Meer informatie:

Veelzijdige anti-aging verzorging - De Estée Lauder Resilience Multi Effect collectie

Dit Estée Lauder Resilience Multi Effect is een systeem dat moet helpen de huid strakker te maken en haar haar jeugdige glans terug te geven. De verschillende producten zijn zo ontwikkeld dat ze de huid de klok rond optimaal verzorgen. Er is ook speciale zorg voor vaak verwaarloosde gebieden zoals de nek en het decolleté. Met het ouder worden kan de huid sneller vocht verliezen of over het algemeen droger worden. Zelfs de normale huid heeft dan een verhoogde behoefte aan vocht, dat wordt Resilience Multi Effect gedekt door. Droge rimpels, een vermoeide teint of een bleke huid worden zo verminderd. De formule is gebaseerd op peptiden en lipiden. Ze helpen de huidbarrière te versterken. Op deze manier kan het vochtverlies worden verminderd. De vochtbalans blijft beter in balans en de teint ziet er frisser en langer perfect verzorgd uit. Door het vocht kunnen fijne lijntjes en droge plekken gladgestreken en gestoffeerd worden. De huid is gehydrateerd en ziet er steviger en steviger uit. Dankzij het egalere oppervlak kunnen make-up producten ook gelijkmatiger worden aangebracht. De Estée Lauder Resilience Multi Effect serie is geschikt voor de normale tot droge huid. Er is ook een lichtere, niet-vette textuur voor de normale tot gecombineerde huid. Beide dagcrèmes hebben ook een lichte bescherming tegen de zon met SPF 15. In het dagelijks leven wordt lichtgerelateerde huidveroudering vaak verwaarloosd, zodat deze hier al is geïntegreerd. De crèmes kunnen goed worden aangevuld en geïndividualiseerd met de serums van Estée Lauder of andere producten. De oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de oogzone en getest op compatibiliteit. Het kan gemakkelijk worden aangebracht en verdeeld met de ringvinger. Het kan onder de make-up worden gedept of 's avonds voor nachtverzorging. De formule ondersteunt de elasticiteit van de huid en heeft een gladde en verfrissende werking. Het Estée Lauder Resilience Multi Effect assortiment is ook ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een eerste anti-verouderingsverzorging die eenvoudig te gebruiken is.

Accenten in Rosé - Het ontwerp van de Estée Lauder Resilience Multi Effect

De Estée Lauder Resilience Multi Effect accentkleur onderscheidt hem van het ontwerp van andere verzorgingsproducten. De goudkleurige details verenigen ze echter met het algemene imago van het luxemerk. Hoogwaardige verpakkingen, die toch praktisch zijn voor dagelijks gebruik, onderscheiden de zorgserie. Resilience Multi Effect heeft een medium roze als onderscheidende kleur. Dit gaat goed samen met het algemene verzorgingsaspect van de anti-verouderingsserie en voor het ondersteunen van de glans van de huid. Veel gelijkaardige producten volgen het kleurenschema, evenals primers die tekenen van vermoeidheid tegengaan, vaak in roze. Tegelijkertijd onderscheidt de verzorging zich van andere crèmes in het Estée Lauder assortiment. De vorm en de gouden deksels blijven echter de verbindende factor tussen de verschillende series. Elk product wordt opnieuw in detail geëtiketteerd, wat het onderscheid tussen dagcrèmes met SPF en speciale crèmes vergemakkelijkt. Daarnaast wordt elke crème opnieuw Estée Lauder verpakt in de turquoise kartonnen doos, van waaruit alle informatie duidelijk wordt afgedrukt.

Meer vocht voor de rijpere huid - Estée Lauder Resilience Multi Effect Verzorging

Met Estée Lauder Resilience Multi Effect een anti-aging verzorging voor gezicht en hals. De speciaal geformuleerde crèmes helpen om de huid optimaal van vocht te voorzien. Het voelt goed verzorgd aan, ook al ontstaat er bij toenemende leeftijd een grotere behoefte aan vocht. Tegelijkertijd helpt de formule met tripeptiden en lipiden om het vocht beter op te slaan. Dit zorgt ervoor dat de huid de hele dag goed verzorgd blijft. Lijnen en rimpels worden gestoffeerd en de huid ziet er strakker en gladder uit. Droge huidzones worden gereduceerd en de teint krijgt weer glans. Het ziet er verfrist en daardoor jonger uit. De Estée Lauder Resilience Multi Effect Tri-Peptide Face and Neck Cream Normal/Combination Skin SPF 15 is een dagverzorging die is aangepast aan de normale tot gecombineerde huid. De textuur is ideaal voor mensen met drogere wangen en een licht vette T-zone. Het kan goed gebruikt worden onder make-up en helpt om het gelijkmatiger aan te brengen. Doordat rimpels worden gladgestreken, kunnen make-up producten zich ook minder in de rimpels nestelen. Daar komt nog de zonwering met SPF 15 bij, die in het dagelijks leven meestal voldoende is om schadelijke UV-straling beter af te weren. Het kan huidveroudering of donkere ouderdomsvlekken versnellen. De crème moet worden aangebracht op het gezicht en tot aan de hals of het decolleté. Dit wordt vaak verwaarloosd, hoewel de huid daar ook zeer zacht is en intensieve verzorging nodig heeft. Estée Lauder Resilience Multi Effect Tri-Peptide Face and Neck Cream Dry Skin SPF 15 is een intensievere versie voor droge huidtypes. Het heeft hetzelfde effect, maar heeft een rijkere textuur. Het kan ook in de winter als verzorgingsproduct worden gebruikt. Voor de oogzone is er de Estée Lauder Resilience Multi Effect Tri-Peptide Eye Cream. Het heeft een gladmakend, revitaliserend effect en helpt tekenen van veroudering en vermoeidheid te minimaliseren. Het kan ook onder make-up gebruikt worden. Dit Estée Lauder Resilience Multi Effect is een zorg die gemakkelijk in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd. Afhankelijk van de zorgbehoefte kunnen serums, reinigingsmiddelen en meer gecombineerd worden met de verzorgende crèmes. Het resultaat is een verzorging op maat voor uw eigen huid.