Lauder Pure Color Envy Lustre Lipstick serie. Niet alleen 430 Sly Ingenue en 130 Slow Burn zijn diep en verleidelijk. Want 120 Naked Ambition laat ook zien hoeveel passie de Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipsticks kunnen uitstralen. De Estée Lauder Pure Color Envy Lustre Lipstick serie beslaat het hele spectrum van kleuren en is gemakkelijk te vinden voor elke look.