Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Estée Lauder Bronze Godin, de bloemrijke zoete vrouwengeur.

Estée Lauder Bronze Godin ruikt zintuiglijk naar amber, bergamot, tiaré bloemen, jasmijn, oranjebloesem, vanille en kokosnoot. De Estée Lauder Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent wordt elk jaar uitgebracht als Summer Parfume voor vrouwen in een beperkte oplage, waarbij het ontwerp van de fles kan veranderen, maar de geur blijft vrijwel gelijk.
Estée Lauder Bronzen Godin wordt geopend door een Headnote, die de hitte van Sun weerspiegelt. Roomachtige kokosmelk, amber, sandelhout, vanille, mirre en vertiver versmelten samen tot een sensuele geurcompositie. Het hart van de Eau Fraîche bestaat uit Siciliaanse bergamot, fruitige mandarijn, linde en sinaasappelpulp.
Dit warm geurencombinatie doet denken aan een ontspannende dag aan zee, die versterkt wordt door de doorschijnende amber nuance. In de basisnoot worden verschillende glinsterende noten gemengd, die doen denken aan de glans van de gelooide huid. Dankzij jasmijn, bladbladbloem, lavendel, lavendel, oranjebloesemknoppen en de bloemblaadjes van magnolia is de geur van Bronzen Godin verleidelijk afgerond.
De Bronzen Godin Eau Fraîche Skinscent is een zeer sensuele geur voor alle vrouwen, die staat voor het spannende gevoel van zomer met zijn glinsterende hitte en onvergetelijke dagen op het strand. Een uitloper van het parfum is Bronzen godin Capri van Estée Lauder, die in 2008 verscheen.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het is de herinterpretatie van de geur Azurée Soleil uit Estée Lauders samenwerking met Tom Ford. In tegenstelling tot het klassieke bronzen Goddess parfum is de Capri geur minder tropisch, maar een beetje oriëntaals met cassis, muskus en patchoeli.

Sterparfumeur Harry Frémont creëerde Estée Lauder Bronzen Godin

De neus achter de bronzen geur Godin Capri van Estée Lauder is de Franse parfumeur Harry Frémont. Geboren in de parfumhoofdstad van Cannes in Zuid-Frankrijk, trainde hij als parfumeur bij ISIPCA, het Instituut Superieur de la Parfumerie in Versailles nabij Parijs.
Harry Frémont ontving voor zijn werk in 1984 en 1985 de prestigieuze prijs Societé Technique des Parfumeurs de France. Na zijn opleiding werkte hij eerst bij Haarman & Reimer, maar stapte hij over naar Firmenich in 1987, waar hij vandaag de dag nog steeds werkt. Na drie jaar in de hoofdzetel van het bedrijf in Genève te hebben gewerkt, verhuisde hij naar New York naar het International Fragrance Center in Firmenich.
Tot zijn creaties behoren geuren voor Estée Lauder, Lancôme, Ralph Lauren en Calvin Klein. Zo maakten Harry Frémont en Alberto Morillas in 1994 de eerste unisex geur CK One voor Calvin Klein. Sommige van zijn parfums, waaronder Kenneth Cole Black, Vera Wang en Juicy Couture, hebben de FIFI Award gewonnen, die wordt beschouwd als de Oscar van de parfumindustrie.
Volgens Harry Frémont is de kunst van het maken van parfum vergelijkbaar met beeldhouwen in klei, waarbij het doel is om de juiste vorm voor het object te vinden. De natuur, maar ook zijn geboortestad Cannes met zijn vele bloemenvelden is een grote bron van inspiratie voor hem en zijn geuren.
Daarnaast inspireren zijn vrouw en drie dochters hem om onmiskenbare geuren voor vrouwen te creëren. Harry Frémont's favoriete geuren zijn onder meer lelies en jasmijn.

Flesje Estée Lauder Lauder Bronze Godin godin betoveringen in de zomer kijken kijken

The Estée Lauder Lauder Bronze Goddess flesje is ontworpen om het zomergevoel weer te geven dat de geur verspreidt. Elk jaar wordt de fles van de zomergeur Bronze Godin in een nieuw design uitgebracht. De summer flacon was al beschikbaar in kostbaar goud en met een kleurgradiënt van goud goud en of oranje rood.
Even in een transparante schilfertjen met golden deeltjes aan de oppervlakte, Estée Lauder's Bronzen Godin werd al voorgesteld. Voor de eerste editie van de geur werd de smalte gouden fles gedecoreerd met een rond gouden embleem met het bronzen logo van de godin. Ook al verandert het ontwerp van de fles steeds weer iets, de geur Estée Lauder Lauder Bronze Godin en zijn zomer-tropische karakter blijven hetzelfde.
De Estée Lauder Lauder Bronze Goddess Capri fles is ontworpen zoals de klassieke parfumflesjes. Een glazen fles met een kleurverloop van oranjegeel en turkoois wordt versterkt door een deksel van stralend goud. Als gevolg hiervan wordt het typische ontwerp van de flessen in de Bronzen Godin Capri overgenomen, maar de kleur in turkoois is enigszins aangepast en aangepast aan het oosterse karakter van de geur.

Campagne voor Estée Lauder Bronsgodin met veel naakte huid

Net zoals de flacons van Estée Lauder Bronzen Godin zijn veranderd, zijn er al diverse campagnes geweest voor de zomergeur. In de campagne 2015 werd het Amerikaanse model Carolyn Murphy geënsceneerd als Bronsgodin.
Gefotografeerd door Mario Sorrenti lounges ze in een zwarte monokini met sexy uitgesneden elementen en gouden sieraden aan het zwembad en geniet van de heldere zomer zon. Het Franse model Constance Jablonski speelt de hoofdrol in de campagne van 2014. In een tropische setting is ze te zien in een asymmetrische zwarte jurk en grote gouden armbanden.
In 2013 was de Amerikaanse Hilary Rhoda het campagnegezicht van Estée Lauder Bronzen Godin. Onder andere in een felgele top en bikinibroek is ze ook te zien tegen een zomerse achtergrond. Wat de schoonheid ook moge zijn als bronzen godin, de campagnes voor de Eau Fraîche Skinscent van Estée Lauder geven altijd het unieke gevoel van de zomer, glinsterende hitte en prachtig gebruinde huid.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.