Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1130
toepassen
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Wees een bron van inspiratie: Estée Lauder een bloemig-bloemige Sillage Modern Muse straalt uit die we te danken hebben aan de Franse parfumeur Harry Frémont.

De moderne muze is zelfverzekerd, veelzijdig, onafhankelijk, creatief en inspirerend. Deze verleidelijke geurcompositie belichaamt de vrouwelijke, creatieve energie van deze moderne muze.

Estée Lauder Modern Muse goedkoop kopen

De geur +

Estée Lauder Modern Muse: creatief, zelfbewust en vol dynamiek

De moderne geur betovert met een compositie van weelderige en houtachtige accenten, maar ook met de inspiratie van luxe en tijdgeest. Estée Lauder Modern Muse is creatief, zelfverzekerd en dynamisch. Innovatieve inspiraties zijn te zien in het veelzijdige boeket, dat het adembenemende effect van Estèe Lauder Modern Muse ondersteunt en een hommage is aan de moderne muze.

Inspirativ en zelfverzekerd, met een

onwaarneembare hint van luxe en het contrast tussen charmante koelte en harmonieuze warmte, dit parfum betovert, wat vooral inspirerend is voor de avond en elegantie ondersteunt. Estèe Lauder Modern Muse kan worden gecombineerd met een natuurlijke touch en een eenvoudige, elegante outfit, maar ook voor de pompeuze verschijning bij een gala of diner met uw partner.

Mandarin, tuberoos en lelie, kamperfoelie, dauwbloemen, jasmijn en patchoeli, amber, vanille en muskus tonen de onmiskenbare contrasten van de ingrediënten. Terwijl de topnoot bloemig en zwaar is, is de hartnoot houtachtig tot pikant. De basis is een zwaar lichaam dat wordt gedomineerd door muskus en patchoeli. Estèe Lauder Modern Muse is een geur voor sterke en zelfbewuste vrouwen, die hun vrouwelijke charisma benadrukken en kiezen voor een compositie van zelfportretale en vrouwelijke zachtheid.

Het intense parfum gaat lang mee en geeft de zintuigen een frisse lucht. Sensualiteit en pure luxe, individualiteit en persoonlijkheid zijn factoren die de geur veranderen in iets bijzonders en zeer verfijnds. Zeer gracieus is de Estée Lauder Sensuous Nude Eau de Parfum Spray, die geleverd wordt met een on ontegenzeggelijk sensualiteit. Kokosnoot, honing, jasmijn en mandarijnen, bergamot en peper onderscheiden deze kruidige, fruitige geur. Ondanks de enorme verscheidenheid aan nuances is de geur een vlucht van harmonie en vrouwelijkheid . De vrouwelijke geur is niet overweldigend, maar zeer adembenemend.

Kopnoten:
Mandarijn
Hartnoten:
Tuberoos
Lelie
Kamperfoelie
Jasmijn
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
muskus
vanille
houtige geuren
Parfumeur:
Harry Frémont
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Modern Muse met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Nevard
Een superaangename geur

Het is een van mijn lievelingsgeuren geworden. Hij vervliegt niet zo snel als andere geuren... Werd al vaak op deze geur aangesproken.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Estée Lauder Modern Muse in vergelijking met de SRP