Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Beautiful Belle

De geur +

De prachtige schoonheid inspireert met ongedwongen elegantie

De Eau de Parfum Spray is sinds 2018 verkrijgbaar op Estée Lauder Beautiful Belle. De naam vertaalt zich als "de mooie schoonheid" en past perfect bij de bloemige en romige geur. De parfumeurs zijn erin geslaagd om een heerlijk vrouwelijk en zelfs romantisch parfum te creëren, maar dan zonder zoetigheid.

Het begint allemaal met een topnoot van lychee, rozen en mimosa. Dan verschijnt de hartnoot met een combinatie van oranjebloesems, knollen en gardenia's. Estée Lauder Beautiful Belle wordt afgerond met suède, iriswortels, ambrox en marsepein. Zo krijgt de Eau de Parfum Spray zijn romige aanwezigheid.

De geur is voelbaar, aanwezig, maar niet overweldigend of overweldigend. Daarom is Estée Lauder Beautiful Belle de optimale allrounder voor de dag. Van vrije tijd tot werk tot speciale gelegenheden, de vrouwengeur is precies de juiste metgezel voor alle dames die van klassiek en eenvoudig-elegant houden. Iedereen die een olfactorische bom verwacht zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn, maar Estée Lauder Beautiful Belle laat zien hoe mooi het kan zijn om in ingehouden geuren gewikkeld te zijn. En schoonheid komt niet alleen tot uiting in jurken, maar ook in jeans en sneakers, zoals deze geur.

Kopnoten:
Lychee
Roos
Mimosa
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Gardenia
Tuberoos
Basisnoten:
Iriswortel
Suède
marsepein
ambrox
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1347
toepassen
vandaag tot-46%1