Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1194
toepassen
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Beautiful Belle

De geur +

De prachtige schoonheid inspireert met ongedwongen elegantie

De eau de parfum spray Estée Lauder Beautiful Belle is sinds 2018 verkrijgbaar. De naam vertaalt zich als "de mooie schoonheid" en past perfect bij de bloemige en romige geur. De parfumeurs zijn erin geslaagd een geur te creëren die heerlijk vrouwelijk en zelfs romantisch is, maar zonder zoetigheid.

Het begint allemaal met topnoten van lychee, roos en mimosa. Dan komt de hartnoot met een combinatie van oranjebloesem, tuberoos en gardenia. Estée Lauder Beautiful Belle wordt afgerond met suède, orriswortel, ambrox en marsepein. Dit geeft de eau de parfum spray zijn romige aanwezigheid.

De geur is waarneembaar, aanwezig maar niet overweldigend of overheersend. Dit maakt Estée Lauder Beautiful Belle de perfecte allrounder voor overdag. Van vrije tijd tot werk tot speciale gelegenheden, deze damesgeur is precies de juiste metgezel voor alle vrouwen die houden van klassieke en eenvoudige elegantie. Wie een olfactorische bom verwacht zal waarschijnlijk teleurgesteld worden, maar Estée Lauder Beautiful Belle laat zien hoe mooi het kan zijn als je jezelf hult in ingetogen geuren. En schoonheid zit niet alleen in kleding, maar ook in jeans en sportschoenen, net als deze geur.

Kopnoten:
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten