Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 1194
toepassen
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Beautiful Magnolia

De geur +

Estée Lauder Beautiful Magnolia - de droom van vrouwelijkheid en liefde

Ben je op zoek naar een bloemengeur voor vrouwen die vrouwelijkheid en elegantie belichaamt? Dan is Estée Lauder Beautiful Magnolia 2021 misschien iets voor jou. De sierlijke magnolia opent de geur, terwijl mate en waterlotus zorgen voor een heerlijke frisheid en transparantie. De hartnoot wordt opnieuw gedomineerd door magnolia, wiens zoete geur ware liefde en innerlijke kracht symboliseert. Roos ondersteunt de magnolia in deze kwaliteiten en gardenia geeft de geur een mysterieus aura. De basisnoot van sandelhout, cederhout en musk zorgt voor ontspanning en geeft de geur een zacht maar sterk effect. Estée Lauder Beautiful Magnolia is een heerlijk delicate geur die staat voor elegante vrouwelijkheid en geschikt is voor zowel dagelijkse als speciale gelegenheden. Het is fris en aquatisch, bloemig-zoet en tegelijkertijd groen en houtachtig.

De flacon van Estée Lauder Beautiful Magnolia is de karakteristieke flacon van de Beautiful-collectie. Het gebroken, golfvormig geslepen glas in de rechterbenedenhoek geeft het een verfijnde en bijzondere uitstraling. De golven verwijzen naar de lichtheid van de geuren, die ook kenmerkend is voor Beautiful Magnolia. Een interessante dop sluit de verstuiver af en wordt op zijn plaats gehouden door twee kruisende bogen die doen denken aan de kloostergangen van gotische kathedralen. De flacon geeft de indruk van een elegante, lichte en bloemige geur. De vloeistof heeft een delicate kleur die afwisselend roze en violet is.

Anne Flipo en Laurent Le Guernec creëerden het parfum voor Estée Lauder. Beiden behoren tot de grote namen in de industrie en hebben al zeer succesvolle geuren gecreëerd. Flipo zit bijvoorbeeld achter Lancôme Trésor Midnight Rose en Chloé Love Story. Le Guernec heeft talloze geuren gecreëerd voor Bond No. 9.

In de promotiefilm voor Estée Lauder Beautiful Magnolia speelt actrice Ana de Armas met de liefde. Dromerig, teder, speels en toch sterk, vol levensvreugde en daadkracht, zien we haar eerst onder bloeiende magnolia's, dan op het strand, in een mooi huis, bij het zwembad, in een avondjurk. Altijd aan haar zijde: haar partner. Ze wisselen kussen en knuffels uit, wandelen langs het strand en liggen in bed tussen peinzende en verhitte blikken. Ze brengen samen een spannende en heerlijke tijd door. De film eindigt met een close-up van Ana de Arma's gezicht terwijl ze een magnoliabloesem in haar hand houdt.

Kopnoten:
Indiase magnolia
mate
Lotus
Hartnoten:
Magnolia
Gardenia
Turkse roos
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
muskus
Parfümeur:
Anne Flipo, Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten