Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Beautiful Magnolia

De geur +

Estée Lauder Beautiful Magnolia - de droom van vrouwelijkheid en liefd

De geur van Estée Lauder Beautiful Magnolia is een bloemige damesgeur uit 2021. De sierlijke magnolia opent de geur. Mate en waterlotus voegen een mooie frisheid en transparantie toe aan de bloemige geur. Magnolia speelt ook de hoofdrol in de hartnoot, de zoete geur belichaamt vrouwelijkheid en elegantie, ware liefde en innerlijke kracht. Roos ondersteunt magnolia in deze kwaliteiten, gardenia geeft de geur een mysterieus aura. De basisnoot komt tot rust met sandelhout, cederhout en muskus. Het is ontspannend, rustig en toch sterk. Estée Lauder Beautiful Magnolia is een prachtige delicate geur die elegante vrouwelijkheid belichaamt. Het is fris en aquatisch, maar ook bloemig-zoet en groen en houtachtig.

De fles van Estée Lauder Beautiful Magnolia komt voor in de karakteristieke fles van de Beautiful-collectie. Een kubus met afgeronde hoeken krijgt een edele en bijzondere uitstraling door glas dat in gebroken golven is gesneden in de rechter benedenhoek. De golven zinspelen op de lichtheid van de geuren. Ook Beautiful Magnolia is een lichte, discrete geur die gemakkelijk bij alle gelegenheden past en nooit opdringerig wordt. Een interessante dop sluit de sproeikop af. De transparante kap wordt bijeengehouden door twee elkaar kruisende ringbogen, die doen denken aan de kloostergangen van gotische kathedralen. De vloeistof heeft een delicate kleur die varieert tussen roze en violet. De flacon geeft de indruk van een elegante, lichte en bloemige geur.

Anne Flipo en Laurent Le Guernec creëerden de geur voor Estée Lauder Bedrijven. Ze werken voor International Flavors & Fragrances Inc (IFF). Beiden behoren tot de grote namen in de industrie en hebben aan zeer succesvolle geuren gewerkt. Zij werkten samen aan Lady Million van Paco Rabanne (met Dominique Ropion en Béatrice Piquet). Le Guernec creëerde onder andere de signatuurgeur van Loewe Solo, Anne Flipo de bloemige Trèsor Midnight Rose van Lancôme.

In het promotiefilmpje voor Estée Lauder Beautiful Magnolia speelt actrice Ana de Armas met de liefde. Dromerig, teder, speels en toch ook sterk, vol levensvreugde en kracht, zien we haar eerst onder bloeiende magnolia's, dan op het strand, in een mooi huis, een zwembad, in een avondjurk. Altijd aan haar zijde is haar partner. Tussen bedachtzame en hete blikken door, wisselen de twee kusjes en knuffels uit, rennen op het strand, liggen in bed. Ze brengen samen een opwindende en mooie tijd door. De film eindigt met een close-up van het gezicht van Ana de Armas met een magnoliabloesem in haar hand.

Kopnoten:
Indiase magnolia
mate
Lotus
Hartnoten:
Magnolia
Gardenia
Turkse roos
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Anne Flipo, Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 1218
toepassen
vandaag tot-37%1