Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

De snelle en effectieve make-up opfrisser van Estée Lauder

Wie geen tijd heeft om zijn make-up regelmatig te vernieuwen, kan nu vertrouwen op de producten uit het Estée Lauder Set + Refresh-gamma. De hoogwaardige sprays zijn perfect, fixeren en verfrissen de make-up en zorgen voor een hoge dekkracht en een lange houdbaarheid bij elk weertype. De fijne textuur wordt gelijkmatig op de gezichtshuid aangebracht en ontvouwt zijn effect zonder verkleuring of vlekken. Op deze manier zien ze er de hele dag lang uit als verse make-up. De Estée Lauder spray revitaliseert ook de huid en zorgt voor een gladde, egale en natuurlijke teint. Cafeïne en elektrolyten voorzien de huid van veel energie. Sporenelementen, vitaminen, mineralen en voedingsstoffen dragen bij aan de gezondheid en vitaliteit van de huid. Tegelijkertijd worden de vochtdepots van de huid opgevuld. De Estée Lauder spray zorgt voor een aangenaam huidgevoel en is gemakkelijk en flexibel in gebruik. Voor een langere houdbaarheid van de make-up is het aan te raden om zowel voor als na het aanbrengen van de foundation licht te beslaan in de gezichtshuid. Hierdoor krijgt de make-up meer hechtkracht en kan het zich beter aan de huid binden. Kleurintensiteit en glans kunnen aanzienlijk worden verhoogd. Bovendien is de make-up minder gevoelig voor ongunstige omgevingsfactoren zoals hitte, kou en regen. Estée Lauder's Set + Refresh houdt je make-up de hele dag in perfecte vorm. Alle producten uit het Estée Lauder Set + Refresh assortiment zijn dermatologisch getest. Ze zijn vriendelijk voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. De beste resultaten kunnen worden bereikt op een normale en droge huid. De sprays uit deze serie combineren versheid en verzorging. Ze optimaliseren het uiterlijk van de huid en zorgen voor een egale, frisse en onberispelijke uitstraling. Als u uw make-up langer en betrouwbaarder wilt vasthouden, kiest u de sprays uit de Estée Lauder Set + Refresh serie.

Verfrissende en fixerende spray in elegante verpakking

De producten uit de Estée Lauder Set + Refresh serie overtuigen met een elegant verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in witte spuitbussen die handig en compact zijn. Op de voorkant staat een zwarte en gouden inscriptie en op de achterkant het Estée-Lauder logo, terwijl op de achterkant informatie staat over ingrediënten en toepassing. De sproeikop heeft een bijzonder opvallend design. Het is omgeven door een opvallende blauwe rand en is zelf glanzend goudkleurig. Met één druk op de knop kan de spray nauwkeurig en voordelig gedoseerd worden. Het zorgt voor een fijne zijbalk die zich gelijkmatig over het gezicht verspreidt om de fixatie en de intensiteit van de make-up te verbeteren. De elegante en praktische spuitbus is een visuele blikvanger in de badkamer en bewijst ook op reis zijn waarde.

Praktische en hoogwaardige make-up spray

In het dagelijks leven wordt make-up blootgesteld aan een verscheidenheid aan stress en spanningen. Maar nu, dankzij een innovatief idee van Estée Lauder, is het niet meer nodig om regelmatig make-up opnieuw aan te brengen. De producten uit de Estée Lauder Set + Refresh serie zijn verfrissend, perfect en fixeerbaar. De make-up blijft de hele dag door in perfecte conditie, zonder veel moeite en zonder dat er veel werk aan te pas komt. De Estée Lauder spray biedt een fijne en verfrissende textuur. Het belast de huid niet, maar vormt een lichte nevel zonder uitstrijken, verkleuren of plakken. Het perfectioneren van Make-up Mist van Estée Lauder geeft make-up meer ondersteuning. Het wordt zowel onder als over de Stichting toegepast. Dit geeft de make-up een betere hechting en dekking en kan zonder vertraging worden aangebracht. De kleurintensiteit en glans van de make-up zijn veel effectiever. Bovendien wordt de gezichtshuid duurzaam verfrist en gerevitaliseerd. Plantaardige extracten optimaliseren de huidstructuur en zorgen voor een frisse, gladde en egale teint. Cafeïne en elektrolyten verbeteren de vitaliteit en uitstraling. Met vitaminen, mineralen, voedingsstoffen en sporenelementen krijgt de huid alles wat ze nodig heeft. De Power Cocktail zorgt ook voor veel vocht en zorgt ervoor dat de huid het voor een lange tijd vast kan houden. Zo blijft de make-up ook onder ongunstige weersomstandigheden in vorm. Bijzonder opmerkelijk is het geavanceerde spuitmechanisme waarmee Perfecting Make-up Mist zeer nauwkeurig gedoseerd kan worden. De fijne nevel kan ook gebruikt worden voor een verfrissing tussendoor. De spray is vriendelijk voor de huid en vooral goed voor de droge huid. De afwerking is gelijkmatig, fris en glad. Het huidgevoel wordt onmiddellijk lichter en levendiger. Qua kleur is de Estée Lauder spray volledig neutraal en heeft geen invloed op de make-up. Bespaar uzelf tijdrovend overschilderen met de innovatieve sprays uit de Estée Lauder Set + Refresh serie.