Meer informatie:

Het concept

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion cosmetica lijn slaagt er ook in om belangrijke innovaties op het gebied van lippenstiften te bieden. Deze vloeibare lippenstiften combineren de intense kleur van een lippenstift met de glans van een lipgloss. Daarmee behoren ze tot de opmerkelijkste innovaties van Estée Lauder. Het Franse adellijke merk is altijd al bekend geweest om zijn hoogwaardige make-up, maar nu presenteert het een lippenstift-serie die nieuwe maatstaven zet. De vloeibare kleurpigmenten zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor de exclusieve look. Ze hebben al na het eerste gebruik een extreem hoge opaciteit en bedekking. Daarnaast zijn er multi facetten die er voor zorgen dat de kleur in elk opzicht betrouwbaar stralend is. De hoge kleurconcentratie doet de lippen voller lijken en de glans zorgt ook voor een optische vulling van het lipgebied.
De vloeibare consistentie van de inkt heeft een enorm voordeel: het aanbrengen door een precies gevormde applicator. Zo kan de kleur zeer goed verdeeld worden en wordt ook het glanseffect door deze toepassing versterkt. Al deze verzorging in de samenstelling van een hoogwaardige actieve-ingrediëntenformule geeft de lippen een nauwkeurig gedefinieerde uitstraling en een prachtig volume. De make-up zal dus een belangrijke bijdrage leveren aan een perfecte look. Het Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion assortiment maakt de lippen rondom verleidelijk. De contouren zijn duidelijk afgebakend, het volume is visueel vergroot en de zijdeachtige matte afwerking voegt de kroon van perfectie toe aan het geheel. Deze innovatieve lipsticks zijn geschikt voor vrouwen die direct willen profiteren van de combinatie van trend en de nieuwste innovaties en hun look willen perfectioneren. De pigmentrijke formule wordt perfect aangevuld met verzorgende stoffen en maakt van de Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion lippenstift een must-have die elke vrouw meer schoonheid en een moderne flair zal geven.

Het design

Ook al zijn de bakken van de Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion van hoge kwaliteit en exclusief ontworpen, de focus ligt vooral op de hoogwaardige applicator. Deze ruimte wordt verdiend door het perfecte ontwerp, waardoor de verf precies kan worden aangebracht. De containerbehuizing heeft ook een leuke extra, omdat de verf al van buitenaf te zien is door een mooi venster in de container. Dit vergemakkelijkt de keuze tussen de verschillende nuances die beschikbaar zijn. Het gehele ontwerp van deze lippenstiften is van even hoge kwaliteit en exclusief als de inhoud zelf. Hier presenteert zich een absolute blikvanger, die overal zijn verschillende kwaliteiten zal spelen. De producten uit de serie zijn ook de perfecte metgezel als u op reis bent. Door hun praktische vorm zijn ze eenvoudig toe te passen en vormen ze een absolute blikvanger in elke beauty case.

Het assortiment

Trends spelen een belangrijke rol in de Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion serie. Alle nuances die de komende seizoenen voor sensatie zullen zorgen, zijn al in dit gamma terug te vinden. De prachtige kleuren hebben wat nodig is om fashion highlights te worden. De sterke rode tinten zijn een van de hoogtepunten van het gevarieerde palet. In de lichtere tinten overtuigen 230 Wicked Sweet en 240 Naughty Naïve met hun glans. En de 330 dodelijke rood kan ook een duidelijk en mooi facet toe te voegen aan make-up. Oranje is ook een thema dat 320 Cold Fire zeer indrukwekkend laat zien. Voor de vriendinnetjes van de lage tonen zijn er drie donkerrode tinten om uit te kiezen, die het nodige drama voor een exclusieve look zullen zorgen. 250 Rustige Riot en 340 Strange Bloom zijn net zo sterk als het sterke 420 Fragiele Ego. Deze kleuren behouden een uitstekende balans tussen een klassieke kleurtint en de invloed van de nieuwste trends.
En natuurlijk speelt de lila ook in deze competitie. In de Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion serie 430 is True Liar dan ook de kleur, de trends en daarmee toonaangevend. Voor dagelijks gebruik en de meer discrete looks, zijn minder dramatische tonen ideaal voor het presenteren van een gedefinieerde en gecultiveerde stijl. Het roze van de 310 Fierce Beauty is net zo nuttig als de spannende naaktinten van deze fantasierijke lippenstiftcollectie. De donkere naakt nuances 120 Extreme Naakt en 410 Vague Obsession bewijzen eindelijk dat de natuurlijke look een beetje kleur kan tonen. Daarom kan ook het medium dark 130 Bitter Sweet met zijn warme, bruine facetten zijn kwaliteiten op dit gebied bewijzen. De Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion serie laat duidelijk zien dat het zowel de klassiekers als de trends heeft geabsorbeerd.