Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Met Estée Lauder Perfectionist kunnen lijntjes en rimpels worden verminderd, waardoor de huid er weer jonger en frisser uitziet. Het zeer effectieve serum bevat de nieuwe CPR-75 technologie. Dit ondersteunt de natuurlijke structuur van collageen met behulp van peptiden en kan tot 50 procent toenemen. Op deze manier wordt de teint onmiddellijk gladgestreken en lijkt het meer ontspannen, omdat collageen de dichtheid en elasticiteit van de huid ondersteunt. De zogenaamde Wrinkkle Lift Restructuring Peptides werden gepatenteerd door Estée Lauder en gebruikt voor het nieuwe actieve complex. Klinische tests toonden ook steviger gezichtscontouren na zeven dagen gebruik. Voor een speciaal verzorgend effect kan de applicatie zich concentreren op diepere rimpels of probleemgebieden. Daarna wordt zoals gewoonlijk een verzorgende crème aangebracht. Het serum is dermatologisch en oogheelkundig getest en niet comedogeen.
In feite is gebleken dat de diepte van rimpels kan variëren gedurende de dag. Daarom is de Estée Lauder Perfectionist serie ontworpen om dit dagelijkse verlies van huidspanning te voorkomen en het proces volledig te vertragen na ongeveer een maand gebruik. Plantenextracten van moerbei, druif en helmwortel hebben een zachte verzachtende werking en verminderen zo pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. De Line Smoother is ideaal voor het verminderen van rimpels. Het bereikt een luchtbrusteffect dat onmiddellijk kraaienpootjes op het ooggebied of diepere expressierimpels verbergt. De zogenaamde dauw van de jeugd, Youth Dew Bath Oil, markeert ook de lancering van het Estée Lauder cosmetica rijk. Oprichter Josephine 'Estée' Lauder startte het bedrijf in 1946 samen met haar man. Ondanks de gerenommeerde concurrentie kan het bedrijf uit New York City zich niet alleen lokaal, maar ook snel internationaal vestigen. Geuren, huidverzorging en decoratieve cosmetica maken deel uit van het assortiment en vandaag de dag vullen merken als MAC, Bobbi Brown, Tom Ford en Clinique het merkenportfolio aan. De bedrijfsleiding is nog steeds in familiehanden en wordt voortgezet door kleinkinderen van de naamgever.
alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Perfectionist
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Huidverwenning
Het maakt de huid soepel. Rimpels worden zachter en het gevoel van de verzorging werkt heel positief. Het product werkt zeer ontspannend. Aan te bevelen voor vrouwen die zich bewust zijn van hun waarde.

Het design

Het rimpelloze serum Estée Lauder Perfectionist overtuigt met een aantrekkelijk en praktisch verpakkingsdesign. De paarse glazen fles harmoniseert uitstekend in kleur met de goudkleurige dop. Dankzij het prachtige ontwerp heeft de fles zelfs een decoratieve toegevoegde waarde. De flacon maakt nauwkeurig en voordelig doseren mogelijk en kan dankzij de roterende schroefdraad veilig en schoon worden gesloten. De lange flessenhals zorgt ervoor dat het anti-rimpel-serum perfect op de vingers kan worden aangebracht en vervolgens gelijkmatig wordt verdeeld en in de gezichtshuid wordt gemasseerd. Het compacte verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat Estée Lauder Perfectionist comfortabel in elke tas past en ook gebruikt kan worden op reis of onderweg. Estée Lauder Perfectionist is te herkennen aan de fraai paarse glazen fles en het Estée Lauder logo.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een effectieve snelle rimpelbehandeling, kiest u Estée Lauder Perfectionist. Dit anti-rimpel-serum heeft een romige en lichte textuur die de huid niet belast of vett. Het serum absorbeert snel en ontwikkelt onmiddellijk zijn langdurige werking in de diepere huidlagen. Estée Lauder Perfectionist corrigeert lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en andere tekenen van huidveroudering met plantaardige actieve ingrediënten. Bovendien vormt het fijne serum een beschermend schild dat de huid lange tijd beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat is al na een korte inwerktijd te zien. De huid wordt aanzienlijk steviger, gladder en gladder. Bovendien wordt een frisse en egale teint gecreëerd.
Estée Lauder Perfectionist stimuleert en versnelt de natuurlijke regeneratie van de huid. Daarnaast wordt de huid voorzien van veel vocht en belangrijke vitaminen en sporenelementen. Estée Lauder Perfectionist voorkomt uitdroging en houdt de huid de hele dag soepel. Het unieke anti-rimpel effect van Estée Lauder Perfectionist is gebaseerd op het perfectionistisch heffende verstevigingscomplex. Hij herontworpen slappe gebieden van huid. De huid wordt aangespannen en gestoffeerd. In een oogwenk wordt een frissere, jongere en gladdere huid gecreëerd. Estée Lauder Perfectionist bestrijdt naast natuurlijke huidveroudering ook stress- en klimaatgerelateerde huidveroudering op een betrouwbare manier. Het zeer effectieve serum maakt ook gebruik van de kracht van plantaardige werkzame bestanddelen om de gestresste huid intensief te voeden. De gezichtshuid is volledig ontspannen en verkwikt.
Estée Lauder Perfectionist is dermatologisch en oogheelkundig getest. Het kan ook voor gevoelige huid worden geadviseerd. Het anti-rimpel-serum van Estée Lauder behaalt bijzonder goede resultaten op een normale, rijpe en droge huid. Estée Lauder Perfectionist is eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik. Het serum wordt dagelijks aangebracht op de gereinigde huid voor de vochtinbrengende crème. Daar wordt hij gelijkmatig verdeeld en met ronddraaiende bewegingen gemasseerd. Individuele gebieden kunnen zo nodig intensiever worden behandeld. Verzorgende en anti-verouderende werking van het serum gedurende 24 uur. Verwen uw huid met een zeer effectieve rimpelbestrijding met Estée Lauder Perfectionist-serum.