Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1194
toepassen
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Pleasures for Men

uitverkocht producten +

De geur +

Estée Lauder Pleasures for Men, de geur van de frisse mannen

De Estée Lauder Pleasures for Men parfum serie is bijna als een klassiek onder mannengeuren. Sinds de marktintroductie in 1997 heeft het parfum in ieder geval stand gehouden in een omgeving die soms nogal schril is. Daarbij komt het als rustig en ingetogen, zelfs discreet over. Het lijkt aangenaam fris en volgt het Fougère-concept in zijn structuur, die uiteraard zeer creatief gevarieerd is.

In de topnoot bereikt de neus noten van groene bladeren, nectarines en andere citrusvruchten, evenals een luchtig, zwevend Sky-Air akkoord. De hartnoot wordt gedomineerd door pikante koriander zaden, pimento en rode gember. Dit alles wordt uiteindelijk ondersteund door een grondnota van ebbenhout, sandelhout en eikenmos. De benadering van Fougère is daarin zeker de sterkste. Het biedt ook de pittige mannelijke accenten van de geur van deze mannen.

Due naar de vernuftige combinatie, bijvoorbeeld met citrusvormige noten, lijkt dit niet bijzonder krachtig of indringend. Understatement is veel meer in de vraag, een subtiele verfijning, die niet hoeft te pronken, maar zijn effect ontwikkelt alsof het vanzelf spreekt uit zichzelf - en tegelijkertijd aangenaam ontspannen en uiterst ontspannen blijft.

Kopnoten:
Groene Bladeren
Nectarine
Sky-Air-akkoord
citrusgeuren
Hartnoten:
korianderzaden
Oiment
rode gember
Basisnoten:
ebbenhout
Eikenmos
Sandelhout
Parfumeur:
Pierre Wargnye
Jaar van uitgave:
1997

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten