Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Beautiful Magnolia

uitverkocht producten +

De geur +

Estée Lauder Beautiful Magnolia - de droom van vrouwelijkheid en liefd

Wilt u een bloemengeur voor vrouwen die vrouwelijkheid en elegantie belichaamt? Estée Lauder Beautiful Magnolia 2021 zou wel eens iets voor jou kunnen zijn. De sierlijke magnolia opent de geur, terwijl mate en waterlotus zorgen voor een heerlijke frisheid en transparantie. In de hartnoot speelt magnolia opnieuw de hoofdrol, waarvan de zoete geur staat voor ware liefde en innerlijke kracht. Roos ondersteunt de magnolia in deze kwaliteiten en gardenia geeft de geur een mysterieuze uitstraling. De basisnoten van sandelhout, cederhout en muskus zorgen voor ontspanning en geven de geur een zacht maar sterk effect. Estée Lauder Beautiful Magnolia is een heerlijk delicate geur die elegante vrouwelijkheid belichaamt en geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het is fris en aquatisch, bloemig-zoet en tegelijkertijd groen en houtachtig.

De fles van Estée Lauder Beautiful Magnolia is de karakteristieke fles van de Beautiful-collectie. Het gebroken, golfvormig geslepen glas in de rechter benedenhoek geeft het een edele en bijzondere uitstraling. De golven verwijzen naar de lichtheid van de geuren, die ook kenmerkend is voor Beautiful Magnolia. Een interessante kap sluit de spuitkop af en wordt vastgehouden door twee kruisende bogen, die doen denken aan de kloosters van gotische kathedralen. De flacon geeft de indruk van een elegante, lichte en bloemige geur. De vloeistof heeft een delicate kleur die afwisselend roze en violet is.

Anne Flipo en Laurent Le Guernec creëerden het parfum voor Estée Lauder. Beiden behoren tot de grote namen in de industrie en hebben al zeer succesvolle geuren gecreëerd. Lady Million van Paco Rabanne werd gecreëerd in samenwerking met Dominique Ropion en Béatrice Piquet. Le Guernec creëerde onder meer de karakteristieke geur van Loewe Solo, Anne Flipo de bloemrijke Trésor Midnight Rose van Lancôme.

In de promotiefilm voor Estée Lauder Beautiful Magnolia speelt actrice Ana de Armas met de liefde. Dromerig, teder, speels en toch sterk, vol levensvreugde en kracht, zien we haar eerst onder bloeiende magnolia's, dan op het strand, in een mooi huis, bij het zwembad, in een avondjurk. Altijd aan haar zijde: haar partner. Tussen bedachtzame en hete blikken door wisselen ze kusjes en knuffels uit, wandelen langs het strand, liggen in bed. Ze brengen een spannende en mooie tijd samen door. De film eindigt met een close-up van het gezicht van Ana de Armas die een magnoliabloesem in haar hand houdt.

Probeer Estée Lauder Beautiful Magnolia en ervaar zelf de elegante vrouwelijkheid en lichtheid van deze geur die u de hele dag vergezelt. Overdag of 's avonds, op het werk of in uw vrije tijd - met Estée Lauder Beautiful Magnolia slaat u altijd een goed figuur.

Kopnoten:
Indiase magnolia
mate
Lotus
Hartnoten:
Magnolia
Gardenia
Turkse roos
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Anne Flipo, Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1218
toepassen
vandaag tot-32%1