Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1194
toepassen
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Wees een inspiratie: Estée Lauder Modern Muse straalt een bloemig-houtachtige sillage uit die we te danken hebben aan de Franse parfumeur Harry Frémont.

De moderne muze is zelfverzekerd, veelzijdig, onafhankelijk, creatief en inspirerend. Deze prikkelende geurcompositie belichaamt de vrouwelijke, creatieve energie van deze moderne muze.

Estée Lauder Modern Muse goedkoop kopen

De geur +

Estée Lauder Modern Muse - creatief, zelfverzekerd en vol dynamiek

De moderne geur betovert met een compositie van weelderige en houtachtige accenten, evenals de inspiratie van luxe en tijdgeest. Estée Lauder Modern Muse is creatief, zelfverzekerd en vol dynamiek. Innovatieve inspiraties worden weerspiegeld in het veelzijdige boeket, dat het adembenemende effect van Estèe Lauder Modern Muse ondersteunt en een eerbetoon is aan de moderne muze.

Inspirerend en zelfverzekerd, met een onmiskenbaar vleugje luxe en het contrast van charmante koelte en harmonieuze warmte, is deze geur bijzonder betoverend voor de avond en ondersteunt elegantie. Estèe Lauder Modern Muse kan worden gecombineerd met een natuurlijke touch en een eenvoudig elegante outfit, maar ook voor een pompeuze verschijning op een gala of een diner met je partner.

Mandarijn, tuberoos en lelie, kamperfoelie, bedauwde bloemen, jasmijn en patchoeli, amber, vanille en musk onthullen de onmiskenbare contrasten van de ingrediënten. Terwijl de topnoot bloemig en zwaar is, is de hartnoot houtachtig tot kruidig. De basis is zwaar, gedomineerd door musk en patchoeli. Estèe Lauder Modern Muse is een geur voor sterke en zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijke uitstraling benadrukken en kiezen voor een compositie van zelfexpressie en vrouwelijke zachtheid.

De intense geur houdt lang aan en betovert de zintuigen. Sensualiteit en pure luxe, individualiteit en persoonlijkheid zijn factoren die de geur tot iets bijzonders en zeer exquis maken. De Estée Lauder Sensuous Nude Eau de Parfum Spray is zeer gracieus, met een onmiskenbare sensualiteit. Kokosnoot, honing en jasmijn, maar ook mandarijn, bergamot en peper kenmerken deze kruidige, fruitige geur. Ondanks de enorme variëteit aan nuances is de geur een vleugje harmonie en vrouwelijkheid. De vrouwelijke geur is niet overweldigend, maar wel heel adembenemend.

Kopnoten:
Parfümeur:
Harry Frémont
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Estée Lauder Modern Muse met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Nevard
Een superaangename geur

Het is een van mijn lievelingsgeuren geworden. Hij vervliegt niet zo snel als andere geuren... Werd al vaak op deze geur aangesproken.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Estée Lauder Modern Muse in vergelijking met de SRP