Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Estée Lauder Beautiful Magnolia

uitverkocht producten +

De geur +

Estée Lauder Beautiful Magnolia - de droom van vrouwelijkheid en liefd

Wil je een bloemengeur voor vrouwen die vrouwelijkheid en elegantie belichaamt? Estée Lauder Beautiful Magnolia Dan is 2021 misschien iets voor jou. De sierlijke magnolia opent de geur, terwijl mate en waterlotus zorgen voor een heerlijke frisheid en transparantie. In de hartnoot speelt magnolia opnieuw de hoofdrol, haar zoete geur staat voor ware liefde en innerlijke kracht. Roos ondersteunt magnolia in deze kwaliteiten en gardenia geeft de geur een mysterieus aura. De basisnoten van sandelhout, cederhout en musk zorgen voor ontspanning en geven de geur een zacht maar sterk effect. Estée Lauder Beautiful Magnolia is een heerlijk delicate geur die elegante vrouwelijkheid belichaamt en geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het is fris en aquatisch, bloemig-zoet en tegelijkertijd groen en houtachtig.

De fles van Estée Lauder Beautiful Magnolia is de karakteristieke fles van de Beautiful-collectie. Het gebroken, golfvormige geslepen glas in de rechterbenedenhoek geeft het een nobele en bijzondere uitstraling. De golven verwijzen naar de lichtheid van de geuren, die ook kenmerkend is voor Beautiful Magnolia. Een interessante dop sluit de spuitkop af en wordt vastgehouden door twee kruisende bogen, die doen denken aan de kloostergangen van gotische kathedralen. De flacon geeft de indruk van een elegante, lichte en bloemige geur. De vloeistof heeft een delicate kleur die afwisselend roze en violet is.

Anne Flipo en Laurent Le Guernec creëerden het parfum voor Estée Lauder. Beiden behoren tot de grote namen in de industrie en hebben al zeer succesvolle geuren gecreëerd. Flipo zit bijvoorbeeld achter Lancôme Trésor Midnight Rose en Chloé Love Story. Le Guernec creëerde talloze parfums voor Bond No. 9.

In de promotiefilm voor Estée Lauder Beautiful Magnolia speelt actrice Ana de Armas met de liefde. Dromerig, teder, speels en toch sterk, vol levensvreugde en kracht, zien we haar eerst onder bloeiende magnolia's, dan op het strand, in een mooi huis, bij het zwembad, in een avondjurk. Altijd aan haar zijde: haar partner. Tussen bedachtzame en hete blikken door wisselen ze zoenen en knuffels uit, wandelen ze langs het strand, liggen ze in bed. Ze brengen een spannende en mooie tijd samen door. De film eindigt met een close-up van het gezicht van Ana de Armas met een magnoliabloesem in haar hand.

Kopnoten:
Indiase magnolia
mate
Lotus
Hartnoten:
Magnolia
Gardenia
Turkse roos
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Anne Flipo, Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 1194
toepassen
vandaag tot-38%1